Esnek Diyet Arkadaşlığı

Eylem ablacım bana yanlışlıkla 64 yazmısmışsın ahh ahh keske keşke inşallah o günleride görürüm
ah canımın içiiiii
evde 2 tane bebe bilg sayara oturur oturmaz ikisi birden saldırıyor o diyor bana pepe aç diğeri diyor bana şunu aç çocuklarım az bekleyin az işim var diyom dinlemiyorlar ağlıyorlar onların zırıltıları arasında tabloya girmeye çalışıyom olacağı bu işyerindede faceyi falan yasakladılar otomatikman tabloyada işlem yapamıyom sadece buraya düz metin yazabiliyom durum bu yani canımcım bildirdiğin kilon kaçtı cnım tekrar söylermisinen kısa zamanda girerim?

Bugün tartılıcam ablacım o zaman söylerim ahh yerim ben onları yerim

Eylem ablacım bana yanlışlıkla 64 yazmısmışsın ahh ahh keske keşke inşallah o günleride görürüm
bide canım evet kesin görürsün korkma bende 65lerdeyken 60lı 59 lu rakamları görsem öpcem başıma koycam diyordum hatta ilk olarak 59 a düştüğümde yakın mesai arkadaşlarıma yemek ısmarlayarak kutlamıştım sonra 58leri sonra 57 şimdide 56 yı gördüm çok şükür o yüzden artıkda çok aldırış etmiyom ama hedefim 54 o kiloya ulaşıncaya kadarda hiç ara vermicem inşallah

Öyle tabi inşallah herkes dilediği kiloya ulaşır(amiii )

Bugün tartılıcam ablacım o zaman söylerim ahh yerim ben onları yerim
çok tatlılar bir görsen ama insanı gebertiyorlar özellikle iş yaparken pasta börek yapacam benden önce girişiyorar temizlik yapacam viledayı anında elimden alıyorlar biz yapcaz diye eve gelseniz dağınıklıktan girmeniz imkansızz durum vahim yaniiiii ama ölürüm onlara benn canları sağolsunnnn

Yazdım canım:+ dayım ama ben bi,razda wc ye çıkamadığım için böyle olduğunu düşünüyorum aldım ama bu kadarda olduğunu sanmıyorum ya..şaşkınım bendeve çookk üzgünüümm

EveTE="BEYZABET, post: 39662596, member: 67408"]Olabilir canım.. sahur yapıp hemen yatıyor musun?
iftardan sonrada fazla hareket etmiyorsan ondan olabilir?bir yerde bir hata var ama nerde??
[/QUOTE]
Evet sahur yapıp hemen yatyorum 3 aydır adette olmuyorum bakalım 2 gün kaldı borcum ondan sonra değişim olucak mı acaba kilomda

EveTE="BEYZABET, post: 39662596, member: 67408"]Olabilir canım.. sahur yapıp hemen yatıyor musun?
iftardan sonrada fazla hareket etmiyorsan ondan olabilir?bir yerde bir hata var ama nerde??
Evet sahur yapıp hemen yatyorum 3 aydır adette olmuyorum bakalım 2 gün kaldı borcum ondan sonra değişim olucak mı acaba kilomda[/QUOTE]
aaa adet olmuyomusun canım ?bence bir homonlarına baktır.. onunda etkisi olur kilo veremememnde.. birde şişkinlikde olabilir o zaman sende canım..3 ay adet olmamak ne demek??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…