- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.201
aynı dertten muzdaribiz gulümmmmCanım ben nerdeyse hegün bir fincan kahve içiyorum.. ama wc me etki etmiyorkibenim en büyük sorunum wc sorunu.. en erken 2 yada 3 günde bir oda accık
Canım bende akşamalrı artık karın haeketleri biraz kalça kol çalışıyorum.. karın hareketlei daha fazla.. buna rağmen bende tık yokBende çare oldu canım bide mekik. Birşey daha söyliyim ama tereyağ ve bal sabah kahvaltı da
Boyle devam edersen cok iyi verirsin rabiaKahvaltı:haşlanmış yumurta
1dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kibrit kutusu kadar peynir
Yarım domates ve maydanoz
2 gün kurusu,1 ceviz
Öğle:1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Ara:yarım nar,2 kaşık yoğurt
Akşam:1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Ara:activia kayısılı
3.5 litre su
Spooor
Leslie 3 mil
100 squat
150 mekik
Jillian 15 dk
ben hiç bişey çalışamıyorum çünkü ev taşıyoruz onu koy kutuya bunu koy halıları kaldır indir baya bir spor oldu zatiiiiiii
Canım göbek için bol karın hareketleri şart..Sporsuz gitmiyor canım göbek.. kendimden biliyorum.. ne akdar zayıfda olsan göbekli bir yapın varsa ancak sporla eriyor..Kızlar Günaydın ,
Bugün tartı sonuçlarını yazacağız sanırım ,
Sabah tartıldım ve şokkk oldum . Ama çokta mutlu oldum .
Tartı 57,7 'yı gösterdi bana
- 2,5 kg
Hedefime çok az kaldı fakat göbeğim hala istediğim gibi olmadı
O yüzden devam
Canım göbek için bol karın hareketleri şart..Sporsuz gitmiyor canım göbek.. kendimden biliyorum.. ne akdar zayıfda olsan göbekli bir yapın varsa ancak sporla eriyor..
yok eşim keşana öğretmen olarak atandı 10 yıllık memurluktan sonra ona uğraşıyoz bende tayin istedim ama çıkıncaya kadar kendi annemde kalacam çıkınca annemin evinide taşıyacaz bakalım hayırlısı işimiz çokkkkkkkkkk yani canlarAllah kolayliklar versin cankm.. off ocf ev tasimzaten ayri bir is.. zor.. sehir icimi taskniuorsunuz il disimk cnm?
yok yok o kadar kısa sürede o kadar alınmaz biz gene bir gün önceki rakamı baz alalımGünaydın kızlar;
Kilom:60,9 (+200 gram)
Dün aslında 300 gram daha az gelmiştim tartıda. Uzun bir aradan sonra pazartesi yeniden yediklerime dikkat etmeye başlamıştım ama dün akşam (hiç kaçamak yapılmaması gereken bir gün) yemeği çok yedim maalesefOda sabah bana + kilo olarak geri döndü.
Allah kolaylık versin canım.. Hakkınında hayırlısı olsun..yok eşim keşana öğretmen olarak atandı 10 yıllık memurluktan sonra ona uğraşıyoz bende tayin istedim ama çıkıncaya kadar kendi annemde kalacam çıkınca annemin evinide taşıyacaz bakalım hayırlısı işimiz çokkkkkkkkkk yani canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?