Esnek Diyet Arkadaşlığı

Arkadaşlar kilo vermem lazım en önemlisi de sıkılaşmalıyım ama iradem yok gibi bir şey nasıl üstesinden geleceğim :/
hiç öyle demeyin buraya yazmanız bile artık rahatsız lduğunuzu ve iradenizin olduğunu gösteriyor hemen silkinin kendinize gelinnn acil eylem planına geçinnn yediğinizi içtiğininizi bir bir yazın günde 2.5-3 litre su için 3-4 fincan yeşil çay için çok faydası oluyor yediklerinizide hesaplayın 1200 ü geçmemeye gayret edin bakın işte göreceksiniz süper sonucuuuu isterseniz sizinde boyunuzu kilonuzu tablomuza eklerimmm

Bildirim yapamadım bir haftadır hastayım yatıyorum bu sabah tartuldım 64 yine.bu arada kızlar yumurtlama döneminde antibiyotik zararlı mı direndim kaç gün ama boğazı m çok kötü bu akşam aldım artık

Bildirim yapamadım bir haftadır hastayım yatıyorum bu sabah tartuldım 64 yine.bu arada kızlar yumurtlama döneminde antibiyotik zararlı mı direndim kaç gün ama boğazı m çok kötü bu akşam aldım artık

canım ne yapacan başka bişeyde çok çare olmuyor yanlız antibiyotiğe başlanınca dedi bir hemşire arkadaşım paketin tamamı bitsin yoksa vücutta hasar bırakabiliyor dedi ondan başladıysan hepsibni bitir canım çok geçmiş olsun kilonu ekliyorum önce iyileş yine devam ederiz birlikte

arkadaşlar tablomuzu yeniledim sizin için mis gibi yaptım lütfen cumaya bildirimleri unutmayınnnnnnn bakın çok uğraştım ona göre bildirmezseniz küserimmmm

arkadaşlar tablomuzu yeniledim sizin için mis gibi yaptım lütfen cumaya bildirimleri unutmayınnnnnnn bakın çok uğraştım ona göre bildirmezseniz küserimmmm
seve seve bildirciiim canımm..:)umarım hayal kırıklığı yaşamamgeçi kabızlık gene had safhada bugün bir bitki çayı içiyim.. yoksa tartıda fark edemiciim

Herkese günaydın.. Hayırlı cumalar.. canım ben bildirim yapmayacağım.. malum sebep(kabızlık)çıkmadım gene.. yarın belki çıkarım tartılrıım.. moralim bozulacak çünki.. illaki tartıya yansıyacak..yarın sabah tartılır buraya yazaım canım..

geçmiş olsun.. hemencecik iyileşirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…