- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.361
Söz veriyorum ablacım okama wc ye ne kadar sıklıkta çıkıyorsun oda önemli sakın moralini bozmaaaa
bugünden itibaren söz verelim
akşam yemekten sonra meyva hariç hiç bişey ağzımıza sürmeyelim
yemekte çok geç saatte olmamak şartıyla ok mi?
Bitti. Şuan kahvaltımı yapıyorum sonra yürüyebildiğim kadar yürücemeylemsevcan .!.:ok sözümüz söz tartı gününe kadar akşam yemeğinden hariç bişey yenmeyecek bitti...
3 gün kaldıGunaydin kizlar.durdu bu aralar biraz benimde.bazen dikkat ediyorm bazen etmiyorm spor yuruyus yok zaten hic.tartilmamiza kac gun kaldi.
Tamamdırartı meyvada en fazla bir tane
Yok ilaç biteli 2-3 gün oldu hâlâ tık yokRabiacım canım sen regl oldunmu?onunda etkisi vardır bence.. bir olsan bak gör en az -2 çıkarsın..regl olamamak çok etkiler tartıyı..
:)evet bekarlarda olur elbette.. ama vücudunda ödem olmuş olabilir.. bence tartıda ki + onla ilişkili olur diye düşünüyorum..İlk defa oldu ama doktor büyütülecek bir şey yok bekar kızlarda olur dedi çok normal olduğunu söyledi bende pek üzerine düşmüyorum artık ama hayat böyle pek bi güzelmiş yaaa
Oda olabilir ama abla o kadar normalki çünkü ben 5 günde dünyaaaaaalaarı yedim noldu erdim mi muradına işte nefis insanı mahvediyor:)evet bekarlarda olur elbette.. ama vücudunda ödem olmuş olabilir.. bence tartıda ki + onla ilişkili olur diye düşünüyorum..
Aynen abla 3 ayın acısı 5 günde çıktı tabiki de devam 74 oldum yaaa nasıl devam etmiyimayların acısını çıkardım diyorun demekki.. olsun canım.. gene devam et diyete kaldığın yerden.. arada yemekde gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?