- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.041
Haftasonu diyet miyet kalmadıahhhh bu hayattttt çekilmezzzzzzzz
sizler olmasanız canlarımmmmmmm
ve şimdi sizsiz hiç çekilmiyor gerçektennnnn
yoksunuzzz nerlerdesinizzzzzzzz
amaaannnn canım hiç sıkma canını bir dahakine süperrrrr verirsin inşallahhhhhhHaftasonu diyet miyet kalmadıyarın tam gaz devam diğer bildirime kadar vermem lazım ne güzel gaza gelmiştim
Ben yaziyim.hasta oldum sonunda biraz rahatladim.sabah bir haslanmis yumurta bir dilim tam bugday ekmegi bir dilim hellim peyniri bir domates ve salatalik
oglen birsey yemedim turk kahvesi ictim sadece.
aksam yogurt ve dolma yedim kucuklerdi ama doldurdum tabagi
yuruyus yaptim birde.
süprsiniz yaa maşallah bende daha tık yok o moda giremedimmmmmmYarından itibaren sabah yürüyüşlerine başlamayı planlıyorum bakalım
Kızlar , bir sonraki tartı günü ne zaman ?
Not alayım . Buraya giremiyorum işlerim yoğun ,
tebrikler canım bravo darısı başıma inşallahhhhhhhhhhhDün sabah duş aldım.. dedim bi tatılayım acaba ne oldum..
kilomu aldım ne yaptım.. söylemesi ayıp bi önceki gün wc ye çıktım iki kere çok şükür..
dün 53,8 çıktım tartıda..
bugünden itibaren dikkat etmeye başladım.. diyet değil sadece dikkat..
waawww bu ne yaa mükemmelsinizzBenim istahim kapandi 63 kilo geldim bugun.canim birsey cekmiyo mecburen yiyorum gunde iki ogun yapiyorum bazen.stresliyim ondan sanirim
bende aynı durumdayım canımHemen araöğünle geri döndüm diyete Bıraktığım yerden akşamda dizimi izlerken yürüyüş yapacağım tartıda cuma günü 65dim bugün 66.1 geldim çok moralim bozuk
Bende hep öyle olurum bir keresinde bayılmıstım o yüzden işte hayat üzüyorlar üzülüyoruzBenim istahim kapandi 63 kilo geldim bugun.canim birsey cekmiyo mecburen yiyorum gunde iki ogun yapiyorum bazen.stresliyim ondan sanirim
koca bir bardak su iç tıkıyor iyi oluyor:)Karnım cokkk aç napsam mideme tas mı Bağlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?