Esnek Diyet Arkadaşlığı

kadının bi
yat tekrar uyu o zaman canım belki o zaman iyileşirsin benimde oluyor bazen öyle

kadının biri bir sitede;
tek seferde ayrı ayrı:
500 gram sarelle
20-25 dilim baklava
10 kase sütlaç
10-11 magnum
bir tepsi tavuk göğsü
yiyebildiğini yazmış
şok geçirdim kilonuz kaç demişler 59 demiş
kilo sorunumda yok ama zor oluyor bunlara doymuyorum misafirliktede sorun yaşıyorum demiş
bir insan bir seferde 20-25 dilim baklava yerde nasıl kilo almaz?
sizce bunun açıklaması nedir?
şeker hastasısındır demişler
değilim oda normal demiş
sizce bu nedir?

Şakadı"eylemsevcan, post: 39418642, member: 215256"]kadının biri bir sitede;
tek seferde ayrı ayrı:
500 gram sarelle
20-25 dilim baklava
10 kase sütlaç
10-11 magnum
bir tepsi tavuk göğsü
yiyebildiğini yazmış
şok geçirdim kilonuz kaç demişler 59 demiş
kilo sorunumda yok ama zor oluyor bunlara doymuyorum misafirliktede sorun yaşıyorum demiş
bir insan bir seferde 20-25 dilim baklava yerde nasıl kilo almaz?
sizce bunun açıklaması nedir?
şeker hastasısındır demişler
değilim oda normal demiş
sizce bu nedir?
[/QUOTE]
Şakadır ne olucak pesss bende bile öyle iştah yok okurken midem bulandıu

Şakadır ne olucak pesss bende bile öyle iştah yok okurken midem bulandıu[/QUOTE]
keşke şaka olsa yok ciddi ciddi sormuş gerçekten bu durumdan nasıl kurtulabilirim diye?

keşke şaka olsa yok ciddi ciddi sormuş gerçekten bu durumdan nasıl kurtulabilirim diye?
Pess diyecek hiç birşey yok[/QUOTE]
hakikaten diyette olmadığım dönemlerde bile ne kadar kendimi zorlasamda 1 magnumu asla bitiremiyom o bile çok geliyor baklava en fazla 2 dilimle doyuyorum sütlaç 1 kaseyi asla geçmez hadi taş çatlasın 1.5 olsun hiç böyle bişey duymamıştım çok şaşırdım o yüzden sizlerede yazayım belki bu bir çeşit hastalıktır bilginiz vardır sandım

ekmeğe sürülen çikolata yarım kilo Aman Allahım 250 gram alıyoruz haftalarca sürünüyor diyette olmasamda biraz daha hızlı yiyebiliyom o kadar gene de onu bile bir seferde imkansız ancak 2 kaşık kadar yerim en fazla

Öğle 400 akşam 300 toplam 700 ip atladm daha fazla atlıcaktım ama moralim o kadar mozukki atlayasım gelmedi

willow three arkadaşım kusura bakma sende baya kilo vermişsin ama bu sefer yazmıcaz çünkü doğru dürüst bildirim olmadı bir dahakine inşallah herkesi yazacam yazmayanlarıda direk silecem
Olsun onemli degil canm simdi arkadaslar cok memnun diil durumdan bir dahakine insallh herkes kilo verir istedigi kadar

[QUOTEsonuçların açree, post: 39423029, member: 655919"]Noldu hayirdir[/QUOTE]
Sınav sonuçlarım açıklandı çok kotu puan aldm ve 2 dersten kaldm

AçıkTE="willow tree, post: 39424347, member: 655919"]Sınav sonuçlarım açıklandı çok kotu puan aldm ve 2 dersten kaldm[/QUOTE]
Hangi bolumdesin[/QUOTE]
Açık lise okuyorum

Şakadır ne olucak pesss bende bile öyle iştah yok okurken midem bulandıu[/QUOTE]
Wuuuu bu ne ya sakami hakkatende y .. normal jnsN bu kadar sey yiyemez yaa.. soktayim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…