- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.281
Allah razı olsun canım.. sağolasın...inşallah!!ooo canımm Allah yardımcısı olsunnnn
ne demek tabiiki özellikle dua ederim canımmmmm
Allah başarılı eylesin inşallahhhhh
Beyza masallh canm kizin kocamanmis sen genc anne oldun sanirimArkadaşlar konu dışı ama kimin duası kabul olur bilinmez.. Sizden bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine dua istiyorum..
Kızım bu hafta YGS sınavına girecek inş..
Onun için dua edermisniz??
Edende etmeyenden de Allah razı olsun.. teşkler..
çok teşk ederim canım. 21 yaşında evlendim..Beyza masallh canm kizin kocamanmis sen genc anne oldun sanirim
insallh kizinin sinavi cok iyi gecer
ne is yapiyosn canmçok teşk ederim canım. 21 yaşında evlendim..
22 yaşında anne oldum..
Şuan 40 yaşıma girdim..
Bir Devlet Hastanesinde Satınalmadayım canım..ne is yapiyosn canm
İnşallah allah melekleriyle yarıdım eder herkese benim ablamda giricek ablam 30 yasında açıktan okudu liseyi,orta okulu şimdi sınava girip üniversteyide okumak istiyor o kadar mutlu ki tabi bi o kadar stresli onada dua edinArkadanlamda gionu dışı ama kimin duası kabul olur bilinmez.. Sizden bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine dua istiyorum..
Kızım bu hafta YGS sınavına girecek inş..
Onun için dua edermisniz??
Edende etmeyenden de Allah razı olsun.. teşkler..
ne mutlu onada.. Rabbim hepsinin yadımcısı olur inş.. amin..İnşallah allah melekleriyle yarıdım eder herkese benim ablamda giricek ablam 30 yasında açıktan okudu liseyi,orta okulu şimdi sınava girip üniversteyide okumak istiyor o kadar mutlu ki tabi bi o kadar stresli onada dua edin
Çok açıkcıktım 2 saat önce pırasa yemeği,5 kaşık yoğurt yedimKahvaltım:1 dilim k.k ekmeği
1 kibrit kutusu kadar peynir
4 tane zeytin,domates
Ara:3 kaşık siyah kuru üzüm,elma
Öğle:1 kase tarhana,domates
Ara:Altınbaşak
Akşam:1.50 dilim k.k.ekmeği
2 kibrit kutusu peynir
1 bardak ayran
Ara:3 kaşık yoğurt,3 kaşık kuru üzüm,elma
3 litre su
Bugün keyfim yokspor yapmıcam
BasarılaarArkadaşlar dualarınızdan beni de eksik etmeyin bende pazar günü sınava girecem
Allah zihin acikligi verdin cnm..Arkadaşlar dualarınızdan beni de eksik etmeyin bende pazar günü sınava girecem
Evde biri uyanınca bi de ses çıkarınca uyku bir gidiyor bi daha gelmiyor 12-1 gibi yattım ama kalktım geneGunaydin rabia erkencisin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?