- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.721
Elmayı aşırı seviyoruuuum bi meyvelerde kendimi zor tutuyorum[/QUOTE]Elmayı="rabia1558, post: 39373351, member: 651208"]Ara öğünde bir elma
bende meyve hiç sevmem.. binde bir portakal belki yeim.. elma hiç sevmemElmayı aşırı seviyoruuuum bi meyvelerde kendimi zor tutuyorum
maşh ya.. neler yapıyorsun böyle gayet iyi veriyorsun.. sırrın ne arkadaş:)Biraz hizli mi gittim bilmiyorum ama sonuc 64.7
aaaaa canım şaştım sana ben senden daha fazla eksi bekliyodum..Acaba tatınmı yanlış ki? ama olsun ne güzel genede eksidesin.. yavaş olsun ama kalıcı olsun. ben mesela almışımdır kesin.. hissediyorumKilom 71.0 koskoca 2 haftada sadece 800 gram vermişim pesss
Kızlar Günaydın , İşler çok yoğun giremiyorum
Dikkat etmeme rağmen -100 gr vermişim sadece .
Nerde yanlış yapıyorum bilemiyorum
60,6 gördüm tartıda
o dert bendede var yaa çaresini bilen lütfen söylesinnnnnnnnnnMesela ben kaç gündür söylemesi ayıp kabızımçok fenayım. artık bugün bitki çayı içiyorum.. patlıyacağım sanki.. bu halde tartılsam zaten kesin en az+2 görürüm bu kabızlığın çaresini bi bulsam.. halbuki çok su içiyorum.. sıvı alıyorum. sebze ağırlıklı besleniyorum.. ona rağmen böyleyim.. çatlıyacağım artık ya oyoyyyyy
Biraz hizli mi gittim bilmiyorum ama sonuc 64.7
Evet bi de yavaş yavaş verilen kilolar kalıcı diyor uzmanlar inşallah öylediraaaaa canım şaştım sana ben senden daha fazla eksi bekliyodum..Acaba tatınmı yanlış ki? ama olsun ne güzel genede eksidesin.. yavaş olsun ama kalıcı olsun. ben mesela almışımdır kesin.. hissediyorumsonuçta tartıda eksisisin:)
Canımcım bende aynıyım ne zamn çıktım bilmiyorumMesela ben kaç gündür söylemesi ayıp kabızımçok fenayım. artık bugün bitki çayı içiyorum.. patlıyacağım sanki.. bu halde tartılsam zaten kesin en az+2 görürüm bu kabızlığın çaresini bi bulsam.. halbuki çok su içiyorum.. sıvı alıyorum. sebze ağırlıklı besleniyorum.. ona rağmen böyleyim.. çatlıyacağım artık ya oyoyyyyy
Aaa gerçek mi.Canımcım bende aynıyım ne zamn çıktım bilmiyorumbaşka bi konuda arkadaş yazmış onunda aynı problemi varmış mekik çekerek düzene sokmuş. Bundan sonra çok mekik çekicem bakalım inş fayda eder hemde karını sıkılaştırmaya yarar 1 taşla 2 kuş
ah bir bilsem bir bilsemmmo dert bendede var yaa çaresini bilen lütfen söylesinnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?