- 18 Nisan 2011
- 340
- 440
- 108
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.081
Hayırlı olsun canım. Yazdığın linkten baktım yakışıyorsunuz birbirinize :) Bu arada kilon normal görünüyor.kızlarr kusura bakmayın giremiyorum işler yoğunluğundan elimden geldiğince takipteyim çarşamba akşamı spor başlıyo artık kilo düşmek zorunda çünküüü evlilik teklifimi aldımm aileler bu hafta sonu tanışıyo evliliğe adım adım gidiyorum :)
Afiyet olsun Rabiacım :)Ben kahvaltımı yaptııımmEki Görüntüle 1440074
canım hayırlı uğurlu olsun inşallahkızlarr kusura bakmayın giremiyorum işler yoğunluğundan elimden geldiğince takipteyim çarşamba akşamı spor başlıyo artık kilo düşmek zorunda çünküüü evlilik teklifimi aldımm aileler bu hafta sonu tanışıyo evliliğe adım adım gidiyorum :)
Teşekkür ederimzeseri.ost: 39752082 .!.:Afiyet olsun Rabiacım :)
tabiiki katılabilirsin canımcımmeraba bende aranıza katılmak istiyorum tek başıma cok zorlanıyorum acaba size katılabilir miyim iki gündür diyetteyim ve öğrenciyim
süpersin bebeğimmmmmmmmmmmKahvaltım:haşlanmış yumurta
2 kaşık lor peyniri,2 hurma,1 ceviz
Yarım domates
Öğle:tavuk göğsü salatası,1 bardak ayran
Ara öğün:5 tane grissini,2 kuru erik
2 kaşık siyah kuru üzüm
Akşam yemeği:2 tane küçük etli biber dolması
6 kaşık ev yoğurdu
Ara öğün:kooca bir ekşiii yeşil elma
Spooor:leslie 3 mil,10 dk plates egzersizleri
2 litre su
Ye sonra 2 katını yersin gazoz icme bence süt iç harika dengeler[/QUOTE]Te sUOTE="willow tree, post: 39764821, memy]Esim istedi diye tiramisu yapmistim dun.
diyete basladigmdan beri hic pasta yemedim gazoz icmedim acaba bi dilimcik yesem mi gazozla
Başın SağolsunMoralim cok bozuk bir arkadasimi kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?