- 28 Ocak 2015
- 302
- 307
- 63
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.601
Hafif rahat yatyorum akşam yoğurt yiyince acıkmıyorumda pekAksamlari bazen sebze yemegi et balik falan da ye bence
Rabiacım süpersin maşallahh 12 şubatın galibi sen olacak gibisinnnn yineeeeKahvaltım:1 haşlanmış yumurta, 2 hurma, 2 zeytin,küçük bir domates,kızarmış kepekli ekmek bir dilim üzerine tulum peyniri,yeşil çay
sağolasın canım benimmmmmmSelamunaleykum arkadaşlar. bu aralar çookk yoğunum bakamıyorum buraya bileumarım herkes iyidir.. iyi gidiyordur diyetler) Bu arada herkese hayırlı cumalar!!
Canım Allah kavuştursun sizi.. bence de çok iyi gidiyorsun Rabiacım.. hadi bakalım..Senden iyi bir performans bekliyorum..Bugün canım ciğerim canım ablam İstanbul dönüyo çok zor olacak alışmak yokluğuna
Sağol ablacm bakalm inşallahBEYZAbakalım ost: 39276413 .!.:Canım Allah kavuştursun sizi.. bence de çok iyi gidiyorsun Rabiacım.. hadi bakalım..Senden iyi bir performans bekliyorum..
kız bu ne temizlik hastalığı büüle anacım boşverrrrrrrTemizlik bitti ama bende bittim
almazsın almaszın korkma aklında fikrinde hep dikkat varya almazsınnnnBen 3 gündür ipin ucunu kaçırdım gibiinş kilo almamışımdır. Regliyim.. Sanırsam onunda etkisi ile tatlı krizim geliyo. yiyorum bişeyler inş kilo almam..
teşk ederim canım.. inş almam ya.. elimden geldiği kadar dikkat ediyoum ama arada kaçıyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?