Esnek Diyet Arkadaşlığı

Yani hâlâ inanamıyorum spor yaparken banyoda hep farkediyorum göbek,simit bolgem çıktı basenlerde çabası offf
canım sende kesin bir sorun var
ya regl yada gece sınırsız yemen çünkü gündüz çok iyi besleniyorsun çok az yiyorsun
dün akşam yemekten sonra herhangi birşey yedinmi?

akşamları çok mantıklı çorba içmek
bazı milletler akşamda kahvaltı yapıyormuş aslında sağlıklı olan bu akşam hafif beslenmek
Ooo ben kahvaltı öğününü çok severim.. akşmalarıda yapsak yerim yani.. ama bizim kahvaltılarımız tam teşekküllü oluyor:)yanii daha zararı olur bana canım:=))

Ooo ben kahvaltı öğününü çok severim.. akşmalarıda yapsak yerim yani.. ama bizim kahvaltılarımız tam teşekküllü oluyor:)yanii daha zararı olur bana canım:=))
he he he tereyağ bal kaşarlar çeçiller
reçeller pastırmalar sucuklu yumurtalarrrrrrr ohhhhhhhhh
adı kahvaltıııııııı bende bazen öyle kahvaltı yapıyorumki
1000 kaloriye yaklaşıyor afedersiniz ama
ohaaaaaaa diyorummmmm yuh sana diyorum tabii yedikten sonra
iş işten geçince yani...

Willowa katılıyorum bende.. Rabiacım biraz daha fazla kas .. bekide metkazmaya ştır..Dediği gibi verilmeyecek bir kilon yok.. veririsin canım..
Metabolizmam iyi her gün çıkıyorum tuvalete ama yediklerim gerçekten kilo yapacak şeyler di neyse geçmiş geçmişte kaldı çok ta kasmaya korkuyorum daha beter saldırırım diye

Aynenn işte canım.. hafta sonları aynen öyle oluyor..Ondan sonrada akşama kadar acıkmıyorum.. akşam bile az yiyiorum.. ama kahvaltı bambaşkaa yaa:))

[QUObendeylemsevcan, post: 40121996, member: 215256"]afiyet bal şeker olsun
dün ben herşeyi yedim kriz geçirdim bugün temkinli gidiyorum
ne gerek vardı o kadar yicek işte sinir
[/QUOTE]
Offff nisanın ilk haftası nişanı var kuzeninin yaa benim kilo aldığımı hemen anlarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…