- 9 Ocak 2015
- 19.902
- 82.700
- 798
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.321
kolay gelsin hepimize vermek şart :)Bugün hiçte fena gitmiyortoparlıcam kendimi başarıcam
Canm listelerini paylasabilir misinArkadaslar iyi aksamlar
Birinci olan arkadasimizi tebrik ediyorum
Eylemcim cok sagol inan senin guzel motivelerine 79 kilodan 70 kiloya kadar indim.BU 2 haftadir doktora gidemedim bende soyle bir sey dusundum.Elimde tam 7 tane listem var birinci haftadan tekrar basliuorum hepsini yapinca tekrar doktoruma gidecem cok guzel kilo verdim ve buraya daha cok yazmaya gayret edecem.
Kolay gelsin ablacımSlmlarrrr kızlar tAşınma telaşından yazamıyum işede gitmiyom ondan diyet fAlanda kalmadı pzartesiden itibaren çok sıkı başlıcam inşallah herşey gönlünüCe olsunnn
tabiîki gelebilirsin hoşgeldin canım bilgilerini 26 martta ilk bildirim gününde ver ekliyim şimdilik taşınma telaşındayız tabloyla uğraşamıyom o zamana kadar yazışmaya devam edersin bizimle iyi akşamlarmerhaba arkadaşlar bende birkaç gündür diyet yapmayı düşünüyorum aslında yemek düzeni değiştirip sağlıklı yaşamak istiyorum.Daha öncedende arkadaş grubuna katılıp killo vermiştim tek olmuyor size katılabilirmiyim
hoşbulduk arkadaşım .Sanada kolay gelsin bu soğukta 2 çocukla nasıl kalkıştın taşınmaya maşallah sana.benim tartı bozuk zaten bende o zamana kadar yaptırırım ama gözün tartısı bozulmuyor 75 falan varımdırtabiîki gelebilirsin hoşgeldin canım bilgilerini 26 martta ilk bildirim gününde ver ekliyim şimdilik taşınma telaşındayız tabloyla uğraşamıyom o zamana kadar yazışmaya devam edersin bizimle iyi akşamlar
Günaydın arkadaşım bence güzel bir plan güneş tutlması olmadan git derim ben yağmur kar olmadıktan sonra engel değil .Bende yürüyüşe gidiyorum arada o zaman çöp poşedi giyiyorum çok terliyosun sakın gülme imkanlarım bu kadar sahuna eşorfmanda olabilirGünaydıın herkese ben kahvaltımı yaptım sonra evi toplayıp yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum ama hava çoooook soğuk
Niye güleyim bnde aynısını yaptım kaç kereGünaydın arkadaşım bence güzel bir plan güneş tutlması olmadan git derim ben yağmur kar olmadıktan sonra engel değil .Bende yürüyüşe gidiyorum arada o zaman çöp poşedi giyiyorum çok terliyosun sakın gülme imkanlarım bu kadar sahuna eşorfmanda olabilir
kızım her gördüğünde anne çok komiksin diyor 3 bucuk yaşında bide ne hale geldik böyle yapmadığımız şey kalmıcak bide sonuç olsam.sen kaç kilosunNiye güleyim bnde aynısını yaptım kaç kere
Boy 167 kilo 70kızım her gördüğünde anne çok komiksin diyor 3 bucuk yaşında bide ne hale geldik böyle yapmadığımız şey kalmıcak bide sonuç olsam.sen kaç kilosun
kilo boy aynıya :)Boy 167 kilo 70
Hemen hemen ama 5 kilo fazlam varkilo boy aynıya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?