- 9 Ocak 2015
- 19.902
- 82.700
- 798
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.781
canım niye ağlıyorsunki.. herşeye rağmen - desinki.. birde lorda acayip kalsiyum var.. kalsiyumda yağ yakımına faydalı.. bence hiç sıkma canını:)esas ağlaması gerekne benim)QUOTE="rabia1558, post: 39411906, member: 651208"]
heh şöylee .. bir gün istediğinden ye ödüllendir kendini arada.. boşver.. yavaş olsun kalıcı olsun..11:00 ara öğünde: 1 elma
13:00 öğle yemeğinde:koca bir tabak kısır,ayran
Ohhh valaha öyle ablacm diyeti bozdum kısırla coook yedim cünküheh şöylee .. bir gün istediğinden ye ödüllendir kendini arada.. boşver.. yavaş olsun kalıcı olsun..
26 sından sonra bitiyormu sayfaarkadaşlar bu hafta yarısı bildirmedi nerdeyse bildirenlerdende düzgün bir kilo veren yok nasıl olsa bu seferlik tabloya işlemiyorum saymayalım olur mu 26sına bildirsin herkes o zaman artık bildirmeyenleride direk silecem ve aynı gün i,çinde birinciyi ilan edecem
şimdi tabloyla uğraşmaya değer kilo veren yok 26 sında görüşelim inşallah ama herkes bildirsin lütfen
yarısı nerdeyse bildirmedi
evet ama artık 26 şubat diğerinede 15 mart deriz ondan sonra yazarız aylık farkıda26 sından sonra bitiyormu sayfa
Çok sağol eylem abla cm bu seferlik öyle olsun ama 36 subaya iddalıyımeylemsevabla cmost: 39414364 .!.:evet ama artık 26 şubat diğerinede 15 mart deriz ondan sonra yazarız aylık farkıda
ok beybi aslında bu seferin birincisi sensinÇok sağol eylem abla cm bu seferlik öyle olsun ama 36 subaya iddalıyım
Hadi ya onuda bugün aldm zatenok beybi aslında bu seferin birincisi sensin
0.8 gram verebilen kimse yok
demek 36 şubata iddalısın canım:))kız güldürdün benii:);Allah da seni güldürsün.Çok sağol eylem abla cm bu seferlik öyle olsun ama 36 subaya iddalıyım
demek 36 şubata iddalısın canım:))kız güldürdün benii:);Allah da seni güldürsün.
Bence mutluluk = Mantı, iskender, baklava, yaşpasta bana ne bana ne...Mutluluk=tarcınlı yeşil çay
Mutluluk=meyveeeee,spor,insanların zayıfladığını söylemesi,diyet arkadaşlarıBence mutluluk = Mantı, iskender, baklava, yaşpasta bana ne bana ne...
Evet kesinlikleeeaslında en büyük mutluluk yaşasın yemek yemkk))ama kilo dersin olmıyacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?