- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.261
canım evet aceleden yanlış yazmışım birde işyerinde yasak telden girmeye çalışıyom çok zor oluyor ondan öyle olmuş bu durumda asıl birinci sensinEylemsevcan canım sanırım listede bir yanlışlık var .
Ben -2.5 kg verdim .
Maviyle göstermişsin . Kırmızı olması gerekmiyor mu ?
1. deren1907
tebriklerrrrrrrrrrr
oda 1600 gram vermiş daha fazlada veren yoktu o yüzden onu birinci ilan etmiştimTeşekkür ederim . Çok sevindim . Merak ettim birinci olan arkadaş kaç kilo vermiş acaba diye listeye baktım . Bir tuaflık var dedimSorun değil canım . Normaldir .
canım neden öğlen bişey yemiyorsun çok uzun süre aç kalmıyormusunKahvaltım:haşlanmış peyniri
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
2 gün kurusu,1 ceviz
Yarım domates,maydanoz
Bi avuç kadar tulum peyniri
Öğle:yok
Ara:1 paket eti form limon lifli bisküvi
Akşampırasa yemeği,5 kaşık yoğurt
Ara:elma,activia kayısılı
2.5 litre su
Spooor
Leslie 2 mil
60 squat
50 mekik
süpersin canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrarkadaşlar tartıldım kilom 125.3
bu arada tekrar geçmiş olsun hastanızın durumu nasıl?arkadaşlar tartıldım kilom 125.3
çok sağoooollllll canım inan senin desteğin sayesindesüpersin canım tebriklerrrrrrrrrrrrrr
gelsin halayınnnnnn
iyi çok şükür eve çıkardılar ışın tedavisi görecekbu arada tekrar geçmiş olsun hastanızın durumu nasıl?
Allah yardımcınız olsun tez zamanda şifasını versin inşallahiyi çok şükür eve çıkardılar ışın tedavisi görecek
İlk defa böyle oldu ablacm yoksa bilerek asla yapmam merak etme sencanım neden öğlen bişey yemiyorsun çok uzun süre aç kalmıyormusun
yoksa kahvaltıyı çok geçmi yapıyorsun?
amin canım inşallahAllah yardımcınız olsun tez zamanda şifasını versin inşallah
ok canım tamam sen bize destek ver birazda kendin sıkılaş yeter be ya...selamlar..Hayılı cumalar..
sevcancım canım ben tartılamadım..
Çünki sabah işe geç kaldımnasıl uyuya kaldıysam.. evden nasıl çıktığımızı bilmiyorum.. yarın sabah tartılırım evdeyim nasılsa tmmı canım
ben zaten yarışın içinde değilim.. dış etkili elemanım:))
Tmm be yaa:)oki.. sağol canım ya.. spora devam.. artık gün gün hareketlerimi artıık sporumu yapıyorum en azından..O bile birşey benim için..ok canım tamam sen bize destek ver birazda kendin sıkılaş yeter be ya...
ooo canımm Allah yardımcısı olsunnnnArkadaşlar konu dışı ama kimin duası kabul olur bilinmez.. Sizden bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine dua istiyorum..
Kızım bu hafta YGS sınavına girecek inş..
Onun için dua edermisniz??
Edende etmeyenden de Allah razı olsun.. teşkler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?