Esnek Diyet Arkadaşlığı

Kilom 71.0 koskoca 2 haftada sadece 800 gram vermişim pesss
aaaaa canım şaştım sana ben senden daha fazla eksi bekliyodum..Acaba tatınmı yanlış ki? ama olsun ne güzel genede eksidesin.. yavaş olsun ama kalıcı olsun. ben mesela almışımdır kesin.. hissediyorumsonuçta tartıda eksisisin:)

Kızlar Günaydın , İşler çok yoğun giremiyorum
Dikkat etmeme rağmen -100 gr vermişim sadece .
Nerde yanlış yapıyorum bilemiyorum
60,6 gördüm tartıda

Senden de daha fazla bekliyordum .. Kızlar tartılarınız mı yanlış acaba ki??neyse moral bozmak yok.. kış olduğu için mi acaba yavaş yavaş gidiyor ki??Moral bozmak yok.. belki ödem falanda olabilir.. kabızlık ödem çok etkiliyor..

Mesela ben kaç gündür söylemesi ayıp kabızımçok fenayım. artık bugün bitki çayı içiyorum.. patlıyacağım sanki.. bu halde tartılsam zaten kesin en az+2 görürümbu kabızlığın çaresini bi bulsam.. halbuki çok su içiyorum.. sıvı alıyorum. sebze ağırlıklı besleniyorum.. ona rağmen böyleyim.. çatlıyacağım artık yaoyoyyyyy

o dert bendede var yaa çaresini bilen lütfen söylesinnnnnnnnnn

Biraz hizli mi gittim bilmiyorum ama sonuc 64.7
Evet bi de yavaş yavaş verilen kilolar kalıcı diyor uzmanlar inşallah öyledir

Canımcım bende aynıyım ne zamn çıktım bilmiyorum başka bi konuda arkadaş yazmış onunda aynı problemi varmış mekik çekerek düzene sokmuş. Bundan sonra çok mekik çekicem bakalım inş fayda eder hemde karını sıkılaştırmaya yarar 1 taşla 2 kuş

Aaa gerçek mi.. tamam o zaman.. zaten artık akşamları pilates başlamak istiyorum.. Sağlığım için bari başlıyım artık.. bu tembelliği atmam lazım üstümdeninş yarın sabah tartıda artı çıkmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…