Esnek Diyet Arkadaşlığı

oo çok iyi sevindim kilolar gider şıkır şıkır ama sakın ona görede çok yemeeeeeee
bu arada hergün spor yapmaz zaten canım vücut alışıyor bir müddet sonra artık fayda etmiyor bence

[QUOhemen ylemsevcan, post: 40608273, member: 215256"]oo çok iyi sevindim kilolar gider şıkır şıkır ama sakın ona görede çok yemeeeeeee
bu arada hergün spor yapmaz zaten canım vücut alışıyor bir müddet sonra artık fayda etmiyor bence
[/QUOTE]
Yok yemem zaten biz ablmla bir araya gelince çok harika kilo veriyoruz ben ona gaz veriyorum o bana çok güzel oluyor onunda hemen hemen benim kadar fazla kilosu var çöl iyi oluyor ablam kilo alınca Eniştem rabia geldinde seni zayıflatsın diyormuş bilmiyorki rabia verdiklerini yarısını aldı

şiştt noluyi bakıyim burdaa:))
kızlar ben artık diyet yapmıyorum.. gene çabuk bitti serüvenim:)
ya ben kilo vermeye başlayınca artık hemen yüzüm çökmeye başlıyor.. ee yaş olmuş 40 artık.. o yüzden spor ve dikkatle devam.. abartmadan yicem artık.. ama diyet miyet yok.. pilatese yürüyüşe devam ama..

gülüm zati olmuşsun 54 yeter artık yaşını başınıda almışsın podyumlara çıkacak değilsin ya yiter gari ama sakın temelli bırakıp salma kendini bizleride ihmal etme ona göre haaa

gülüm zati olmuşsun 54 yeter artık yaşını başınıda almışsın podyumlara çıkacak değilsin ya yiter gari ama sakın temelli bırakıp salma kendini bizleride ihmal etme ona göre haaa
aynen canım.. almayayım diye sadece dikkat ediciim.. almıyim yeter.. burada bile kalsam yiter zati..:)he valla.. bu saatten sonra manekn neyim olmıcam ya:)

Bugün ne yedim?
Kahvaltıhiç iç açıcı olmadı)
1 fincan sütlü kahve
3-4 kaşık lor peyniri
1 kaşık bal,2 hurma
1 kase pekmez
Öğle:4 laşık bulgur pilavı,tavuk sote
Akşam:4 kaşık bulgur pilavı,pattezli taze fasülye yimeği tahminen 5-6 kaşık
3.5 litre su
Spor yok ama.yarın spor günü

Ben de menumu paylasayim.

Sabah hicbir sey yemedim. Biraz kotu bir gun geciriyorum. Bana kalsa hicbir sey yemezdim heralde ama aksam halama gittik. Orada yedim.

Aksam
1 kase mercimek corbasi
1 kasik etli patlican guveci

Yesilcayimi icmedim henuz.
Su 1.5 litre

Herkese merabaaaa eylemcim burdayim bugun nedense girmeyi unutmusum buraya.simdi aklima geldi bakiyim bizimkiler neler yapiyomus dedim.acikcasi durumum cokta iyi degil cunku aslinda yemeyebilirm ama nedense bi rahatlik var eskisi gibi sikmiyorm kendimi laf olsun diye diyorum sanki.yemesem olur yani ama tarti gunune kadar mutlaka eksi cikmam lazim yoksa ayip bana amaa.bu kadar ugrastm yani hepsi bosa gitmemeli kendime bu kotulugu yapamam.sabahlari beyza nin dedigi gibi yapiyorm yulaf ezmesini gercektn guzl oldu beyza tesekkurler canim.haydii devam kilolar gitsiinn

evet bencede accık abartmaışsın kahvaltıda 1 kase pekmezz miiii olallaaaa???

sakın hiç birşey yemeden durma canım metabolizma hiç çalışmıyor
moralin bozukda olsa canında hiç istemese
genede zorla mutlaka bişeyler ye canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…