- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.141
görürsün canım.. ben de ikinci kızımı doğum yaptıktan sonra ilk zamanlar veremedim.. emzirmem bititkten sonra ta başladım. verdim.. sende veririsn sıkma canını.. sağlık olsun önce..Senin kilona bi düşsem ah ah 5 li rakamları 1 yıl önce görmüştüm en son bu topikte
canım olsun sıkma canını.. sen emziriyosun.. olsun acele etme.. alamamaya çalış yeter şimdilik..
Çok sağol valla dimi ama veririm içimi rahatlattıngörürsün canım.. ben de ikinci kızımı doğum yaptıktan sonra ilk zamanlar veremedim.. emzirmem bititkten sonra ta başladım. verdim.. sende veririsn sıkma canını.. sağlık olsun önce..
Ben doğum yaptığımdan beri hiç regl olmadımSelam kizlar reglim 6 gun gecikti acayip şişmiş durumdayim kiıom sabit 67
tabikide veririsin canım ya.. biraz yürüyüş biraz kısarak öyle bir gider ki...sıkma canını.. kastıkça daha çok sinir oluyor insan..regli olamamanında vermiş olduğu şişkinliklerin vardır belkide..Çok sağol valla dimi ama veririm içimi rahatlattın
Ben ne çok taktım bu ara ya kafamdan atsam herşey yoluna girecek. Bide çok acıkıyorum emzirdiğim için kıstığım zaman çok sinirli hızursuz oluyorum onu farkettim.
Ben doğum yaptığımdan beri hiç regl olmadımoda bunaltıyo artık belki olsam biraz hafifliycem.
Zaten olsam biraz daha rahatlıycağımı umuyorum. Şimdilik yürüyüş mümkün olmuyor malum hava soğuk çocuklarla zor çıkmaktabikide veririsin canım ya.. biraz yürüyüş biraz kısarak öyle bir gider ki...sıkma canını.. kastıkça daha çok sinir oluyor insan..regli olamamanında vermiş olduğu şişkinliklerin vardır belkide..
olsun canım bisiklette iyi.. günde iki kez 15 er dakika yapsan inan faydasını görürsün.. en azından dahada almassın:)Zaten olsam biraz daha rahatlıycağımı umuyorum. Şimdilik yürüyüş mümkün olmuyor malum hava soğuk çocuklarla zor çıkmak
Eliptik kullanıyorum. Hayırlısı inş
Evetya üzerine almayımdaolsun canım bisiklette iyi.. günde iki kez 15 er dakika yapsan inan faydasını görürsün.. en azından dahada almassın:)
canım bende goji berry kullanıyorum sabah ve akşam yaklaşık 15 er tane yiyorum bunun yanında diyet ve spor da yapıyorum tabiki 3 haftada 71 den 65 e indimEvetya üzerine almayımda
Bide aktar vitaminli çok faydalı diye bi kırmızımsı üzüm vermiş kuru üzümün kırmızısı.
Güvendiğimiz bi aktar sağolsun araştırdım anaaaaa bildiğin zayıflamaya kullanıyormuş millet goji berry miş adı. İnş onunda faydasını görürüm.
ayy az önce okudum onunla ilgili yazılar bende.. bizim burada bir aktarda da gördüm.. acaba gerçekten işe yarıyor mu?yarıyorsa bende almak istiyorum..Evetya üzerine almayımda
Bide aktar vitaminli çok faydalı diye bi kırmızımsı üzüm vermiş kuru üzümün kırmızısı.
Güvendiğimiz bi aktar sağolsun araştırdım anaaaaa bildiğin zayıflamaya kullanıyormuş millet goji berry miş adı. İnş onunda faydasını görürüm.
süperrr ya.. bende çok okudumda güvenemedim.. acaba hakkatende işe yaıyormu yoksa diyet ve sporun etkisimiki??canım bende goji berry kullanıyorum sabah ve akşam yaklaşık 15 er tane yiyorum bunun yanında diyet ve spor da yapıyorum tabiki 3 haftada 71 den 65 e indim
bilmiyorum ki bende duydum aldım ama işte diyet ve spor da olduğu için anlayamadım hangisinin etkisi amasüperrr ya.. bende çok okudumda güvenemedim.. acaba hakkatende işe yaıyormu yoksa diyet ve sporun etkisimiki??
Ya faydası çok şeye var emin olbilmiyorum ki bende duydum aldım ama işte diyet ve spor da olduğu için anlayamadım hangisinin etkisi ama
bence yinede faydası vardır diye düşünüyorum
İnternetten almada ben okudum 3 gündür millet ticarete dökmüş 500 gr 150 tl ye satan varayy az önce okudum onunla ilgili yazılar bende.. bizim burada bir aktarda da gördüm.. acaba gerçekten işe yarıyor mu?yarıyorsa bende almak istiyorum..
ben tanelerini yiyorum canım çayını yapsam belki daha faydalı olur ama benim vaktim yok çalştğm içinYa faydası çok şeye var emin ol
Depresyona bile faydalı
Sen nasıl kullanıyorsun ben 3 gündür kullanıyorum 15-20 adet kaynar suda demliyorum suyunu içiyorum posalsrını yiyorum
yok canım ben zaten bu tür şeyleri internetten almam ki.. Aktar da gördüm.. zaten öyle çok da almıcam.. denemek için 100 gr alacam .. bir deniyim ona göre..İnternetten almada ben okudum 3 gündür millet ticarete dökmüş 500 gr 150 tl ye satan var
İnsanların masum duygularıyla nasıl oynuyorlar tek başına hiçbirşey kilo verdirmez ama öyle bi yazmışlarki spor yapmamış diyet yapmamış güya bu meyveyle 10 kilo vermiş fasa fiso çok sinirlendim
Alırsan aktardan al
sıkılaşmanın en iyi yolu plates ve kardiyo..Arkadaşlar kilo vermem lazım en önemlisi de sıkılaşmalıyım ama iradem yok gibi bir şey nasıl üstesinden geleceğim :/
Aynen bende 100 gr var pazar günü başladım öteki pazara anca biteryok canı
yok canım ben zaten bu tür şeyleri internetten almam ki.. Aktar da gördüm.. zaten öyle çok da almıcam.. denemek için 100 gr alacam .. bir deniyim ona göre..
evet regl oldukdan sonra gobek baya iniyo.ödemleer gidiyor.keşke bende olmaaasaydim başindan beri.regl olunca korunmada bitiyor.reglim gelmiyor delirmiş durumdayim :/Çok sağol valla dimi ama veririm içimi rahatlattın
Ben ne çok taktım bu ara ya kafamdan atsam herşey yoluna girecek. Bide çok acıkıyorum emzirdiğim için kıstığım zaman çok sinirli hızursuz oluyorum onu farkettim.
Ben doğum yaptığımdan beri hiç regl olmadımoda bunaltıyo artık belki olsam biraz hafifliycem.
canım aslında 2015 son bildirim hedefine en çok yaklaşan hatta tıpatıp tutturan sensin ama zamanında bildirim yapmadığın için seni 1. ilan edemedim kusura bakma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?