Esnek Diyet Arkadaşlığı

Kızlar malum diyetisyenimle konuştuk yeni listemi aldım.
Ödül verdi. Ben de doğum gününe gideceğim pasta yiyeyim mi dedim ye dedi malumunuz.
Gittim masayı görseniz, sarmalar, börekler, kekler, pasta.
Sadece 1 cupcake yedim. Akşam yemeği yerine geçti zaten. Buraya kadar harika.
Ama sonra ayrılmak üzere olduğum eşimle ortak arkadaşlarımız geldi.
Gözlerimiz doldu karşılıklı.
Kaçtım balkona, baktım votka içiyorlar.
İçtim ben de ramazan üstü günaha soktum kendimi yok yere.
Aylardır ağzıma içki sürmüyorum. Yok yere gitti diyet Diyetisyenime sordum. Alkol çok tehlikeli, bu hafta 4 gün spor yapıyorsun dedi.

Cezalıyım yani votkadan ötürü

Bugünkü menüm:

Sabah 5yk nesfit, süt
Ara türk kahvesi, 5 çip kaju
Öğlen 1 dilim ekmek, menemen, salata, yoğurt
Ara süt, galeta
Akşam kıymalı yumurta, salata

Tavsiye için teşekkür ederim kesin deneyeceğim
elysion Ramazan programı için teşekkürleeerr, ama bu hafta 4 gün sporları telafi etmeyi unutma!

Ilk sahurumuz hafif geçsin
Feraceli sen naptın bugün menünde ne vardı? Ben son gün diye sağlam bir kahvaltı yaptım

Benim için son gün değil dün regli oldum bugün 2 günlük ayran aşı detoksu yapayım didim pert oldum yarın yapmıcam

İkinizinde gözleri dolduysa diye ayrılıyorsunuz kuzum

Teşekkürler canım

canım yaa kusura bakma
canım yaa kusura bakma seni heralde yanlışlıkla silmişim bilgilerini yeniden yollarmısın tekrar ekliyim

elysion canim ben bile uzuldum daha ayrilmadiysaniz bir sans daha verseniz 87 liyim demistin ayni yastayiz bende gecen sene evlendim evliliklerin ilk yillarinda bazi sorunlar oluyo ama sonra onlar bitiyo yerine oturuyo umarim birbirinize sans verirsinz bosanmalar beni cok uzuyo cevremde de oluyo hep.cabuk pes etmeyin tabi bu sadece fikrim umarim hakkinda hayirlisi olur

Canım benim
Ben de istemezdim ama eşimin ailesi sebep
Ve de eşim yolladı beni anneme, varsa yoksa annesi ablaları yeğenleri
Beni karısı gibi görmedi zaten, bundan sonra da değişmez canım benim
36 Yaşında ama yaptığını 3 yaşındaki çocuk yapmaz
3 aydır annemdeyim bir kez ne o aradı ne ailesi, zaten mesajla söyledi bitti diye

Ben de kime baksam boşanıyor anlamıyorum neden bu kadar kısa Ömürlü artık her şey

Bu ailelere o kadar cok kiziyorum ki allah onlari bildigi gibi yapsin yuva yikiyolar tamir etmeye calismiyolar onlar buyuk birlestirici olmalari lazim.allah buyuktur canim uzulmuyosundur umarim.kac yillik evliydin

elysion En acısı da eşinin seni sahiplenip koruması gerekirken bu şekilde bırakması olmuştur. Annemde bu nedenle babamdan ayrılmıştı. Daha çok gençsin, seni sevecek adam gibi adamlar bulacaksındır ablam :)

Ben kilo bildirimini 8 gibi yapacağım tam mide boşken

Canım Allah yardımcın olsun evet bu son zamanda biten evliliklerin en büyük nedeni bu malesef Allah yardımcın olsun Allah eşinede akıl fikir versin erkeklerin 100de 90' ı inan bana evleriyle anneleriinin evini ayırt edemiyorlar benim eşimde ilk evlendik hemen hemen hergün annesinin evine gitmek istiyordu diyordum canım daha dün gittik olsun gene bir görelim gelelim ben kendi annem yanlız yaşıyotr ona bile haftasına ancak gidip görebiliyordum onun annesi kalabalıklarda genede hemen hemen hergün 2 güne bir annesindeydik sonunda baktım olmadı tavrımı koydum rahatsız olduğumu hissettirdim kavgayla dövüşle değil güzellikle ama herşey yoluna girdi onların karışma huyu yok Allah var asla hiç bişeye karışmazlaryok gibilerdir yani ama sadece sürekli gitmekte bana fazla geliyordu herkes evini yurdunu yuvası bilecek yoksa evlenmicek neyse biz çözdük inşallah sizde çözersiniz canım Allah yardımcınız olsunnnnnnn üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…