- 25 Ağustos 2014
- 893
- 917
- 128
- 37
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.961
Inş veririm canım. Kiloda bi değişiklik yok ama sıkılaştığımı hissediyorum :)Günaydın rumsum,
Bende öyleydim çok uzun bi süre yerimde saydım ama bu hafta vermişim çok şükür. Sende verirsin merak etme.
O his bile mutlu ediyor insanı :) Kilolar gittikçe daha da mutlu olacağız..Inş veririm canım. Kiloda bi değişiklik yok ama sıkılaştığımı hissediyorum :)
çok iyi çok iyi maşallah hiç vermemekden iyi bende öyle veriyorum hep 300 gram 500 gramKızlar Günaydın ,
İşler çok yoğun , giremiyorum .
Tartı sonucum : 60.2 kg
-400 gr vermişim .
Bu tartılma zamanları benım hep regl öncesi zamanıma denk geliyor .
Neyse hiç verememekten iyidir
Günaydın, kan değerim benimde çok düşük ilaç vermedi mi doktor sanaaynı kiloyla devam ama sıkıntı çıktı kan değerlerimde aşırı düşme olmuş her an kan değerim yüzünden ciddi bir rahatsızlık yaşayabilirim
Yok istemiyorum ilaç ya 2 hafta dikkat edicem yediklerime kan yapıcı şeyler yicem 2 hafta sonra gitcem tekrar ilaç bünyeme zarar veriyo tecrübeliyim ne yazık ki :/Günaydın, kan değerim benimde çok düşük ilaç vermedi mi doktor sana
Masallah salmaba na rağmen almadın kilo[/QUOTE]Maşallah o willow tree, posalmasın kilo 1028, member: 655919"]Herkese gunaydin
tarti sonucum 64,2 kg
adet olmam lazim bugun ama olmadim
1 hafta kendimi salmistim ama cok sukur ayniyim
hedef kilonuç kaç bu arada hoşgeldinizzzzzzzmerhaba bende size katılmak istiyorum böylelikle düzenli kilo vermek için çaba sarfetmiş olacam.benide listenize ekleyebilirmisiniz. kilom 99 boyum 1.60.sizin sayenizde gaza gelecegimi umuyorum
Sagol canm sende vermissindir[/QUOTE]Masallah salmaba na rağmen almadın kilo
süpersin tebriklerrrrrrrrrrrrrArkadaslar merhabalar daha yeni geldim doktordan kizim hastaonu goturdum hemen yaziuorum kilomu 69.8 geldim sonunda 70li rakamlardan kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?