Esnek Diyet Arkadaşlığı

Evet sahur yapıp hemen yatyorum 3 aydır adette olmuyorum bakalım 2 gün kaldı borcum ondan sonra değişim olucak mı acaba kilomda
aaa adet olmuyomusun canım ?bence bir homonlarına baktır.. onunda etkisi olur kilo veremememnde.. birde şişkinlikde olabilir o zaman sende canım..3 ay adet olmamak ne demek??[/QUOTE]
Pazartesi gidicem mutlaka doktorA

kızlar olsun ikinizde sakın morallerinizi bozmayın bende uzun müddet 60 da kalmıştım hatta artık diyeti bırakacam demiştim ama çok şükür sonraları tekrar başladı yeme düzeninizi değiştirin farklı şeyler yiyin orucunda etkisi vardır Rabiacım çünkü bende oruç tutunca hep kilo alırım yerinde saysam gene şükrecem ama banada tam ters tepki yapar sakın canını sıkma değişik şeyler ye arada bir biraz çok ye bünyeni şaşırt bak ben bir ara bu ara öğünler varya onlarıda kestim daha hızlı kilo vereyim diye ama bana hiç yaramadı 1 gram bile veremedim haftalarca bir vücuduna dikkat et vücudunu tanı ona göre hareket et canım

Sağol ablacım farklılıklar yapıcam artık

Öylrm="eylemsevcan, post: 39662986, member: 215256"]Rabiacım son kilona göre gene 1 kilo eksidesin canım bu kadar üzülme[/QUOTE]
Öyle evet ama böyle giderse mayısta asla 65 i göremem aslaaa

haklısın canım..sıkmamak gerek demorlize olmak yok.. p.tesiden itibaren gene sıkı bi diyete başlıyacağım..
detoks yapmayı düşünüyorum başarabilirsem.. lahana çorbası be sebze meyveyle beslenmeyi düşünüyorum üç gün.. işyerimdede yemek yemeyeceğim.. evden haşlanmış sebze yoğurt getieceğim 3 gün detoks yapacağım belki bağısaklarımada fayda eder..inş 52 yi görebilsem yaza kadar....

Sağol CNN E="willow tree, post: 39663127, member: 655919"]Rabia uzulme canm ama yeme duzenini degistr farkliliklar yap bu yontemle olmadi baska seyler dene kacamak yaptigin fazlaya kactigin seyleri bence cikar tamamen[/QUOTE]
Sagol cnm haklısın

Öylrm="eylemsevcan, post: 39662986, member: 215256"]Rabiacım son kilona göre gene 1 kilo eksidesin canım bu kadar üzülme
Öyle evet ama böyle giderse mayısta asla 65 i göremem aslaaa [/QUOTE]
yoo kesin görürsünnn!...
bak şimdi hesap et eline bir takvim al 2 haftada 1 kilo ver
ne yap et ver Mayısın 2. haftasına kadar tam 5 kilo verirsin canım

AUOTE="eylemsevcan, post: 39663326, member: 215256"]Öyle evet ama böyle giderse mayısta asla 65 i göremem aslaaa [/QUOTE]
yoo kesin görürsünnn!...
ne yap et ver 2. haftasına kadar tam 5 kilo verirsin canım
[/QUOTE]
İnşallah dedigin gibi olur ben elimden gelenin fazlasını yaparım moralim bi nebze düzeldi sağol ablacım sizler iyiki varsınız iyiki

AUOTE="eylemsevcan, post: 39663326, member: 215256"]Öyle evet ama böyle giderse mayısta asla 65 i göremem aslaaa
yoo kesin görürsünnn!...
ne yap et ver 2. haftasına kadar tam 5 kilo verirsin canım
[/QUOTE]
İnşallah dedigin gibi olur ben elimden gelenin fazlasını yaparım moralim bi nebze düzeldi sağol ablacım sizler iyiki varsınız iyiki[/QUOTE]
sağol canım benim sende iyiki varsın topiğimize renk getirdin hep yazıyorsun
sağol sayende topik canlı kalıyor sen ve beyzabete ayrıca teşekkür ederimmmmm

Arkadaşlar ben nişan öncesi şu şekilde kilo vermiştim saat 5 e kadar yiyordum herşeyi 5 ten sonra sadece su ve 1 fincan yeşil çay ya da kayısılı çay içiyordum hemen tuvalete çıkarıyordu o şekilde 58 e düşmüştüm evlendikten sonra aldım kilo ben hormanlar değişti haliyle ama çok geçmeden ipleri elime aldım

hedef kilom 65. umarım hedefime ulaşabilirim.sizce bu 35 kiloya yakın kiloyu kaç ayda verebilirim.azimle başladım.eve koşu bandı falan aldım.fakat daha üzerine çıkıp hiç yürümedim.yarın başlayacam.günlük 1 saat hafif tempoda yürümeyi düşünüyorum.birazda bogazıma sahip çıkabilirsem süper olacak.siz diyet menülerinizi nasıl ayarlıyorsunuz.

5 ayda verebilrsin bence
ben seker hamur isi kizartma onlari kestim tamamen yani zaten okuya okuya neyin dogru neyin yanlis oldugunu ogrendim az cok
hergun karbonhidrat protein vitamin hepsinden almaya calisiyom cunku dogrusu buymus mesela bir tane meyve bikac ceviz yiyorm arada.
kahvalti genelde ayni bi dilim ekmek biraz peynir bi yumurta domates salatalk maydanoz
aksam genelde biraz corba ve 5-6 kasik yemek bazen ekmek yemiyorum salata yogurt yaninda.
ama mesela haftada bir falan biraz patates pilav baklagillerden yiyorum vucudun hepsine ihtiyaci varmis
boyle yani benim diyetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…