Esnek Diyet Arkadaşlığı

Öyle canım her şeyin fazlası zarar. Birde şu irademe sahip olabilsem. Yarından itibaren yeniden yediklerime dikkat etmeye çalışcam inşallah.

Öyle canım her şeyin fazlası zarar. Birde şu irademe sahip olabilsem. Yarından itibaren yeniden yediklerime dikkat etmeye çalışcam inşallah.
Ben bugün diyeti bozdum yedimde yedim ibaret olsun diye uazıcam ydiklerimo rezil olayım da bi daha yapmam belki

Sabah:1 haşlanmış yumurta
2 hurma,2 ceviz,bolca lor ve tulum peyniri,1 dilim k.k.ekmeği(Sıkı durun daha vaaar)
Ara:bir avuç leblebi ve kuru üzüm,1 kuru erik,2 ceviz
Öğle:2 yumurta,1 biber ve domatesle melemen,büyük boy ayran,2 dilim kepek ekmeği
Ara:1 elma,bi avuç leblebi kuru üzüm,2 kuru kayısı,2 kuru erik,4 hurma,sütlü kahve bir kupa
bitmediii
Akşam:2 tabak barbunyalı mısır çorbası,1 kase yoğurt
bu saatten sonra su dışındı hiç bir şey yok oooff oofff artılar gelin gelin gelmesseniz şaşarım

Ben aksam yemeginde kebap yedim icli kofte yedim bulgur pilavi masada neler varsa hepsinden yedim biraz biraz bide diyet kola ictim kahvalti ve ogle yemeginde diyete devam ettim ama.kac gundur tartilamiyorm o yuzden durum ne bilmiyorm arada bi kaciriyorum yani.neyse eve donunce duzelirim ins

ohhh keşkem bende geleymişimmm

slmlar canlar günaydınlar
ben kilo vermeye değil
ben sadece kilo almamaya dikkat ediyorum
o kadar onuda becerebiliyormuyum
26 sında belli olacak
az kaldıı..

slmlar canlar günaydınlar
ben kilo vermeye değil
ben sadece kilo almamaya dikkat ediyorum
o kadar onuda becerebiliyormuyum
26 sında belli olacak
az kaldıı..
canım benim hiç kilolarım yazmıyo tabloda eklermisin acaba 66 kilodayım şuan fazla giremiyorm işler yoğun da

Meraba arkadaşlar. Ben kaç haftadır aynı kilolarda sayıp duruyorum. Önceden verdiğim 1-2 kiloyu da kalori hesabı yaparak vermiştim. Bugün tekrar başladım kalori hesabı yapmaya. @eylemsevcanın bahsettiği site galiba oraya üye oldum. İnşallah bundan sonra verebilirim artık. Gerçi bugün biraz kaçırdım gibi ama akşama toparlamaya çalışacağım.

Babada s9="zbt, post: 39538917, member: 287997"]Meraba arkadaşlar. Ben kaç haftadır aynı kilolarda sayıp duruyorum. Önceden verdiğim 1-2 kiloyu da kalori hesabı yaparak vermiştim. Bugün tekrar başladım kalori hesabı yapmaya. @eylemsevcanın bahsettiği site galiba oraya üye oldum. İnşallah bundan sonra verebilirim artık. Gerçi bugün biraz kaçırdım gibi ama akşama toparlamaya çalışacağım.[/QUOTE]
Banada söylermisin sitenin adını bende üye olmak istiyorum

Hoşuma gitti benim. Oraya kaydediyorsun günlük yediklerini, yaptığın sporları falan. En azından günde kaç kalori aldığını ve verdiğini görüyorsun.

Selamlar öncelikle hepimize kolay gelsin. Ben de gruba dahil olmak istiyorum ne yapacağı?
Hoşgeldiniz öncelikle. Özel bir şey yapmanıza gerek yok. İlk sayfada bildirim tarihleri var o tarihlerde kilomuzu bildiriyoruz, bir de müsait olduğun zamanlar diyetinin nasıl gittiğinden bahsedebilirsin. Yediklerini yazabilirsin, yaptığın sporları falan yazabilirsin. Gerçi konu sahibi eylemsevcan
Seni ekler tabloya. Onun adına konuşmuş gibi oldum ama gelmene sevinir tahminimce :)

Bende bugun gene burger menu yedim kahve ictim o hani bol kalorili olanlardan
pazar gunu donucem artik son gunler diye bi ogun guzel seyler yiyorum umarim ayni kiloda donerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…