- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.741
ok canım ama maşallah çok verdin bence çok önemi yok sonra tekrar başlarsınEylemcim benide ayni yaz cunku veremedim duraksama donemindeyim
Aslinda sirri ne bilemiyorm ama cabuk alip veriyorum ben.gecen senede diyet yapmistm o zamanda cabuk vermistm sporda pek yapmiyorm arada bir yuruyus ama bulundugm yer kucuk yuruyorm o yuzden heryere.araba getirmedk buraya cunku.arada kacamak hiccyapmadim ondan da olabilir ama hergun et sut peynir sebze tahil hepsini almaya calisiyormmaşh ya.. neler yapıyorsun böyle gayet iyi veriyorsun.. sırrın ne arkadaş:)
Benim ictigim karisim gercektn cok tuvalete cikariyo ben eskisinden cok cikiyorumah bir bilsem bir bilsemmmölüyorum resmen .. kuru erik mi yemedim. kayısımı yemedim.. yok tık yokk:
bu 5i bir yerde çayBenim ictigim karisim gercektn cok tuvalete cikariyo ben eskisinden cok cikiyorum
yesil cay mate biberiye funda yapragi kekik
Evet ama ben ayri ayri aldim yesilcaydan bir olcek digerlerinden yarim olcek demleyip iciyorum hergunbu 5i bir yerde çay
canım ben zaten günde 2 kez yeşil çay içiyorum.. akşamları da yeşil çay funda biberiye içiyorum.. beyaz çay aldım ondan içiyorum.. akşamları yatmadan önce elma sirkeli su içiyorum.. içiyorum da içiyorumBenim ictigim karisim gercektn cok tuvalete cikariyo ben eskisinden cok cikiyorum
yesil cay mate biberiye funda yapragi kekik
metobolizman hızlı o zaman ne güzel.. bende hareketliyim.. gerçi bu hafta pek yürüyemedim hava şartlarından dolayı..Aslinda sirri ne bilemiyorm ama cabuk alip veriyorum ben.gecen senede diyet yapmistm o zamanda cabuk vermistm sporda pek yapmiyorm arada bir yuruyus ama bulundugm yer kucuk yuruyorm o yuzden heryere.araba getirmedk buraya cunku.arada kacamak hiccyapmadim ondan da olabilir ama hergun et sut peynir sebze tahil hepsini almaya calisiyorm
Senden de daha fazla bekliyordum .. Kızlar tartılarınız mı yanlış acaba ki??neyse moral bozmak yok.. kış olduğu için mi acaba yavaş yavaş gidiyor ki??Moral bozmak yok.. belki ödem falanda olabilir.. kabızlık ödem çok etkiliyor..
Bnde diyete ilk başlarken öyleydim ama zaman la gene eskisi gibi oldumben artık kabızlığım dan kilo vermeyi bırakın aldım bile galiba tekrar.. kabızlık kiloda yapıyor bence.. rabiacım wc ye çıkmıyorsan sende ondanda kilo verimi az olurbazı insanlar günde 2 kez çıkıyor imreniyorum valla ya:
bende aynıyım canım sıkma canınıArkadaslar ben hiç kilo verememişim
Arkadaslar ben hiç kilo verememişim
kızlar siz en azından almamışsınızda .. ben galiba aldımdabende aynıyım canım sıkma canını
26 ocakta veririz o biçim inşallahhhhhhh
he he korkma yakın zamanda hep birlikte veririzzzzzzzzzkızlar siz en azından almamışsınızda .. ben galiba aldımdaben ne edem nerelere gideemmmm (
ay canım ya inş iştahım bir açıldı kiihe he korkma yakın zamanda hep birlikte veririzzzzzzzzz
evet bende oruç olunca günlük 600-800 klaori ile kapatabiliyorum ama diğer zaman 1300-1500 ü buluyoray canım ya inş iştahım bir açıldı kiine etcem böyle bilmeme. en iyi benim için oruç tutmak aslında.. ancak öyle dizginliyorum kendimi
inşallah veririz kabızlık problemi bende de oluyor ben kaffka form diye bitkisel toz karışım var onu kullanıyorumbende aynıyım canım sıkma canını
26 ocakta veririz o biçim inşallahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?