- 9 Ocak 2015
- 19.902
- 82.700
- 798
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.921
Ablacım ben cuma günü anca tartılabilirim sorun olmaz dimicanım en kısa zamanda eklicem
işyerindeki nette yasaklamışlar ekleyemiyorum
eve gidince eklicem kusura bakma
ok ama iyiki söyledin gününde tartılınamayacağı zaman lütfen bildirilsin herkese sesleniyorum teşekkürlerrrAblacım ben cuma günü anca tartılabilirim sorun olmaz dimi
Teşekkür ederim beni bi nebze gaze getirecek eminim:))canım en kısa zamanda eklicem
işyerindeki nette yasaklamışlar ekleyemiyorum
eve gidince eklicem kusura bakma
Bende pişiriyorum üzerine meyve tarçın beni tuvalete çıkarıyor bide tok tutuğu için yiyorum yoksa tadı güzel gelmiyorFaydası oluyomu bende yeni başladım yoğurtla karıştırıyorum
Evet son 5 kilo kaldıBide böyle deneyelim kilolar gidene kadar devam
Aynen canım bende senin gibiyim giriyorum ama yazamıyorum diyet falan kalmadı spora d3vam da yine aynı kglardayımcanım slm.. ara ara uğrayıp çıkıyorum canım.. acayip yoğunum bu ara.. birde diyet yapamadığım için üzüldüğümden pek yazamıyoum canım ya.. diyet miyet hak getire bende:)inş almamışımdır.. yarın tartılacağım inş..sizden çok umutluyum ama..hqadi bakalım yarın dananın guyruğu kopcekk:)
olsun en azından almamışsın sen.. ben aldığımdan da şüpheleniyoum.. sadece akşamları biaz karın hareketleri yapıyorum göbüş çok pırtlamasın diye:))Aynen canım bende senin gibiyim giriyorum ama yazamıyorum diyet falan kalmadı spora d3vam da yine aynı kglardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?