- 9 Ocak 2015
- 19.903
- 82.708
- 798
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.481
Aynen devamok tamm o zaman canım pek ilgili davranılmadı da o yüzden ok o zaman aynen devam inşallahhhhh
ah canım çok geçmiş olsun bebeğim sen hamilesin neden kilo veriyorsun kilo alman gerekmiyormu canımcımmmmm???günaydın arkadaşlar salı gününden beri hastahanede yatıyordum dün çıktım ama tartılma fırsatım olmadı şimdi tartıldım kilom 122.2 hiç bişey yiyemiyorum
ah canım çok geçmiş olsun bebeğim sen hamilesin neden kilo veriyorsun kilo alman gerekmiyormu canımcımmmmm???[/QU çok sağol canım midem bulanıyor sürekli hiç bişey yiyemiyorum ağzıma bi lokma bişey alsam onu da çıkarıyorum daha ne kadar devam eder bu durum bilemiyorum doktor bulantı için ilaç verdi ama hiç faydası olmuyor
Oooo maşallah anacım hiç öi bişey yemiyon iftardaaa??Canım ya kusura bakma yoğunluktan koşturmaktan tartılamyı unuttum..az önce aklıma geldide tartıldım 52olmuşum ..heralde ramazan biteaiye49--50olurum ben..
canım şöyle söyliyim.. geçen hafta rahatsızlandım.. mide bağırsak sistemi bozuldu.. birgün nerdeyse hiç bişi yemedim..Oooo maşallah anacım hiç öi bişey yemiyon iftardaaa??
Bende tutamadım bugün başladım allahıma şükürler olsunSelam kızlar
Nasıl gidiyor Ramazan listeleriniz?
Ben tutmuyorumO yüzden de menü paylaşmaktan utanıyorum.
Allah yardımcınız olsun kızlar
Odemdir panik yapma düzelirAy oruç bana çok dokunuyor, metabolizmamı çökertti kesinlikle kilo atamıyorum az yememe rağmen fazla bile çıkıyorum tartıda çok kötü çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?