- 9 Ocak 2015
- 19.902
- 82.700
- 798
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.821
Öğlen 50 mekik yaptm20 dk hızlı tempoda yürüyüş yaptm
eet canım bende eremedim doktordan fırçayı yedim dünarkadaşlar bu hafta yarısı bildirmedi nerdeyse bildirenlerdende düzgün bir kilo veren yok nasıl olsa bu seferlik tabloya işlemiyorum saymayalım olur mu 26sına bildirsin herkes o zaman artık bildirmeyenleride direk silecem ve aynı gün i,çinde birinciyi ilan edecem
şimdi tabloyla uğraşmaya değer kilo veren yok 26 sında görüşelim inşallah ama herkes bildirsin lütfen
yarısı nerdeyse bildirmedi
Sen hic et baklagil yemiyo musunArada bir portakal yedim
Aksam:koca bir kase yoğurt içine kivi ve bir elma yedim(çok uzun süre tok tutu)
Yiyorum ama diyeti 5 gün yapıp bırakıcam maksadım sonucu merak ediyorumSen hic et baklagil yemiyo musun
Bitiriyo musun diyeti.hep yogurt icine meyve yiyon gibi geldi de ondan sordmYiyorum ama diyeti 5 gün yapıp bırakıcam maksadım sonucu merak ediyorum
Yok bu diyet meyveli yoğurt diyeti bunu bi 5 gün yapıp tartılıcam daha yolum çooook uzun benim hayat boyu diyete devamBitiriyo musun diyeti.hep yogurt icine meyve yiyon gibi geldi de ondan sordm
herseyden ye mutlaka ben basladigmdan beri 5 kilo verdim ama herseyden yedim
aynen Allah bin bir türlü belalarını versin!günaydın kızlar 66 kiloyla yola devam gülücükler koyup sevinmek istiyorum ama Özgecanımızın olayını okudukça okudukça kötü oluyorum
bu arada tebrikler canım hiç hal kalmadı bişeylere sevinecek gülümseyecekgünaydın kızlar 66 kiloyla yola devam gülücükler koyup sevinmek istiyorum ama Özgecanımızın olayını okudukça okudukça kötü oluyorum
saol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun erkek arkadaşım bile sabah bana ben sana çok yanlış hediye aldım asıl hediye biber gazı ve bıcak olmalıydı kendini koruman için dedi gerçektende artık o kadar korkuyorum ki insanlardanbu arada tebrikler canım hiç hal kalmadı bişeylere sevinecek gülümseyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?