- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.221
canım senin kesin bir hatan var o zaman mutlaka vermiş olman lazımdı dünyanın sporunuda yapıyorsunKilooom 70.8
Çok üzfünüm ya adet olmuyorum 2 aydır ondan olabilirmi off ya of[/QUOTE][QUOTE="eylemsevcan, post: 39903609, memberlabilirim offfanım senin kesin bir hatan var o zaman mutlaka vermiş olman lazımdı dünyanın sporunuda yapıyorsun
evet canım mutlaka alakası vardır benceÇok üzfünüm ya adet olmuyorum 2 aydır ondan olabilirmi off ya of
Çok üzfünüm ya adet olmuyorum 2 aydır ondan olabilirmi off ya of[/QUOTE][QUOTE="eylemsevcan, post: 39903609, memberlabilirim offfanım senin kesin bir hatan var o zaman mutlaka vermiş olman lazımdı dünyanın sporunuda yapıyorsun
Offf çok moralim bozuk sabrım kalmadı ya çok yavaşladı off offfevet canım mutlaka alakası vardır bence
yoksa imkansız yaniiiii
Canim allah allah yaa bende sasirdim ama uzulme sen yavas gidiyosun ama kalici oluyo gidenler.adet olmuyosan mutlaka hormonlarina baktir bi arkadasim ilacla adet oluyo belki oyle birsey verirler ama mutlaka gitKilooom 70.8
Tamam canım 60,6'yı baz alalım o zaman. Bir daha ki tartı gününe 50'li kilolarda olmak istiyorum.yok yok o kadar kısa sürede o kadar alınmaz biz gene bir gün önceki rakamı baz alalım
60.6 olsun dünkü kaçamağını saymayalım çünkü o dikkat edince hemen azalır hatta wc durumuna göre bile farkeder
wawww süpersin beybiiiiiii 1.600 grammmgunaydin herkese
bende unutmadan hemen yazayim.
62.6 kg geldim
Çoook uzak ama gitmem şart olduCanim allah allah yaa bende sasirdim ama uzulme sen yavas gidiyosun ama kalici oluyo gidenler.adet olmuyosan mutlaka hormonlarina baktir bi arkadasim ilacla adet oluyo belki oyle birsey verirler ama mutlaka git
Canım sen hala dr a gitmedinmi bununla ilgili.. ?Çok üzfünüm ya adet olmuyorum 2 aydır ondan olabilirmi off ya of
Bende kesinlikleTamam canım 60,6'yı baz alalım o zaman. Bir daha ki tartı gününe 50'li kilolarda olmak istiyorum.
Coook tesekkurlerwawww süpersin beybiiiiiii 1.600 grammm
tebrikler halayın hemen gelsinnnnnnnn
sakın haaa pes etmek yokOfff anlatım halim bozuk sabrım kalmadı ya çok yavaşladı off offf
TebrikleeeerCoook tesekkurler
Aslinda sizlerin cok faydasi oluyo beni güdüluyo burasi.iyiki bulmusum topigi.ben aslinda hic iradeli biri degilim ama 70 leri gorunce bianda karar verdim ve aynen gidiyorum kendime sasiriyorm eşim yokken daha iyi gidiyo sizler gibi bende o varken biraz zorlaniyorm aksamlari.ama gun icinde dikkat ediyorm kacamak yapmiyorm.aslinda cogu zaman esime yaptigim tatlilarn tadina bakmiyorm bile nasil oluyosa hakimim kendime.ewet nasıl başardın willov bizede söyleeeee
Baktım eskiye göre aynı hatta spor fazla bile ama yok yok anlarım hoş ödem falan yok offf ama hiç bir z aman aklımdan geçmez merak etme diyeti bırakmak o 65 görücem inat ettim hırs yaptımsakın haaa pes etmek yok
nedenlerini araştır canım aynen devam et bak başka sitelerde de tanıdıklarım var herkes bir müddet kilo vermenin durduğundan yakınıyorlar seninde öyle olmuş olabilir sakın pes etme bak benimde bir ara kilo vermem durmuştu son hafta yediklerimi bir inceledimki ara öğünleride kesmişim daha fazla kalori almayım diye ara öğünleri kestiğim için durmuş hemen geri ara öğünlere başladım daha fazla kalori almama rağmen kilo vermem hemen başladı yeniden yani canım ondan bir dikkat et bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?