Esnek Diyet Arkadaşlığı

Ablacım ben cuma günü anca tartılabilirim sorun olmaz dimi
ok ama iyiki söyledin gününde tartılınamayacağı zaman lütfen bildirilsin herkese sesleniyorum teşekkürlerrr
bu arada yanlız değerlendirme olayı biter haberin olsun o gün 1. yi belirliyoruz ya artık birincide olsan değerlendirmeyi yapmış oluyorz yani canım bilgin olsun

[QUOTEsağol emsevcan, post: 39602890, member: 215256"]ok ama iyiki söyledin gününde tartılınamayacağı zaman lütfen bildirilsin herkese sesleniyorum teşekkürlerrr
bu arada yanlız değerlendirme olayı biter haberin olsun o gün 1. yi belirliyoruz ya artık birincide olsan değerlendirmeyi yapmış oluyorz yani canım bilgin olsun
[/QUOTE]
Tamam sagol

Kahvaltım:3 kasık yulaf ezmesi(pişmiş)
2 kaşık süt
Kivi,çilek,1 ceviz
Öğle:konserve ton balığı
1 dilim k.ekmeği
4-5 yaprak marul
Ara:kocaman bir yeşil elma
2.ara:1 kase yoğurt,çilek
Akşam:1 kase tarhana
Büyük boy ayran
Marul,domatesli ve lor peynirli salata

canım slm.. ara ara uğrayıp çıkıyorum canım.. acayip yoğunum bu ara.. birde diyet yapamadığım için üzüldüğümden pek yazamıyoum canım ya.. diyet miyet hak getire bende:)inş almamışımdır.. yarın tartılacağım inş..sizden çok umutluyum ama..hqadi bakalım yarın dananın guyruğu kopcekk:)

BN cUOTE="BEYZABET, post: 39618572, member: 67408"]canım slm.. ara ara uğrayıp çıkıyorum canım.. acayip yoğunum bu ara.. birde diyet yapamadığım için üzüldüğümden pek yazamıyoum canım ya.. diyet miyet hak getire bende:)inş almamışımdır.. yarın tartılacağım inş..sizden çok umutluyum ama..hqadi bakalım yarın dananın guyruğu kopcekk:)[/QUOTE]
Bn cuma günü anca tartılcam benim dananın kuyruğu o zaman kopceeek

Aynen canım bende senin gibiyim giriyorum ama yazamıyorum diyet falan kalmadı spora d3vam da yine aynı kglardayım

slmlar canlar günaydınlar bakıyorum özlenmişim sevindim teşekkürlerrrrrrrr
işler çok yoğun yaa aşırı yoğun bir döneme girdik evde taşıyacaz ev taşıma telaşıda sardı
çocukalr bir yandan Allah sonumuzu hayır eylesin diyet falan yok gündemimde
ama sorun değil sonra telafi edecem sizleri seviyorummmmmmmm iyiki varsınızzzzz

bizde senE="eylemsevcan, post: 39619151, member: 215256"]slmlar canlar günaydınlar bakıyorum özlenmişim sevindim teşekkürlerrrrrrrr
işler çok yoğun yaa aşırı yoğun bir döneme girdik evde taşıyacaz ev taşıma telaşıda sardı
çocukalr bir yandan Allah sonumuzu hayır eylesin diyet falan yok gündemimde
ama sorun değil sonra telafi e seni seviyordecem sizleri seviyorummmmmmmm iyiki varsınızzzzz
[/QUOTE]
Bizde seni seviyoruz sende iyiki varsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…