- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.781
gülüm zati olmuşsun 54 yeter artık yaşını başınıda almışsın podyumlara çıkacak değilsin ya yiter gari ama sakın temelli bırakıp salma kendini bizleride ihmal etme ona göre haaaşiştt noluyi bakıyim burdaa:))
kızlar ben artık diyet yapmıyorum.. gene çabuk bitti serüvenim:)
ya ben kilo vermeye başlayınca artık hemen yüzüm çökmeye başlıyor.. ee yaş olmuş 40 artık.. o yüzden spor ve dikkatle devam.. abartmadan yicem artık.. ama diyet miyet yok.. pilatese yürüyüşe devam ama..
aynen canım.. almayayım diye sadece dikkat ediciim.. almıyim yeter.. burada bile kalsam yiter zati..:)he valla.. bu saatten sonra manekn neyim olmıcam ya:)gülüm zati olmuşsun 54 yeter artık yaşını başınıda almışsın podyumlara çıkacak değilsin ya yiter gari ama sakın temelli bırakıp salma kendini bizleride ihmal etme ona göre haaa
evet bencede accık abartmaışsın kahvaltıda 1 kase pekmezz miiii olallaaaa???Bugün ne yedim?
Kahvaltıhiç iç açıcı olmadı )
1 fincan sütlü kahve
3-4 kaşık lor peyniri
1 kaşık bal,2 hurma
1 kase pekmez
Öğle:4 laşık bulgur pilavı,tavuk sote
Akşam:4 kaşık bulgur pilavı,pattezli taze fasülye yimeği tahminen 5-6 kaşık
3.5 litre su
Spor yok ama.yarın spor günü
Bencede olaaa tam bi aptalımevet bencede accık abartmaışsın kahvaltıda 1 kase pekmezz miiii olallaaaa???
sakın hiç birşey yemeden durma canım metabolizma hiç çalışmıyorBen de menumu paylasayim.
Sabah hicbir sey yemedim. Biraz kotu bir gun geciriyorum. Bana kalsa hicbir sey yemezdim heralde ama aksam halama gittik. Orada yedim.
Aksam
1 kase mercimek corbasi
1 kasik etli patlican guveci
Yesilcayimi icmedim henuz.
Su 1.5 litre
aman efem estağfurullah o kadanda büyütma ama bir daha dikkat et beybiBencede olaaa tam bi aptalım
Aclik hissetmedim hic canim ya.sakın hiç birşey yemeden durma canım metabolizma hiç çalışmıyor
moralin bozukda olsa canında hiç istemese
genede zorla mutlaka bişeyler ye canım
artık koydum kafaya canımeylemcim ooo maşh maşh iyi gidiyorsun şeker..:)
Allah allahhh yazıyrum halbuki kendim görüyorumHadi bakaım inş:)
bu sefer baya azimli gördüm seni. diyetarkadaşıma yazmıyorsun herlade kalori kayıtlarını göremedimde(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?