- 9 Ocak 2015
- 19.914
- 82.784
- 798
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.841
........ Kelimem kalmadı beddua etmekten başka adi insanlar,çok kötü bi olay...saol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun erkek arkadaşım bile sabah bana ben sana çok yanlış hediye aldım asıl hediye biber gazı ve bıcak olmalıydı kendini koruman için dedi gerçektende artık o kadar korkuyorum ki insanlardan
tabiiki canım gelebilirsinKızlaaar bende gelebilir miyim ?
hangi günler tartılıyorsunuz ?
Günaydın canımHerkese günaaaydııın ben kahvaltımı yaptım şimdi ailemin kahvaltısıını hazırlıyorum
Allahım korusun canımmmmAyni yaslarda ve guzel bi kiz kardesim var hep aklima o geliyo aksam disari cikiyo gec geliyo.insan dusunmek bile istemiyo basina gelmesini.allah ana babasina sabir versin
Bnde meyveli yogurt diyeti yaptım 3 gün ama verdiklerini aldm büyük ihtimal acayiip leblebi yedim offff offmerhaba arkadaşlar ben lahana çorbası diyetine başladım inşallah en kısa zamanda sonuç alırım
Yeni gördüm ablacım kusura bakma kötü çok kötü meyveli yoğurt diyeti yapiim. Dedim 4 güncük bugün 3. Gündü ve bozdum koca bir poşet leblebi yedim of hiç ayarım yok hiç bi daha yok şok diyet falan BN kendi diyetimi yapiim az olsun öz olsun napiimnasılsın rabiacımnasıl gidiyor
ben dün başladım cuma gününe kadar yapacam sonuç alırsam devam edecem aksi taktirde bırakıcamBnde meyveli yogurt diyeti yaptım 3 gün ama verdiklerini aldm büyük ihtimal acayiip leblebi yedim offff off
süpersin bebeğim maşallahın varSabah:1 kase dolusu yoğurt(tarçınlı)
1 büyük çilek
Kivi,portakal
Ara:bir kutu orman meyveli yoğurt(activia)
2 ceviz,3 hurma,portakal,ve sayamıcağım kadar coook leblebi
Akşam:1 kase dolusu yoğurt(tarçınlı),kivi,portakal
Günün değerlendirmesi:2.5 litre suiçtim,2 kupa yeşil çay,50mekik ,10 dk pilates,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?