- 9 Ocak 2015
- 19.902
- 82.700
- 798
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.421
yok gene çok aşıırı yemiyorsundur yesen illaki fazla çıkar kilo yapacak kadar yemiyorsundurAcaba bikac gun sonra adet olucagim icin mi yerimde sayiyorum yedigim halde
Yanlis yazmisim canim yemiyorum vallayok gene çok aşıırı yemiyorsundur yesen illaki fazla çıkar kilo yapacak kadar yemiyorsundur
ok o zaman demekki adet olacağın için olabilir canım yoksa kesin eksi çıkardın yemiyorsan mademAcaba bikac gun sonra adet olucagim icin mi yerimde sayiyorum yedigim halde
Evet durdu bu aralar valla.dikkat ettigm halde ayniyim son tarti gunune gore cok az fark varok o zaman demekki adet olacağın için olabilir canım yoksa kesin eksi çıkardın yemiyorsan madem
spor yapıyormusun?Evet durdu bu aralar valla.dikkat ettigm halde ayniyim son tarti gunune gore cok az fark var
hayirspor yapıyormusun?
ondanda kaynaklanır canımcım
yok canım önemli değil her zaman yeni katılanlar olabiliyor onlarıda ekliyor devam ediyoruz bişey olmaz istersen senide eklerizYa bende katılmk istyrm ama siz çok önceden bşlmşnz
Ara:1 kase yoğurt,1 havuçKahvaltım:tulum peynir,tahin pekmez,2 zeytin
Ara:2 ceviz,portakal
Öğle:1 kase yagsz tuzsuz salata,6 kaşık yoğurt
Bi avuç kadar tavuk göğsü
ok canım seninkini yarın sabah bekliyorumslm kızlar... eylemcim ben tartılmadım ..çünkü wc ye çıkamadım gene 3 gündür.. bugün inş çıkarsam artık yarın sabah bildirim yaparım..
olsun hepimiz bir duruyor bilr silkiniyoruz bişey olmazGünaydın kızlar,
Kilom:60,8 (Son bildirimden sonra 200 gram almışım)
Neyse moral bozmak yok yavaş yavaş veririm inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?