Esnek Diyet Arkadaşlığı

QUOTE="rabia1558, post: 39411906, member: 651208"]
canım niye ağlıyorsunki.. herşeye rağmen - desinki.. birde lorda acayip kalsiyum var.. kalsiyumda yağ yakımına faydalı.. bence hiç sıkma canını:)esas ağlaması gerekne benim)na rağmen gülüyorum boşverrr:)arada olecek ne yapalım yaşıyoruz ..ölüm yok ucunda..[/QUOTE]
Doğru çok haklısın ablacım

arkadaşlar bu hafta yarısı bildirmedi nerdeyse bildirenlerdende düzgün bir kilo veren yok nasıl olsa bu seferlik tabloya işlemiyorum saymayalım olur mu 26sına bildirsin herkes o zaman artık bildirmeyenleride direk silecem ve aynı gün i,çinde birinciyi ilan edecem
şimdi tabloyla uğraşmaya değer kilo veren yok 26 sında görüşelim inşallah ama herkes bildirsin lütfen
yarısı nerdeyse bildirmedi

26 sından sonra bitiyormu sayfa

Bugün tuhaf bi uyku düzenim oldu 12 gibi yattım sabah 7 de kalktım kahvaltı yaptım sonra gene yattım ve ilk defa 2 aydır 9:30 da kalktım ve hâlâ çok uykum var kendimi bildim bileli ne zaman geç kalksam bütün gün uykum oluyor off çok uykum vaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…