- 9 Ocak 2015
- 19.902
- 82.700
- 798
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.021
aaa adet olmuyomusun canım ?bence bir homonlarına baktır.. onunda etkisi olur kilo veremememnde.. birde şişkinlikde olabilir o zaman sende canım..3 ay adet olmamak ne demek??Evet sahur yapıp hemen yatyorum 3 aydır adette olmuyorum bakalım 2 gün kaldı borcum ondan sonra değişim olucak mı acaba kilomda
Sağol ablacım farklılıklar yapıcam artıkkızlar olsun ikinizde sakın morallerinizi bozmayın bende uzun müddet 60 da kalmıştım hatta artık diyeti bırakacam demiştim ama çok şükür sonraları tekrar başladı yeme düzeninizi değiştirin farklı şeyler yiyin orucunda etkisi vardır Rabiacım çünkü bende oruç tutunca hep kilo alırım yerinde saysam gene şükrecem ama banada tam ters tepki yapar sakın canını sıkma değişik şeyler ye arada bir biraz çok ye bünyeni şaşırt bak ben bir ara bu ara öğünler varya onlarıda kestim daha hızlı kilo vereyim diye ama bana hiç yaramadı 1 gram bile veremedim haftalarca bir vücuduna dikkat et vücudunu tanı ona göre hareket et canım
kızlar olsun ikinizde sakın morallerinizi bozmayın bende uzun müddet 60 da kalmıştım hatta artık diyeti bırakacam demiştim ama çok şükür sonraları tekrar başladı yeme düzeninizi değiştirin farklı şeyler yiyin orucunda etkisi vardır Rabiacım çünkü bende oruç tutunca hep kilo alırım yerinde saysam gene şükrecem ama banada tam ters tepki yapar sakın canını sıkma değişik şeyler ye arada bir biraz çok ye bünyeni şaşırt bak ben bir ara bu ara öğünler varya onlarıda kestim daha hızlı kilo vereyim diye ama bana hiç yaramadı 1 gram bile veremedim haftalarca bir vücuduna dikkat et vücudunu tanı ona göre hareket et canım
Öyle evet ama böyle giderse mayısta asla 65 i göremem aslaaaÖylrm="eylemsevcan, post: 39662986, member: 215256"]Rabiacım son kilona göre gene 1 kilo eksidesin canım bu kadar üzülme
yoo kesin görürsünnn!...AUOTE="eylemsevcan, post: 39663326, member: 215256"]Öyle evet ama böyle giderse mayısta asla 65 i göremem aslaaa
inşallahhhhKesinlikle diyeti bırakmayı düşünmüyorum hedef kilolarımıza ulaşıcaZ
canım 1 hafta geciktimi herhangi bir hastalık falan yok saAdet kac gun gecikirse suphelenmek gerekir
Dun olmam lazimdi normalde hic aksamaz korkmaya basladmcanım 1 hafta geciktimi herhangi bir hastalık falan yok sa
nınının nınının nınınnnnnnnnn... he he he
anladın sen onuuuuuuu
5 ayda verebilrsin bencehedef kilom 65. umarım hedefime ulaşabilirim.sizce bu 35 kiloya yakın kiloyu kaç ayda verebilirim.azimle başladım.eve koşu bandı falan aldım.fakat daha üzerine çıkıp hiç yürümedim.yarın başlayacam.günlük 1 saat hafif tempoda yürümeyi düşünüyorum.birazda bogazıma sahip çıkabilirsem süper olacak.siz diyet menülerinizi nasıl ayarlıyorsunuz.
tebrik ederim canımAa sahi mi coook tesekku ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?