- 15 Ocak 2015
- 76
- 96
- 23
- 38
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.761
canım daha 1.5 ay varkızlar benim acil kilo vermem lazım martın 21'inde düğün var ne yapacammmmmmm ben
Canım sence kaç kilo verebilirim bu zaman zarfındacanım daha 1.5 ay var
gayret edersen çokda güzel kilo verirsin
ama her işin başı gayret
hadi hemen başla hiç durmaaaaaaaaa
Yemekten hemen sonra elma yedim ve mideme öküz oturdu bildiğin 1 saat oldu yemek yiyeli tıka basa yemiş gibiyim ve midem tuhaf olduİftar:1 kase sebze çorbası
Tavuk sote
(Büyük ayran
ah canım benimmmmmSelamunaleykumm..Herkese hayırlı cumalar..Ewet dediğim gibi artı olmuşum hemen 15 gündecanım yazabilrsin kilom tam 54 +800 yani oyoyyyyyyy:
mas canım .. keşke almayaydım iyiydi..p.tesi başlıyorum inş bende.. hafta sonu yapamıyorum ben zaten.. Bugün dikkat edicem..aslında bende çokçok abartmıyorum.. ama illa kaçamak bişiler yiyiroum.. galiba ondan.. birde kabızlıktan oldu diyorumah canım benimmmmm
demekki bir dahakine güzel dikkat edicez ok
ben çok dikkat etmeye çlışıyorum tamamdiyet yapmıyorum ama
tıka basada yememeye özen gösteriyorum çok şükür şimdilik aynıyım
ablamın gitmesine 1 hafta kaldı inşallah ondan sonra sıkıca girecem
100-200 gram bile olsa 26 sına vermiş olacam inşallah
Aynen canım ya.. bende çikolata tatlı çok kaçırdım bu araselam kızlar 2 haftadır çok boşladım kilo almaya başladım pazartesi itibari ile artık düzene sokmak şart regl olduğum iiçin çikolata baya kaçırdım da :) neyse yine azimle kilo vermek için çabalicam :)
Bende 2 haftadır her hafta ilk defa çikolatayı kaçırmadım lor peynirini kaçırdımAynen canım ya.. bende çikolata tatlı çok kaçırdım bu ara+800 olarak geri döndü..p.tesi başlıyorum inş gene..
canım lor peyniri kilomu yapar ki?sanmam.. çok kalorili değilki o..Bende 2 haftadır her hafta ilk defa çikolatayı kaçırmadım lor peynirini kaçırdım
Ama ben çok yediim neredeyse bir kase dolusu tıkandım da anca bıraktm tam bi açımm yacanım lor peyniri kilomu yaphayvanın ya nmam.. çok kalorili değilki o..
Ama ben çok yediim neredeyse bir kase dolusu tıkandım da anca bıraktm tam bi açımm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?