Esnek Diyet Arkadaşlığı

Canm listelerini paylasabilir misin

Menüm çok iyi değil ama zamanla eskiye dönmeye çalışıcam
Kahvaltım:haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu peynir
4 zeytin,1 yemek kaşığı bal
Ara:elma
Öğle:2 kase mısır yarmalı yoğurt çorbası
1 kase yoğurt,ıspanak yemeği
Ara öğün:1 fincan sütlü kahve
Yarım çay bardağına leblebi ve kuru üzüm karışımı
Akşam:2 kaşık yulaf ezmesi,3 kaşık yoğurt
Tarçın
Ara:2 ceviz,3 kaşık kuru üzüm,4 kuru kayısı,1 gün kurusu
2 litre su
Spoor
Yoook

merhaba arkadaşlar bende birkaç gündür diyet yapmayı düşünüyorum aslında yemek düzeni değiştirip sağlıklı yaşamak istiyorum.Daha öncedende arkadaş grubuna katılıp killo vermiştim tek olmuyor size katılabilirmiyim

ben başladım dünle tartıldım 69 olmuşum tekrar çok sinirlendim dün sporada başladım yavaş yavaş ama bidaha alınmicak kiloları vericem yeter artık çok sıkıldım bu kilolardan

tabiîki gelebilirsin hoşgeldin canım bilgilerini 26 martta ilk bildirim gününde ver ekliyim şimdilik taşınma telaşındayız tabloyla uğraşamıyom o zamana kadar yazışmaya devam edersin bizimle iyi akşamlar

Günaydıın herkese ben kahvaltımı yaptım sonra evi toplayıp yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum ama hava çoooook soğuk

hoşbulduk arkadaşım .Sanada kolay gelsin bu soğukta 2 çocukla nasıl kalkıştın taşınmaya maşallah sana.benim tartı bozuk zaten bende o zamana kadar yaptırırım ama gözün tartısı bozulmuyor 75 falan varımdır

Günaydıın herkese ben kahvaltımı yaptım sonra evi toplayıp yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum ama hava çoooook soğuk
Günaydın arkadaşım bence güzel bir plan güneş tutlması olmadan git derim ben yağmur kar olmadıktan sonra engel değil .Bende yürüyüşe gidiyorum arada o zaman çöp poşedi giyiyorum çok terliyosun sakın gülme imkanlarım bu kadar sahuna eşorfmanda olabilir

Niye güleyim bnde aynısını yaptım kaç kere

Gunaydiin
ben yerimde sayiyorm ayniyim gun icinde iyi gidiyo aksam yiyorum napcaz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…