- 15 Haziran 2010
- 9.162
- 5.420
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.181
he he üzülme bacımm telafi ederikkkkkkk!...Ben kesin aldım gene kilo
oyyoyy ben nerelere gidem oyyyy(
bende bu iştah varken zor be canım..he he üzülme bacımm telafi ederikkkkkkk!...
yok kesin yapacam de yap canım bende çok boğazlıyım ama bak dedimki 1-2 gün kesin girecem dedim girdim inşallah akşama bozulmazbende bu iştah varken zor be canım..
kendime baktıkça ypmak isitoyrum ..yazda geliyor .. ama boğazda maşhh
Anladım canım.. Akşamlar zaten en çok mahveden benide.. eşim yerken ben bakamıyorumki:)yok kesin yapacam de yap canım bende çok boğazlıyım ama bak dedimki 1-2 gün kesin girecem dedim girdim inşallah akşama bozulmaz
he he yok artık bebeğim ben senden çok umutluyummmmmmYarından benim de hiiiiç ümidim yokBN bu gidişle bi dahaki kışa anca 65 i görürüm
bende öyleyimAnladım canım.. Akşamlar zaten en çok mahveden benide.. eşim yerken ben bakamıyorumki:)
aslında bir hafta sıkı bi diyet yapsam gider de p.tesi o zamn bismillah deyip başlıyım inş..
İnşallah umutlarını boşa çıkarmamışımdır ablacımhe he yok artık bebeğim ben senden çok umutluyummmmmm
Canım ben nerdeyse hegün bir fincan kahve içiyorum.. ama wc me etki etmiyorkiMerhaba kızlar nasılsınız.bende diyet kalmadı canım ama spora devam ediyorum günlük 1 saat sporumu yapıyorum tartım bozuldu o yüzden bildirim yapamicam ama incelme var. Tuvalet olayına gelince hergün 1 Fincan kahve çok iyi geliyor tavsiye ederim
Bende çare oldu canım bide mekik. Birşey daha söyliyim ama tereyağ ve bal sabah kahvaltı daCanım ben nerdeyse hegün bir fincan kahve içiyorum.. ama wc me etki etmiyorkibenim en büyük sorunum wc sorunu.. en erken 2 yada 3 günde bir oda accık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?