- 9 Ocak 2015
- 19.902
- 82.700
- 798
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.941
Niyetlimisn canım??bende az önce yemekten geldimm. tatlıma kadar yedimm:)valla iştahım çok bu ara.. ne etcem bilmiyorumm..İnş almam kilo yoksa hyat bana vayyiii vayykii vayyyy vayyy..)çok acıktımmmmmmmmm
Bende cok susadım sahurda yeteri kadar içmedim[QUOTEçok susaylemsevcan, post: 39619301, member: 215256"]çok acıktımmmmmmmmm
canım seni akşama eklicem inşallah tabloya uğraştım bir türlü olmadı hata verdiHanımlar bugün diyetisyen bana tatlı krizleri için Kudüs hurmasını tavsiye etti çikolata isteği yerine geçiyorumş bugün gittim aldım artık evde çikolata yerine bunu bulunduracağım ama Kudüs hurması da kalorili bi meyve bir tane yeterli gün içinde o kadar sağlıklı ki Peygamber efendimiz 3 hurmayla sahur yaparmışmoruç tutarmış çok besleyici öyle duymuştum.
Tamam ben bugünki kilomda başlangıç olarak gireyim tabloya 1.66 cm boy 66 kg hedef kilo 50. En uzak hedefimi koydum ilk 55 olarak düşünüyordum ama 55 kg ikende Zayıflamak istiyordum. Diyetisyenin tartışıla evdeki tartım farklı ben evdeki tartıya göre yarın kilo bildirim yapsam daha iyi olucak galiba takibi için çünkü tekrar 14 martta gidicmcanım seni akşama eklicem inşallah tabloya uğraştım bir türlü olmadı hata verdi
evet tabiaa sabah kalkar kalmaz wc den çıkıncaYarin tartiliyoruz diymii
Hoşgeldin aramıza eylem ablacım seni tabloya ekler merak etmemerhaba bendinşallah atılmak istiyorum böylelikle düzenli kilo vermek için çaba sarfetmiş olacam.benide listenize ekleyebilirmisiniz. kilom 99 boyum 1.60.sizin sayenizde gaza gelecegimi umuyorum
Yoo gayet iyiBi bakın çok mu abarttım?
Sahurda:1 haşlanmıs yumurta
1 dilim k.k.ekmeği
1 kase maydanozlu lor peyniri
1 ceviz,2 hurma,2 zeytin
İfta:1 kase yoğurt
1 kase tarhana corbası
1 tabak pırasa yemeği
Ara:büyük bir yeşil elma
2.ara:1 kaşık siyah kuru üzüm
2 kuru erik
1 paket altınbaşak
2 litre su sporda tok işte yok öfff
Gerçekten mi? Çok sagolwillow tresağol st: 39634099 .!.:Yoo gayet iyi
Günaydın rumsum,Merhaba kızlar hayırlı sabahlar ben yerimde sayıyorum sporda yapıyorum amakilom 62
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?