Esnek Diyet Arkadaşlığı

merhaba arkadaşlar ben 1 kilo vermişim kilom 126.7 çok az vermişim lahana çorbası diyeti yapıyorum ama spor yapamııyorum acaba onun etkisi olabilir mi
gene iyi bebeğim hiç sıkma canını biz onuda beceremedik
bu arada canım spor kilo vermenin olmazsa olmazı
ben zamanında çok aç kaldım ama sporsuz 1 gram bile veremedim
tek spor yapıp yemeye dikkat etmediğim dönemlerimde oldu
ondada 1 gram veremedim sadece vücudum sıkılaştı o kadar
yani mutlaka ikisi beraber olacak hafif egzersizler bile olsa
sadece yürüme bile olsa illaki olacak yoksa imkansızzzzzzzzzzz

Katılıyorum kesinlikle ablacım diyet+spor olmalı

BN buUOTE="Masanitsa, post: 39648949, member: 661244"]Havalar düzeliyor artık yürüyüşler başlar[/QUOTE]
Bn bugün 1 saat yürüdüm

Benim tek avantajım yürüyüş yapmak.. çok seviyorum. işyeri ile evimin mesafesi yürüyerek 30 40 dk arasında.. genelde yürüyorum.. Kuzum olmasa yanımda sabah da yürüyerek gelirim.. ama sabah yürümüyorum.. ama çıkışta bu ara yürüyoruz..hava çook güzel çünkü..
İŞte birde şu boğazımı tutabilsem süper zayıflarımdaaaaaa

canım senin aha çok kardiyo türü fitness türü spor yapman yürüyüş yapman daha doğru. plates incelme yapıyor ama kilo verdirmiyor.. ama yürüyüş aslında sana güzel..Bisiklet işe yarar.. yeter ki düzenli yap.

Spor sart demissiniz ama ben spor yapmiyorm acaba kalici olmaz mi bu kilolar
ben yuruyus yapiyorm zaten ama oyle hergun degil yediklerime dikkat ediyorum sadece

İnşallah willow tree, post: 39651250, member: 655919"]Cok tesekkur canim insallh sen daha cok veemissindir[/QUOTE]
İnsallah pek umudum yok açıkçası yarın anyayı konyqyı görücem

İnşallah willow tree, post: 39651250, member: 655919"]Cok tesekkur canim insallh sen daha cok veemissindir
İnsallah pek umudum yok açıkçası yarın anyayı konyqyı görücem [/QUOTE]
Canim sen cok istikrarlisin cok dikkat ediyosun yediklerin arasinda hic sakincali birsey yok

İnsallah pek umudum yok açıkçası yarın anyayı konyqyı görücem
Canim sen cok istikrarlisin cok dikkat ediyosun yediklerin arasinda hic sakincali birsey yok[/QUOTE]
Evet eskisi gibi abarttığım şeylerde baklava,nutella falan değil allahtan masum seyleri abartıyorum ama cok güzel bir sey kilo verince insanların tepkisi,kıyafetlerin olması üzerine mutlu oluyorum coook

Bakın nasıl fena değil sanki
Kahvaltım:3 kaşık yulaf ezmesi(pismiş)
2 kasık süt,cilek,yerli muz,kivi,üzerine tarcın
Öğle yemeği:1 kase yoğurt ve tarhana corbası
1 tabak pırasa yemegi
Ara öğünde:1 fincan sütlü kahve(şekersiz)
1 ç.k siyah kuru üzüm,2 kuru erik
1 ç.b leblebiiii (banane yhaaa)
Akşam:1 kase yoğurt ve mercimek çorbası
3 tane etsiz lahana dolması
Spor olarak:1 saat yürüdüm,10 dk parktaki aletlerden yaptım,leslie 2 mil yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…