Esnek Diyet Arkadaşlığı

olsun canımcım ne demek
sakın sakın şok diyetlerle uğraşma
Allah korusun hem onlar vücudun ayarınıda bozuyor az olsun öz olsun herşeyden ye
ama çok az ye ben hep bu yöntemle kilo verdim
bazende patates haşladım üserin yoğurt pul biber karabiber atarak akşam yemeğimi dengeledim bazen de öğlen yemeğimi kalorisi çok az iyi oluyor öyle öyle verim 10 kilo özel bir diyet hiç yapmadım boşver hem onlar tehlikeli

Bende eyleme katiliyorum rabia tek tip diyet yapma sen herseyden yemeden kalici kilo veremezsin kahvaltilari ozellikle bu sekilde gecistirme.
ben basladigimdan beri dun ilk defa kotu seyler yedim koca bi hamburger menu ama coook guzeldi.bugun kahvaltida bir haslanmis yumurta bir tabak maydanoz cok az tam bugday ekmek iki salatalik 5 tane çeri domates biraz peynir ama ne peyniri bilmiyorm otelde kaliyorm suan.ondan biraz sastim.oglen ise bi koca tabak salata yagsiz.haslanmis dana eti vardi ondan yedim arada da bi ceviz bi kuru kayisi yesilcay
aksam ne var bilmiyorm

[QUOTE="willow tree, post: 39500343, member: 65591baklavada a eyleme katiliyorum rabia tek tip diyet yapma sen herseyden yemeden kalici kilo veremezsin kahvaltilari ozellikle bu sekilde gecistirme.
ben basladigimdan beri dun ilk defa kotu seyler yedim koca bi hamburger menu ama coook guzeldi.bugun kahvaltida bir haslanmis yumurta bir tabak maydanoz cok az tam bugday ekmek iki salatalik 5 tane çeri domates biraz peynir ama ne peyniri bilmiyorm otelde kaliyorm suan.ondan biraz sastim.oglen ise bi koca tabak salata yagsiz.haslanmis dana eti vardi ondan yedim arada da bi ceviz bi kuru kayisi yesilcay
aksam ne var bilmiyorm[/QUOTE]
O ayıp ettin ben de yedim kumpir de yedim pastada baklavada sizde hepten beni diyete sıkı sarıldığı.ı sandınız

Sahurda:tulum peynirli yumurta
2 zeytin

1 dilim k.ekmeği
1-2 kaşık lor peyniri
1 adet ceviz
2 adet hurma
Yarım domates
Yeşil çay
2 adet zeytin
iftar:palamut
Salata(tuzsuz)
Tarhana çorbası 1 kase

Ara öğünde:elma
2.Ara öğün:1kupa sütlü kahve (şekersiz)
Bi avuç leblebi
Bi avuç kuru üzüm

Günün değerlendirmesi:2litre su,70 mekik,10 dk pilates egzersizleri

BurasıE="karabiber01, post: 39509356, member: 42036"]günaydınlar canlarım burası çok soğukkk[/QUOTE]
Burasıda canım

bizler gene sıcacık ortamlarımızdayız
işde sıcacık evde
nerdesiniz be canlar aaaaa kimsecikler yok
rumsum su smha nerelersinizzz
eskiden hep yazardınız küstümmm

26 sına sadece 6 gün kaldııııı
dikkatler nasılll?? 7 ama bir günüde ben eliyorum hadi bir gün dikkat edemediğimizi varsayalım diye

SE
beyzabet sende yoksun epeydir aaaaa
canım slm.. ben bu ara çookk yoğumunm. fırsatım olmuyor yazmaya..iş çok yoğun. birde diyet miyet yalan oldu bu ara.. o yüzden sizleri takipteyim.. ara ara okuyabilirsem son sayfayı okuyorum.. yazacak vakit yok:şimdilik diyet kaldı.. yapamıyorum.sadece akşamları evde biraz karın hareketleri yapıyorum.. birazda yapabilirsem yürüyüş.. sıkılaşmaya daha çok ihtiyacım var aslında. Bride dikkat etmeye çalışyorum en azından almıyım diye..

Meraba kızlar, bende birkaç haftadır hiç dikkat etmiyorum yediklerime. Gerçi almıyorum ama vermiyorum da. Yeniden başlamam lazım. Yoksa bu gidişle kilo vermem imkansız.

Bende E="zbt, post: 39516309, member: 287997"]Meraba kızlar, bende birkaç haftadır hiç dikkat etmiyorum yediklerime. Gerçi almıyorum ama vermiyorum da. Yeniden başlamam lazım. Yoksa bu gidişle kilo vermem imkansız.[/QUOTE]
Bende ya 2 haftada 800 gr yermiştim geçen,bakalım bu hafta nolucak çok iştahlıyım yaaa

Reactions: zbt
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…