Esnek Diyet Arkadaşlığı

Bende çare oldu canım bide mekik. Birşey daha söyliyim ama tereyağ ve bal sabah kahvaltı da
Canım bende akşamalrı artık karın haeketleri biraz kalça kol çalışıyorum.. karın hareketlei daha fazla.. buna rağmen bende tık yokYürüyüş yapıyorum merdiven in çık yapıyorum.. hareketsiz de değilim..buna rağmen böyleyim

Kahvaltı:haşlanmış yumurta
1dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kibrit kutusu kadar peynir
Yarım domates ve maydanoz
2 gün kurusu,1 ceviz
Öğle:1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Ara:yarım nar,2 kaşık yoğurt
Akşam:1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Ara:activia kayısılı
3.5 litre su
Spooor
Leslie 3 mil
100 squat
150 mekik
Jillian 15 dk

Boyle devam edersen cok iyi verirsin rabia

[QUOmaalesef helow tree, post: 39894642, member: 655919"]Boyle devam edersen cok iyi verirsin rabia[/QUOTE]
Ama malesef hep böyle devam etmiyor haftada bir tozutmasam olmuyor Cumartesi bi kaçamak yapıştım offf az daha mide ağrısından ölüyordum

ah kızlarrrr kaçamaklar çok oldu bende de eşim iş seyahatinde o yokken yemem diyordum ama ştv karşısına geçip keyif yapmak da bi başka oluyor bekarlığı özlemişim. dün akşam saçmalamıştım bende. ama bu akşam bitki çayı içiyorum. bir kaç dergi aldım. oralarda tüyolar var ara ara sayfamda yazacağım. yarın tartı günü ama ben de ümitli değilim dergide çok güzel bölüm var diyete hazırlık diye bir hafta boyunca beyni ve bedeni diyete hazırlıyoruz. ama ben hemen başlamak istiyorum kendime o zamanı bile çok görüyorum

Canım göbek için bol karın hareketleri şart..Sporsuz gitmiyor canım göbek.. kendimden biliyorum.. ne akdar zayıfda olsan göbekli bir yapın varsa ancak sporla eriyor..

Sevcancım ben bugün tartılamadım.. 2 gündür wc ye çıkamadım.. bugün gene bitki çayı içiceğim.. yarın sabah tatılacağım inş..Çünki en az 300-400 gr fark ediyor nerdeyse..Ben yarış da yokum zaten..sadece kendimi dengelemek için buradayım..

Allah kolayliklar versin cankm.. off ocf ev tasimzaten ayri bir is.. zor.. sehir icimi taskniuorsunuz il disimk cnm?
yok eşim keşana öğretmen olarak atandı 10 yıllık memurluktan sonra ona uğraşıyoz bende tayin istedim ama çıkıncaya kadar kendi annemde kalacam çıkınca annemin evinide taşıyacaz bakalım hayırlısı işimiz çokkkkkkkkkk yani canlar

Günaydın kızlar;
Kilom:60,9 (+200 gram)
Dün aslında 300 gram daha az gelmiştim tartıda. Uzun bir aradan sonra pazartesi yeniden yediklerime dikkat etmeye başlamıştım ama dün akşam (hiç kaçamak yapılmaması gereken bir gün) yemeği çok yedim maalesef Oda sabah bana + kilo olarak geri döndü.

yok yok o kadar kısa sürede o kadar alınmaz biz gene bir gün önceki rakamı baz alalım
60.6 olsun dünkü kaçamağını saymayalım çünkü o dikkat edince hemen azalır hatta wc durumuna göre bile farkeder

Reactions: zbt
benimde 56.1 geldim çok seviniyorum aslında görünürde 200 gram ama
kaç gündür 56.6 -56.8 leri görüyordum
dün 1 günlük diyetimle ve sonunda girebilmiş olduğum wcemle
56.1 i görmüş olmanın mutluluğula günüme başlıyorumm
oleyyyyyyyyy
kendim için bir halayyy çekecemmmmmmmm

Allah kolaylık versin canım.. Hakkınında hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…