Esnek Diyet Arkadaşlığı

Eylemsevcan canım sanırım listede bir yanlışlık var .
Ben -2.5 kg verdim .
Maviyle göstermişsin . Kırmızı olması gerekmiyor mu ?
canım evet aceleden yanlış yazmışım birde işyerinde yasak telden girmeye çalışıyom çok zor oluyor ondan öyle olmuş bu durumda asıl birinci sensin

eskiden netimiz herşeyimiz açıktı asıl dertleri face onu engellemişler onu engelleyince tabloya yeni bilgide değişiklikte yaptırmıyor oda otomatikman engellendi maelsefffffff nerdeyse rakamları tek tek giriyom öyle kabul ediyor kusura bakmayın herkesden özdürdilerimmmmm

Teşekkür ederim . Çok sevindim . Merak ettim birinci olan arkadaş kaç kilo vermiş acaba diye listeye baktım . Bir tuaflık var dedim Sorun değil canım . Normaldir .
oda 1600 gram vermiş daha fazlada veren yoktu o yüzden onu birinci ilan etmiştim
senide 500 gram olarak algılamışım nasıl bir ruh halindeysem artıkınnnn

canım neden öğlen bişey yemiyorsun çok uzun süre aç kalmıyormusun
yoksa kahvaltıyı çok geçmi yapıyorsun?

selamlar..Hayılı cumalar..
sevcancım canım ben tartılamadım..
Çünki sabah işe geç kaldımnasıl uyuya kaldıysam.. evden nasıl çıktığımızı bilmiyorum.. yarın sabah tartılırım evdeyim nasılsa tmmı canım
ben zaten yarışın içinde değilim.. dış etkili elemanım:))

ok canım tamam sen bize destek ver birazda kendin sıkılaş yeter be ya...

ok canım tamam sen bize destek ver birazda kendin sıkılaş yeter be ya...
Tmm be yaa:)oki.. sağol canım ya.. spora devam.. artık gün gün hareketlerimi artıık sporumu yapıyorum en azından..O bile birşey benim için..
Spor hemen fark ettiriyor .. inceltiyor.. Pilates seviyorum..hatta salona gitmeyi düşünüyorum haftada 3 gün pilatese.. Arkadaşları ikna edebilirsem şayet salonda daha da güzel oluyor.. bakalım kısmet artık..

Arkadaşlar konu dışı ama kimin duası kabul olur bilinmez.. Sizden bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine dua istiyorum..
Kızım bu hafta YGS sınavına girecek inş..
Onun için dua edermisniz??
Edende etmeyenden de Allah razı olsun.. teşkler..

ooo canımm Allah yardımcısı olsunnnn
ne demek tabiiki özellikle dua ederim canımmmmm
Allah başarılı eylesin inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…