Esnek Diyet Arkadaşlığı

Dün berbat bi şekilde herşeye saldırdım sonra 2-3 saat az daha mideağrısından ölüyordum ama bugün hiç birsey olmamıs gibi sıfırdan devam ediyorum kilo almak isteeeeee-miiiiii-yo-ruuuum
Bende 3-4 gundur yiyodum herseyden.hatta aksam helva kuruyemis kola cips falan herseyden yedim.sabah garip bir sekilde genede eksideydim.o gazla bugunden itibaren gene devam edicem

Kendimi tutucam 26 sına kadar tartılmıcam bakalım sonuç ne olucak dün yedoklerim 2-3 kilo aldırırdı ra
Bende 3-4 gundur yiyodum herseyden.hatta aksam helva kuruyemis kola cips falan herseyden yedim.sabah garip bir sekilde genede eksideydim.o gazla bugunden itibaren gene devam edicem
Ben tartılmıcam çünkü kötü rakamlar görüceğimi biliyorum 26 sına kadar kendimi tutmaya çalışıcam

Burda kilo vermesini en cok istedgm sensin diger arkadaslarda verirler tabi insallh

[QUOTkilpbt, post: 40001962, member: 287997"]Bende bozdum diyeti yaa canım sürekli bişeyler yemek istiyor. Tabi yedikçe de kilo alıyorum. Bende artık bu işe bir dur demeliyim [/QUOTE]
Bnde kilo alıyorum rahat 5 kilo almışımdır şu 2 gündür neler yedim neler offf

[QUOTkilpbt, post: 40001962, member: 287997"]Bende bozdum diyeti yaa canım sürekli bişeyler yemek istiyor. Tabi yedikçe de kilo alıyorum. Bende artık bu işe bir dur demeliyim
Bnde kilo alıyorum rahat 5 kilo almışımdır şu 2 gündür neler yedim neler offf [/QUOTE]
Hepimiz boyle bi donemdeyiz sanirim.moralimizi bozmayalim atlatip tekrar decam edicez

Modemi b="willow tree, post: 4000modem an member: 655919"]Bnde kilo alıyorum rahat 5 kilo almışımdır şu 2 gündür neler yedim neler offf [/QUOTE]
Hepimiz boyle bi donemdeyiz sanirim.moralimizi bozmayalim atlatip tekrar decam edicez[/QUOTE]
Midemi çok kötü bozdum 1 haftaya midem anca kendine gelir alakasız şeyleri ard arda tıka basa yedim olan mideme oldu

Arkadaslar iyi aksamlar
Birinci olan arkadasimizi tebrik ediyorum
Eylemcim cok sagol inan senin guzel motivelerine 79 kilodan 70 kiloya kadar indim.BU 2 haftadir doktora gidemedim bende soyle bir sey dusundum.Elimde tam 7 tane listem var birinci haftadan tekrar basliuorum hepsini yapinca tekrar doktoruma gidecem cok guzel kilo verdim ve buraya daha cok yazmaya gayret edecem.

günaydın kızlar okuyorumda nerdeyse herkes bırakmış zayıflamayı aldık gidiyoz kilolarııııı bu akşam spora başlıyorum artık dur demem lazım 68 oldum yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…