- 27 Şubat 2008
- 9.942
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.121
bende bugün başladım.. diyete de başlıyom canım.. 54 olmuşumslmar işime döndüm çok şükürrrrrrrrrrr umarım herşey yolundadırrrrrrr
aynen benimde fiyaskooooo ama misafirlerim daha gitmedi onlar gidince sıkı giricem inşallah canımmbende bugün başladım.. diyete de başlıyom canım.. 54 olmuşum(
ben bugün başladım inş da devam edebilirim artık.. en az 52,5 hedefim yavaş olsun da güç olmasım.. akşamla berbat benim. yoksa gündüz gayet iyiyim.aynen benimde fiyaskooooo ama misafirlerim daha gitmedi onlar gidince sıkı giricem inşallah canımm
bebeğim ben izinliydim girmedim ondan oldu cep telden de zor oluyor toparlayamadım yaniii sen devam ediyormusun diyete???bu topice noldu boyle ama baya baya esnek olmuş.olmazki boyle
canım aslında 2015 son bildirim hedefine en çok yaklaşan hatta tıpatıp tutturan sensin ama zamanında bildirim yapmadığın için seni 1. ilan edemedim kusura bakma canımBende malum gündeyim kilo bildirimi yapamıyorum
yok canim tam olarak degil.ama 67 kilodayim artik.bazi sorunlarim var bu aralar.birazda eksi olabilirdibebeğim ben izinliydim girmedim ondan oldu cep telden de zor oluyor toparlayamadım yaniii sen devam ediyormusun diyete???
amin inşallahhhhhhhhgünaydın.. herkese hayılı sabhlar.. gitsin kilocuklar.. gelsin fit vücutlarr:)
canım misafir olunca mecbur yiyeceksin.. ama abartmadan yiyebilirsen iyi. En azından almasan ona da şükür..olur insanlık hali benimde misafirlerim geldi hooopppp gittim gene Allah sonumu hayra çıkartsınnnn
Senin kilona bi düşsem ah ah 5 li rakamları 1 yıl önce görmüştüm en son bu topiktebende dünden beri yapmaya çalışıyorum.. inş bu cuma günü en azında 53 leri göreyim razııym:)
canım olsun sıkma canını.. sen emziriyosun.. olsun acele etme.. alamamaya çalış yeter şimdilik..Offf kızlar isyan ettim artık kilo vermiyorum
Bende diyet modundan çıktım bakalım bi 15 gün böyle devam edicem hergün yarım saat eliptik kullanıyorum tek.
Yarın akşamda kaplıcalara gidicem pazar gününe kadar. Haftaya bildirim yaparım şimdiden söyliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?