- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.461
Bu ailelere o kadar cok kiziyorum ki allah onlari bildigi gibi yapsin yuva yikiyolar tamir etmeye calismiyolar onlar buyuk birlestirici olmalari lazim.allah buyuktur canim uzulmuyosundur umarim.kac yillik evliydin
elysion En acısı da eşinin seni sahiplenip koruması gerekirken bu şekilde bırakması olmuştur. Annemde bu nedenle babamdan ayrılmıştı. Daha çok gençsin, seni sevecek adam gibi adamlar bulacaksındır ablam :)
Ben kilo bildirimini 8 gibi yapacağım tam mide boşken
Canım Allah yardımcın olsun evet bu son zamanda biten evliliklerin en büyük nedeni bu malesef Allah yardımcın olsun Allah eşinede akıl fikir versin erkeklerin 100de 90' ı inan bana evleriyle anneleriinin evini ayırt edemiyorlar benim eşimde ilk evlendik hemen hemen hergün annesinin evine gitmek istiyordu diyordum canım daha dün gittik olsun gene bir görelim gelelim ben kendi annem yanlız yaşıyotr ona bile haftasına ancak gidip görebiliyordum onun annesi kalabalıklarda genede hemen hemen hergün 2 güne bir annesindeydik sonunda baktım olmadı tavrımı koydum rahatsız olduğumu hissettirdim kavgayla dövüşle değil güzellikle ama herşey yoluna girdi onların karışma huyu yok Allah var asla hiç bişeye karışmazlaryok gibilerdir yani ama sadece sürekli gitmekte bana fazla geliyordu herkes evini yurdunu yuvası bilecek yoksa evlenmicek neyse biz çözdük inşallah sizde çözersiniz canım Allah yardımcınız olsunnnnnnn üzüldüm
ooo süpersin beybii nasıl başardın???Unutmuşum kilo bildirimini yaa. Tam 61 çıktım ben :)
aynen canım uzak durmk gerek bende ona katılıyorum8. ayımda annemin evine döndüm kızlar.
Hayırlısı böyleymiş.
37 yaşına gelip hala annesiyle yaşayan adamdan uzak duracağız bundan sonra
Bugün oruç tutmadım, tutanların Allah kabul etsin, Allah yardımcınız olsun kızlar.
menüm:
Sabah 2 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık, yeşil biber, filtre kahve
Ara 2 hurma türk kahvesi
Öğlen kabak, salata, yoğurt
Ara 1 hurma, kahve
Spor öncesi nesfit
Spor sonrası süt
reglsen sabah tartıl bildir canım oruçsan iftara en yakın saatte bildir ok bekliyorum byyyaaa bildirim günümüydü??
hastalılardan bakamadım bile.canım eglim yakın ama sabah tartılır bildiririm inş..
Valla aslında herkesin yaptığını yapıyorum ama diyetten önce çok bozuk bir yeme sistemim vardı. Gelsin hamburgerler, gitsin çikolatalar derken. Şekeri birden kestim, ekmeği fazlasıyla kestim günde 2 dilim anca, akşam 6dan sonra yemiyorum, haftada 1-2 kez de yürüyorumooo süpersin beybii nasıl başardın???
Brawo ya masallah çok güzel kilo vermissinbende unuttum kilo bildirimini kusura bakmayın bu sabah tartıldım 83 kiloyum.
Bu arada ramazan güzel başladı. iftarıda azıtmadan geçirdim.
Bakalım bu akşam neler olacak
Oyysss lavaş ımmm olsada yisekSelam kızlar
Oruç tutan arkadaşlarıma Allah kabul etsin diyorum
Menümü paylaşayım
Tam buğday unundan lavaş buldum.
10 tane var içinde, toplam 300 gram.
Ben günde 75 gram yiyorum, onda göre ayarladım.
Kahvaltı: Lavaş, domates, salatalık, peynir, filtre kahve
Ara: türk kahvesi, 3 kuru erik
Öğlen: et sote, salata, yoğurt
Ara : 2 hurma, beyaz çay
Akşam spor olduğu için lavaş arasına hindi füme, kefir
Spor çıkışı 200 ml süt
Bence hiç ara vermeyelim ablam tam kilo verme imkanımız var ken verelim şu kilolarıbildirim yapmayan arkadaşlar bildirim yaplmadı halen ramazandan sonramı devam etsek ramazanda pek olmayacak heralde bayramdan sonraki ilk haftalaramı bildirim tarihi yapsam acaba ne dersniziniz?
ok tamm o zaman canım pek ilgili davranılmadı da o yüzden ok o zaman aynen devam inşallahhhhhBence hiç ara vermeyelim ablam tam kilo verme imkanımız var ken verelim şu kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?