- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.861
Topiiğe kimse girmiyor ki eskisi gibi özledim vallahakızlar hadin baak sizlerden ses yok?
ne yidiniz içtiniz süleyin be ya
olsun canımcım ne demekYeni gördüm ablacım kusura bakma kötü çok kötü meyveli yoğurt diyeti yapiim. Dedim 4 güncük bugün 3. Gündü ve bozdum koca bir poşet leblebi yedim of hiç ayarım yok hiç bi daha yok şok diyet falan BN kendi diyetimi yapiim az olsun öz olsun napiim
Öyle gerçekten nazar mı değdi topiğe anlanadımbizler gene sıcacık ortamlarımızdayız
işde sıcacık evde
nerdesiniz be canlar aaaaa kimsecikler yok
rumsum su smha nerelersinizzz
eskiden hep yazardınız küstümmm
Orta26 sına sadece 6 gün kaldııııı
dikkatler nasılll?? 7 ama bir günüde ben eliyorum hadi bir gün dikkat edemediğimizi varsayalım diye
yok yok senin maşallahın var sende orta olursan biz naapalım?Orta
Orta
Yok ablam böyle giderse ben yaza 65 i biraz zor görürümyok yok senin maşallahın var sende orta olursan biz naapalım?
olurmu süper diyet yapıyor uğraşıyorsun canım bende tık yokYok ablam böyle giderse ben yaza 65 i biraz zor görürüm
canım slm.. ben bu ara çookk yoğumunm. fırsatım olmuyor yazmaya..iş çok yoğun. birde diyet miyet yalan oldu bu ara.. o yüzden sizleri takipteyim.. ara ara okuyabilirsem son sayfayı okuyorum.. yazacak vakit yok:beyzabet sende yoksun epeydir aaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?