Esnek Diyet Arkadaşlığı

slm kızlarr.. Bende diyet yok maalesef..>Olmuyor bir türlü olmuyor..
ama akşamları en az 15 dk spor yapıyorum pilates tarzı top ve lastikle çalışıyorum..Sanki vücüdum toparlıyor gibi..
Sabah arkadaşlarım dedi sen zayıfladın mı ? yooo dedimm öyle görünüyoırsun dediler..çookk hoşuma gitii..:)Zaten benim daha çok sıkılaşmaya ihtiyacım var.. boy 162 kilom 54 :)ne dersiniz..
eski kilomda olmak istiyorum(52) o ayrı bir konuda. buda kötü durmuyor aslında..
Rabiacım üzülme canım veririsin ya..sen iyi verdin maşh.. duraklama yaşaman gayet normal.. birde regl olmuyordun onunda etkisi çok bence..
yeni gelen arkadaş hoşgeldiniz..
eylemcim sanada Allah kolaylıklar versin..
semiha cım gayret et.. spor iyi oluyor tavsiye ederim..

[QUOTEkolon ZABET, post: 40052808, member: 67408"]slm kızlarr.. Bende diyet yok maalesef..>Olmuyor bir türlü olmuyor..
ama akşamları en az 15 dk spor yapıyorum pilates tarzı top ve lastikle çalışıyorum..Sanki vücüdum toparlıyor gibi..
Sabah arkadaşlarım dedi sen zayıfladın mı ? yooo dedimm öyle görünüyoırsun dediler..çookk hoşuma gitii..:)Zaten benim daha çok sıkılaşmaya ihtiyacım var.. boy 162 kilom 54 :)ne dersiniz..
eski kilomda olmak istiyorum(52) o ayrı bir konuda. buda kötü durmuyor aslında..
Rabiacım üzülme canım veririsin ya..sen iyi verdin maşh.. duraklama yaşaman gayet normal.. birde regl olmuyordun onunda etkisi çok bence..
yeni gelen arkadaş hoşgeldiniz..
eylemcim sanada Allah kolaylıklar versin..
semiha cım gayret et.. spor iyi oluyor tavsiye ederim..[/QUOTE]
Bence kilon çok iyi ablacm doktora gittim ilaç kullanıyorum bakalım inşallah olurum 26 mart benim içinde süpriz olucak hiç tartılmadım tartılmıcamda pek ümidim yok ama en azından bu hafta bi toparlanıcam inşallah + görmem

Bence kilon çok iyi ablacm doktora gittim ilaç kullanıyorum bakalım inşallah olurum 26 mart benim içinde süpriz olucak hiç tartılmadım tartılmıcamda pek ümidim yok ama en azından bu hafta bi toparlanıcam inşallah + görmem[/QUOTE]
görmesişn + inş canım.. sen gayet dikkatlisin.. azimlisin.. ben sana inanıyorum.. regl olursan pat küt gidecek en az 1-2 kilo daha bence..Regl olmamakda vücutta ödem yapıyor çünki.İştahın artmışssa reglin ufukta görünüyor bene..

Kahvaltım: 1 dilim k.k.ekmeği
3 k.k peynir,1 tane sarı kurabiye
Ara öğün:1 fincan sütlü kahve
1 tane sarı kurabiye
Öğle yemeğim:2 dilim kızarmış t.b ekmeği
3 k.k.peynir,1 bardak ayran
Ara öğün:portakal,2 ceviz
2.Ara öğün:1 fincan sütlü kahve
1 tane sarı kurabiye
Akşam yemeği:1 kase sebze çorbası ve yoğurt
2 litre su
Çok iyi değil ama napiim anca bu kadar frenleye bildim kendimi

Evde TE="raçorbası, post: 40059769, member: 651208"]Kahvaltım: 1 dilim k.k.ekmeği
3 k.k peynir,1 tane sarı kurabiye
Ara öğün:1 fincan sütlü kahve
1 tane sarı kurabiye
Öğle yemeğim:2 dilim kızarmış t.b ekmeği
3 k.k.peynir,1 bardak ayran
Ara öğün:portakal,2 ceviz
2.Ara öğün:1 fincan sütlü kahve
1 tane sarı kurabiye
Akşam yemeği:1 kase sebze çorbası ve yoğurt
2 litre su
Çok iyi değil ama napiim anca bu kadar frenleye bildim kendimi [/QUOTE]
Evde sebze çorbası kalmamış akşam yemeğim yAğsz tuzsuz bool limonlu sirkeli salataaa

Evde sebze çorbası kalmamış akşam yemeğim yAğsz tuzsuz bool limonlu sirkeli salataaa[/QUOTE]
Kurabiye biraz fazla kacmis sadece

slmlar umarım herşey yolundadır
pazartesi iş başı yapıyorum inşallah artık güzel güzel yazarım
sizleri çok öpüyorum hoşçakalın

yaz canım benim öylelikle insan bazı şeyleri yemeyi engelliyor yoksa maşallah Allah ne verdiyse...
bende aynıyım inşallah önümüzdeki günlerde çok sıkı girecem seninde bu başarının devamını diliyorummmmm

Kahvaltım:haşlanmış yumurta,domates
Ara:elma
Öğle:10 tane hamsi,salata
Ara:elma,1 fincan sütlü kahve
1 tane sarı kurabiye
Akşam:1 kase tarhana, yoğurt
Araportakal,2 ceviz

Kahvaltım:3 kaşık yulaf ezmesi(pişmiş)
Yarım bardak süt,elma,tarçın
2 tane eti burçak
Ara:1 fincan sütlü kahve
1 tane sarı kurabiye
Ara:yarım ç.b leblebi,yarım s.b meyve suyu
3 tane eti burçak
Öğle:2 dilim kızarmış t.b ekmeği
2 k.k peynir,2 ç.k tereyağı,1 yemek kaşığı bal
Akşam:1 kase tavuk göğsü salatası
Ara:elma
2 litre su
Spor
100 mekik
22 dk yürüyüş
25 dk pilates

eylemstartılıyorum ve 40091952 .!.:
yine oyle olacak merak etme bentasinmadan giremedim birazda ondan kaynaklanfi yarindan itibaren tam gaz hem diyete giriyorum hemde sizi tesvige oleyyy
Ablaaaa yarın tartılıyorum ve bu aksanla beraber tam 5 gündür dünyaları yedim yarın tartılayım belki moralim bozulurda toparlanırım

Ablaaaa yarın tartılıyorum ve bu aksanla beraber tam 5 gündür dünyaları yedim yarın tartılayım belki moralim bozulurda toparlanırım
bende öyleydim kaç gündür nasıl yediğimi bilmiyorum tatlılardan tuzlulardan böreklerden
çünkü taşınıyoruz diye kısmadım tabdan düşmeyim dedim
yedikçe yedim oda
anaaaaaaaa
bugün bir tartıldımki ilk defa 55li rakamı gördüm şoke oldum
diyet miyet fasa fiso kızlar ev taşıyın evvvvvvvvv!

her zamanki gibi yine süpersin bebeğimmmm
en azimlimizsinnnnnnnn

Akşam bozdum menüyü abla bugün tartıldım 74.2 kiloyum +3 kilo lanet olsun
ama wc ye ne kadar sıklıkta çıkıyorsun oda önemli sakın moralini bozmaaaa
bugünden itibaren söz verelim
akşam yemekten sonra meyva hariç hiç bişey ağzımıza sürmeyelim
yemekte çok geç saatte olmamak şartıyla ok mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…