Esnek Diyet Arkadaşlığı

maşh ya.. neler yapıyorsun böyle gayet iyi veriyorsun.. sırrın ne arkadaş:)
Aslinda sirri ne bilemiyorm ama cabuk alip veriyorum ben.gecen senede diyet yapmistm o zamanda cabuk vermistm sporda pek yapmiyorm arada bir yuruyus ama bulundugm yer kucuk yuruyorm o yuzden heryere.araba getirmedk buraya cunku.arada kacamak hiccyapmadim ondan da olabilir ama hergun et sut peynir sebze tahil hepsini almaya calisiyorm

Benim ictigim karisim gercektn cok tuvalete cikariyo ben eskisinden cok cikiyorum
yesil cay mate biberiye funda yapragi kekik
canım ben zaten günde 2 kez yeşil çay içiyorum.. akşamları da yeşil çay funda biberiye içiyorum.. beyaz çay aldım ondan içiyorum.. akşamları yatmadan önce elma sirkeli su içiyorum.. içiyorum da içiyorumbuna rağmen hala kabızlıkk off

metobolizman hızlı o zaman ne güzel.. bende hareketliyim.. gerçi bu hafta pek yürüyemedim hava şartlarından dolayı..

ben artık kabızlığım dan kilo vermeyi bırakın aldım bile galiba tekrar.. kabızlık kiloda yapıyor bence.. rabiacım wc ye çıkmıyorsan sende ondanda kilo verimi az olurbazı insanlar günde 2 kez çıkıyor imreniyorum valla ya:

Bende kendımden daha fazla bekliyordum
Sabah bende tartı konusunu duşündüm .
Ama tartıyı daha yenı aldım , nasıl yanlış olacak kı ,
Anlamadım gıttı ,
Bugün pilatese gideceğim , orda da tartılayım bakalım çıkar ortaya ne olduğu
Haftada 2 gün aksatmadan pilatese gidiyorum ve yediklerime çok dikkat ediyorum .
Ama sonuç 2 haftada verilen -100 gr.

Bnde diyete ilk başlarken öyleydim ama zaman la gene eskisi gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…