Esnek Diyet Arkadaşlığı

Hanımlar bugün diyetisyen bana tatlı krizleri için Kudüs hurmasını tavsiye etti çikolata isteği yerine geçiyorumş bugün gittim aldım artık evde çikolata yerine bunu bulunduracağım ama Kudüs hurması da kalorili bi meyve bir tane yeterli gün içinde o kadar sağlıklı ki Peygamber efendimiz 3 hurmayla sahur yaparmışmoruç tutarmış çok besleyici öyle duymuştum.

canım seni akşama eklicem inşallah tabloya uğraştım bir türlü olmadı hata verdi

canım seni akşama eklicem inşallah tabloya uğraştım bir türlü olmadı hata verdi
Tamam ben bugünki kilomda başlangıç olarak gireyim tabloya 1.66 cm boy 66 kg hedef kilo 50. En uzak hedefimi koydum ilk 55 olarak düşünüyordum ama 55 kg ikende Zayıflamak istiyordum. Diyetisyenin tartışıla evdeki tartım farklı ben evdeki tartıya göre yarın kilo bildirim yapsam daha iyi olucak galiba takibi için çünkü tekrar 14 martta gidicm

[QUOTETunus hanitsa, post: 39627647, member: 661244"]Hanımlar bugün diyetisyen bana tatlı krizleri için Kudüs hurmasını tavsiye etti çikolata isteği yerine geçiyorumş bugün gittim aldım artık evde çikolata yerine bunu bulunduracağım ama Kudüs hurması da kalorili bi meyve bir tane yeterli gün içinde o kadar sağlıklı ki Peygamber efendimiz 3 hurmayla sahur yaparmışmoruç tutarmış çok besleyici öyle duymuştum.[/QUOTE]
Bende tunus hurması(yaş) yiyorum gerçekten asla bi pasta kurabiyeyi aratmıyor çoook seviyorum

ilolarını yarın bildirmeyecekler bugünden bildirsin lütfen mazaretsiz saat 3 e kadar bildirmeyenleri direk silecemmmmm!!!...

Bi bakın çok mu abarttım?
Sahurda:1 haşlanmıs yumurta
1 dilim k.k.ekmeği
1 kase maydanozlu lor peyniri
1 ceviz,2 hurma,2 zeytin
İfta:1 kase yoğurt
1 kase tarhana corbası
1 tabak pırasa yemeği
Ara:büyük bir yeşil elma
2.ara:1 kaşık siyah kuru üzüm
2 kuru erik
1 paket altınbaşak
2 litre su sporda tok işte yok öfff

merhaba bende size katılmak istiyorum böylelikle düzenli kilo vermek için çaba sarfetmiş olacam.benide listenize ekleyebilirmisiniz. kilom 99 boyum 1.60.sizin sayenizde gaza gelecegimi umuyorum

Yoo gayet iyi

Merhaba kızlar hayırlı sabahlar ben yerimde sayıyorum sporda yapıyorum ama kilom 62

Günaydın :)
Kilom:60,7
Uzunca bi duraklama döneminden sonra tekrar kilo vermeye başladım şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…