- 18 Şubat 2015
- 590
- 350
- 63
- 40
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.301
selamm herkes çok kaçırdı galiba geçen hafta biraz sıkıntılı kilolar. ben kendi adıma öyleyim günlüğümle de ilgilenemedim çok yazıcam ama bu araKimse yok mu
Yaz canm bende takip ederim.haftasonu bende kacirdm evde guzel seylervvardi dayanamadmselamm herkes çok kaçırdı galiba geçen hafta biraz sıkıntılı kilolar. ben kendi adıma öyleyim günlüğümle de ilgilenemedim çok yazıcam ama bu ara
Dün berbat bi şekilde herşeye saldırdım sonra 2-3 saat az daha mideağrısından ölüyordumHerkes nerde.diyetu birakölüyordüyoksa
Bende 3-4 gundur yiyodum herseyden.hatta aksam helva kuruyemis kola cips falan herseyden yedim.sabah garip bir sekilde genede eksideydim.o gazla bugunden itibaren gene devam edicemDün berbat bi şekilde herşeye saldırdım sonra 2-3 saat az daha mideağrısından ölüyordumama bugün hiç birsey olmamıs gibi sıfırdan devam ediyorum kilo almak isteeeeee-miiiiii-yo-ruuuum
Ben tartılmıcam çünkü kötü rakamlar görüceğimi biliyorum 26 sına kadar kendimi tutmaya çalışıcamBende 3-4 gundur yiyodum herseyden.hatta aksam helva kuruyemis kola cips falan herseyden yedim.sabah garip bir sekilde genede eksideydim.o gazla bugunden itibaren gene devam edicem
Burda kilo vermesini en cok istedgm sensin diger arkadaslarda verirler tabi insallhKendimi tutucam 26 sına kadar tartılmıcam bakalım sonuç ne olucak dün yedoklerim 2-3 kilo aldırırdı ra
Ben tartılmıcam çünkü kötü rakamlar görüceğimi biliyorum 26 sına kadar kendimi tutmaya çalışıcam
Gerçekten mi çok teşekkür ederimBurda kilo vermesini en cok istedgm sensin diger arkadaslarda verirler tabi insallh
Bnde kilo alıyorum rahat 5 kilo almışımdır şu 2 gündür neler yedim neler offf[QUOTkilpbt, post: 40001962, member: 287997"]Bende bozdum diyeti yaa canım sürekli bişeyler yemek istiyor. Tabi yedikçe de kilo alıyorum. Bende artık bu işe bir dur demeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?