- 18 Nisan 2011
- 340
- 440
- 108
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.881
Aynen bende iştahlıyım şu sıralar. Canım tatlı istiyor çok fazla ve yiyorum da..Bende ya 2 haftada 800 gr yermiştim geçen,bakalım bu hafta nolucak çok iştahlıyım yaaa
Aynen bende iştahlıyım şu sıralar. Canım tatlı istiyor çok fazla ve yiyorum da..[/QUOTE
Benim diyetin ilk zamanları canım çok isterdi ve ayarsızda yerdim simdi leblebi,peynir falan çoook çekiyor ama herşeyin bi ayarı var
Ben bugün diyeti bozdumÖyle canım her şeyin fazlası zarar. Birde şu irademe sahip olabilsem. Yarından itibaren yeniden yediklerime dikkat etmeye çalışcam inşallah.
ohhh keşkem bende geleymişimmmBen aksam yemeginde kebap yedim icli kofte yedim bulgur pilavi masada neler varsa hepsinden yedim biraz biraz bide diyet kola ictim kahvalti ve ogle yemeginde diyete devam ettim ama.kac gundur tartilamiyorm o yuzden durum ne bilmiyorm arada bi kaciriyorum yani.neyse eve donunce duzelirim ins
canım benim hiç kilolarım yazmıyo tabloda eklermisin acaba 66 kilodayım şuan fazla giremiyorm işler yoğun daslmlar canlar günaydınlar
ben kilo vermeye değil
ben sadece kilo almamaya dikkat ediyorum
o kadar onuda becerebiliyormuyum
26 sında belli olacak
az kaldıı..
Bende aynı durumdayım mayısa kadar böyle giderse coook zor 65 kiloyu görmemslmlar canlar günaydınlar
ben kilo vermeye değil
ben sadece kilo almamaya dikkat ediyorum
o kadar onuda becerebiliyormuyum
26 sında belli olacak
az kaldıı..
Özelden mesaj attım canımBanada söylermisin sitenin adını bende üye olmak istiyorum
Hoşgeldiniz öncelikle. Özel bir şey yapmanıza gerek yok. İlk sayfada bildirim tarihleri var o tarihlerde kilomuzu bildiriyoruz, bir de müsait olduğun zamanlar diyetinin nasıl gittiğinden bahsedebilirsin. Yediklerini yazabilirsin, yaptığın sporları falan yazabilirsin. Gerçi konu sahibiSelamlar öncelikle hepimize kolay gelsin. Ben de gruba dahil olmak istiyorum ne yapacağı?
Hoşgeldiniz öncelikle. Özel bir şey yapmanıza gerek yok. İlk sayfada bildirim tarihleri var o tarihlerde kilomuzu bildiriyoruz, bir de müsait olduğun zamanlar diyetinin nasıl gittiğinden bahsedebilirsin. Yediklerini yazabilirsin, yaptığın sporları falan yazabilirsin. Gerçi konu sahibieylemsevcan
Seni ekler tabloya. Onun adına konuşmuş gibi oldum ama gelmene sevinir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?