Esnek Diyet Arkadaşlığı

günaydın arkadaşlar salı gününden beri hastahanede yatıyordum dün çıktım ama tartılma fırsatım olmadı şimdi tartıldım kilom 122.2 hiç bişey yiyemiyorum

bir başka sayfadan alıntı yaptım
Ramazan diyeti baktım çok makul yapılabilecek gibi o yüzden paylaşayım dedim

SAHURDA:

2 dilim tam buğday ekmeği

1 dilim az yağlı peynir

Salatalık

Maydanoz

Domates

2 yemek kaşığı lor peyniri

1 ceviz

Haftada 2 gün yumurta

1 kase yoğurt

2 meyve

Açık çay veya ıhlamur

İFTARDA:

1 kepçe çorba

6 kaşık etsiz sebze yemeği

1 but veya 2 baget veya 250 gr balık veya 3 köfte

Az yağlı salata

2 tane Kemal Paşa tatlısı veya dondurma

Yiyebileceğiniz meyveler: 1 yerli muz veya 1 portakal veya 1 armut veya 1/2 nar veya 2 mandalina veya 1 elma veya 1 havuç veya 1/2 greyfurt veya 1/2 ayva veya 1 kivi veya 1 dilim ananas veya 200 gr çilek veya 200 gr kavun veya 200 gr karpuz veya 150 gr kiraz veya 1 adet şeftali veya 7 adet erik veya 100 gr üzüm.

Sahurda 2 adet meyve dediği için seçtiğiniz meyveyi 2 katına çıkartın veya aynı ölçüde iki çeşit meyve yiyebilirsiniz.

Ben cuma-cumartesi ve pazar fena cısss yediğim için menü yazamadım dün itibariyle pilatese başladım menümüde vereyim
Kahvaltım:yulaflı yoğurt(1 kase yoğurt,2 kaşık yulaf,biraz tarçın)
Öğle:1 tane dolma(küçüktü)
2 kaşık yoğurt
Ara öğün:kiraz,1 çay bardağı tarçınlı süt
Tulum peyniri,1 avuç içi pide
Akşam:1 tabak kuru fasülye,bol salata,2 avuç pide
3 litre su,1 bardak yeşil çay
Spor
20 dk pilates

Oooo maşallah anacım hiç öi bişey yemiyon iftardaaa??
canım şöyle söyliyim.. geçen hafta rahatsızlandım.. mide bağırsak sistemi bozuldu.. birgün nerdeyse hiç bişi yemedim..
2 gün rapor aldım.. 2 günüm doğru dürüst yemeden geçti.. üstüne hemen oruç başladı..
yiyorum ama tıkanıyorum..çok yiyemiyorum..su içince çorba yiyince tık bitiyor.. zorla yemekden de yiyorum.. sahurda da bir haşlanmış yumurta domates peynir vs yiyorum.. birde hareket ediyorum..uykusuzluk vs ben her ramazanda en az 2,3 kilo civarı veriyorum canım.. o yüzden son zamanlarda kasmadım ya hiç.. böyle olacağını bildiğim için..birde bu verdiğmin yarısı sudandır.. susuz kalıyoruz ya ..

Cızsızzz mis gibi menüm geeeeelsiiiiin
Sahur:1 kase salata
1-2 kaşık tulum peyniri
1 avuç pide
2 küçük kare kavun,yeşil çay
İftar:1 kase mercimek çorbası
1 kahvaltı tabağı kabak oturtma
Yarım kase cacık
1 avuç pide
1 kase salata
Ara:1 tane erik,maden suyu
Bir avuç siyah kuru üzüm
3 litre su
Spor
20 dk pilates
50 squat

Kızlar sahurda yoğurt ve maydanoz +dereotu karışımı yiyebilirsiniz dereotu uzun süreli tokluk sağlıyor dayanmaniza yardimci olur maydanoz da malum ödeme iyi geliyor.

Pazar yeme bayrami yaptım 1750 kal. Almışım ertesi gün tartıda 2 kilo fazla çıktım cezaliydim 2 gündür dün 390 kal. Bu gün 673 kal. Aldım bayram mesafesini uzatmaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…