Esnek Diyet Arkadaşlığı

sabah yağsız kepekli ekmeğe tostla basladım güne . kızlar yoğurt kürü yapan oldumu aranızda hani yogurt limon pul biber olan dün aksam ilk defa yaptım yedim 2 hafta denemeyi düşünüyorum .

Ne güzel başlamışsın güne :) yoğurt kürünü ben denemiştim barsaklara iyi geliyo. Bu arada ben market yoğurdu yiyemiyorum ev yoğurduyla bu kür çok güzel oluyo.

bende oyle yapiyorum ama bir kac kezde tok karnina tartildim baya fark cikti o nedenle sordum tsk ederim[/QUOTE]

Ben bugün sassy su yapmaya başladım tekrar. . Şirkette arkadaş yapınca hadi üşenme dedim tekrar başladım.
Tarifi vereyim;
2 lt suya 4-5 demet nane +yarım salatalık+1 limon+başparmak kadar taze zencefil ekleyip sabaha kadar bekletiyorum sonra süzüp içiyorum.

Herkese selamlar.. bende berbatım resmen.. geçen hafta izine çıktım.. kar kış olunca hareketsizlikten birde çok yemekten 54 olmuşumbugün tekrar sıkı başladım hedef 52 inş.. 52 ye insem yeter bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…