- 28 Ocak 2015
- 302
- 307
- 63
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.401
o kadarcık mı?Kahvaltida bi bardak sut ve yarim muz yedim
Evet canim bugun oyle yapiyim dedim simdi ton balikli tam bugday makarna yicemo kadarcık mı?
Canm toparlarsin hemen birakma diyeti.BN az önce bozdum diyeti offf
Yok bırakmıyorum ama illa günde bir kere bir öğün bozuyorumCanm toparlarsin hemen birakma diyeti.
olsun yinede tartıl dikkat ettiysen ne olur ne olmaz mutlaka fark eder ödem gitmiş olabilir her neyse bildir tatlımBenim yarın tartılmama gerek varmı 3 günde ne kadar verebilirim ki
Tamamolsun yinede tartıl dikkat ettiysen ne olur ne olmaz mutlaka fark eder ödem gitmiş olabilir her neyse bildir tatlım
hiç farketmez miiiabooooo yarınmıydı tartı güniii.. eyvah eyvahhhh
bugün wc ye çıkmam şart o halde.. o bile farkediyor çünki
ok canımcanım ben wc ye çıkamassam şayet cuma tartılrım canım.. ben sana bildiririm oki:)
Sende bendensin canm.. gündüz iyiym.. akşam çileden çıkyorm resmen kıtlıktan çıkmış gibiMerhaba kızlar,
İşler yoğun çok giremiyorum. Kusura bakmayın.
Şu sıralar yine dikkat etmeye başladım yediklerime ancak akşam çay içerken illaki bişeyler yiyorumGündüz gayet iyi gidiyor ama akşam çay içerken bozuluyor...
Niye böyle oluyor bilmiyorum canım. Acaba gündüz az yemenin acısını akşam mı çıkarıyoruz :) En iyisi eve abur cubur almamak :) onu da yapamıyoruz işte..Sende bendensin canm.. gündüz iyiym.. akşam çileden çıkyorm resmen kıtlıktan çıkmış gibioyoyyy..
Canım çay faslı olmasa bizde yemem.. Ama illa olacak eşim istiyor.. Haliyel yapınca bende içiyorum .. ama boşda olmuyor..illa yanında bişiler olacak.. işte gelde yeme.. dayan dayanabilrsenNiye böyle oluyor bilmiyorum canım. Acaba gündüz az yemenin acısını akşam mı çıkarıyoruz :) En iyisi eve abur cubur almamak :) onu da yapamıyoruz işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?