- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.241
bazen bu tür dönemlerimiz oluyor65.9 hiç yapamadım rejim falan
he he heBu topiğin adı esnek diyet arkadaşlığı ya.Hakkatende hepimizde esnetiyoruz bu işi:))hiihiiii:))
abowwwwww:)he he he
ama yoookkkkkkkk
artık esnetmek yok her bildirimde 2 kilo vermeyeni çıkaracaz topikten hadi bakalım????
he he totalini yerim seninabowwwwww:)
şaka bir yana kısmetse p.tesi bene başlıyacağım.. yarında tartılırım inş sabah.. bugün bir wc ye çıkabilirsem inş.
çünkü baya farkediyo çıkmayıncap.tesi de inş dikkat ewtmeye başlıyacağım .. benim vermem gerekn zaten totalde 3 kilo canım..
ne demek bebeğim sen eski arkadaşlarımızdansın o kadan torpilin olsun be yaKizlar bugun tari gunu unutmusum simdi aklima geldi 71.2 geldim bu aralar dikkat edemiyorymgec kaldim ozur dilerim
tabiiki olur canım çok geçmiş olsunarkadaşlar kusura bakmayın ben tartılamadım görümcemin kocasını ameliyata aldılar oraya gittim ben yarın sabah tartılıp bildirsem olur mu
Coook tesekkurler cok mutlu oldum insallh hep birlikte incecik incecik oluruz yaza kadar1. willow tree
tebriklerrrrrrrrrr
Bn incecik olamıcam bu gidişle[/QUOTE]BN iUOTE="willow tree, post: 39916633, member: 655919"]Coook tesekkurler cok mutlu oldum insallh hep birlikte incecik incecik oluruz yaza kadar
Sağol canım Allah razı olsun...tabiiki olur canım çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?