Esnek Diyet Arkadaşlığı

Kızlar Günaydın ,

İşler çok yoğun , giremiyorum .
Tartı sonucum : 60.2 kg
-400 gr vermişim .
Bu tartılma zamanları benım hep regl öncesi zamanıma denk geliyor .
Neyse hiç verememekten iyidir
çok iyi çok iyi maşallah hiç vermemekden iyi bende öyle veriyorum hep 300 gram 500 gram
ama çok zaman veriyorum

aynı kiloyla devam ama sıkıntı çıktı kan değerlerimde aşırı düşme olmuş her an kan değerim yüzünden ciddi bir rahatsızlık yaşayabilirim

65,4 dün diyetisyenin tartısında 66ydım ama evdeki tartıda da 66 üstü çıkıyordum. Ben diyeti dün tam uyguladım şimdide bir fincan yeşil çay ve tam buğday ekmeğinden ve diyet peynirden yarım tost yiyorum. Ben sabahları çok yersem iştahım daha çok açılıyo her lokmayı uzun uzun çiğniyorum tostu elimden bırakıyorum falan o bi damlacık tost beni doyurdu

Maşallah o willow tree, posalmasın kilo 1028, member: 655919"]Herkese gunaydin
tarti sonucum 64,2 kg
adet olmam lazim bugun ama olmadim
1 hafta kendimi salmistim ama cok sukur ayniyim[/QUOTE]
Masallah salmaba na rağmen almadın kilo

Maşallah o willow tree, posalmasın kilo 1028, member: 655919"]Herkese gunaydin
tarti sonucum 64,2 kg
adet olmam lazim bugun ama olmadim
1 hafta kendimi salmistim ama cok sukur ayniyim
Masallah salmaba na rağmen almadın kilo[/QUOTE]
Sagol canm sende vermissindir

slm kızlar.. Kilo verenleri de sabit kalanları da kocaman tebrik ediyorum:)ben sabah tartılmadım.. söylemesi ayıp 3 gündür gene wc ye çıkmadım bu gün çay içip çıkabilirsem yarın sabah tartılacağım.. zaten ben öylesine artık.. diyet miyet te yapmıyorum.. sadece biraz spor:)bakalım inş almamış olayım ona bile razıyım.

merhaba arkadaşlar ben 1 kilo vermişim kilom 126.7 çok az vermişim lahana çorbası diyeti yapıyorum ama spor yapamııyorum acaba onun etkisi olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…