- 9 Ocak 2015
- 19.902
- 82.700
- 798
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.541
dengelersen soun yokki zaten cnm.. bende yinede dikkatli olmaya çalışıyorum abarttmamaya çalışıyorum..canlar bugün nasılsınız umarım herşey yolundadır.
dün çok yedim bugün telafi etmeye çalışcam inş.
sizleri seviyorum
günaydın canım dün akşam bende kaçırdım baya ne yazık kicanlar bugün nasılsınız umarım herşey yolundadır.
dün çok yedim bugün telafi etmeye çalışcam inş.
sizleri seviyorum
evet arada gerçekten lazım hem sürekli dikkat ede edeKızlar olsun ya arada kaçamakda iyi metoyu şaşırtmak da güzel.. bence daha iyi hemide.. devamlı az yemeye alışırsa bünye oda kötü:
kesinlikle canım.. bugün öğlen normal yedim. sabah da aynı şeklide.. ama alışkanlık oldu bende galibaa..artık dikkat ederek yemeye çalışıyoum.. inş artık kilo almam artık..evet arada gerçekten lazım hem sürekli dikkat ede ede
kilo vermede çok yavaşlıyor arada şaşırtınca iyi oluyor
Aynenniye kimse yazmıyor
düşürme canım motivasyonu sakın.özel birşeyler hazırlaman şart değil..evde sana ne uygun olursa onlardan ye..çorba yoğurt salata tarzı.. vs. corn flakes tarzı da yiyebilirsin..Mrb biraz motivasyonum dustu kendimi yorgun hissediyorum bikac gundur kilom ayni
ne yiycegimi sasiriyorum bazen mesela simdi ne yesem onu dusunuyorum
Tesekkurler canm forumdaki diger diyet konularinda cok farkli diyetler var elma diyeti leblebi diyeti patates diyeti rus diyeti... Onlari okudum da acaba oyle daha disiplinli mi olurum diye dusundum boyle kafama gore yanlis mi yapiyorum da halsiz kaliyorum.düşürme canım motivasyonu sakın.özel birşeyler hazırlaman şart değil..evde sana ne uygun olursa onlardan ye..çorba yoğurt salata tarzı.. vs. corn flakes tarzı da yiyebilirsin..
profilinize baktımda gerçekten kilonuz çok güzelArtık menü paylaşımı yapmıyacağım arkadaşlar.. çünkü diyeti bıraktım..sadece dikkat edeceğim.. yüzüm çöküyormuş çok zayıflayınca..ee malum yaş 40 oldu nerdeyse ..eşim bu kilonu koru yeter dedi.. baktım aynada hakkaten de bu kilo yetiyor bana.. ama dikkat edeceğim tabi ama diyet yok..
sağol canım.. ben zaten çok kilolu değilim.. 55,7 mi neydi başlangıcım.:)ben ramazandan sonra birden aldım.. fazla almadan fazlalığı atmak istemiştim.. kiloyla aram yok.. sevmiyorum hiç..en son 53,2 idim. inş daha almam..bunu korusam yada 52 e gelsem yeterli .. ondan artık sıkmıyorum kendimi.. ama abartmamaya da çalışıyorum..profilinize baktımda gerçekten kilonuz çok güzel
kaç kilo ile başlamıştınız
Tesekkurler canm forumdaki diger diyet konularinda cok farkli diyetler var elma diyeti leblebi diyeti patates diyeti rus diyeti... Onlari okudum da acaba oyle daha disiplinli mi olurum diye dusundum boyle kafama gore yanlis mi yapiyorum da halsiz kaliyorum.
canım senin maşhın var.. olsun yaza daha çokkk var.. verirsin 54 de olusun 53 bile.. azimlisin maşh..ayyy keşke bende görsemm o rakamlarııııııııı
daha bişey istemem be ya....
daha 55i göremeden ablam geldi ben gene bir 57 olurum ablam gidince
bir daha cebelleşirim zorla 55e düşerimmmmmmm
ama hedefim 54 inşallah onuda görecem inanıyom kendime ama biraaz
zaman lazımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?