Esnek Diyet Arkadaşlığı

canım umarım sıkıntı yoktur merak ettim açıkcası??
yok canım sağol bir sıkıntı yok sadece işyerimde odam değişti onunla uğraştık bilgisayarım yeni bağlandı kusura bakmayın hatta yeni odamın ilk gününde pencereme bir güvercin kondu heralde bana hoşgeldin demek istedi şaştım kaldımmm

ohh tamam canım.. merak ettim inanki. dedim acaba yien çocuk falanmı hasta diye düşündüm.. aman iyi olunda.. sıkıntı yok.. yeni odanda hayırlı olsun canım:))

olsun canım ya.. misafirin var.. birde iyi yanından düşün .. eğer vermeseydin şimdi o kilonun üsütne eklenecekti. belkide 59 olacaktın..kötünün iyisini, düşünmek lazım:)
aynen çok doğru canım yaaa
beterin beteri var şimdi onlar gidince bir başlarım artık 54ü görecem inşallah şart olsun bu bana!

ohh tamam canım.. merak ettim inanki. dedim acaba yien çocuk falanmı hasta diye düşündüm.. aman iyi olunda.. sıkıntı yok.. yeni odanda hayırlı olsun canım:))
canım çok sağol Allah razı olsun ilgilendiğin için
çok şükür Rabbim bir daha ağır hastalık göstermesin inşallahhhhhh

eylemsevcan canım yazdım ama arada okumamışındır belki evde değilim tatildeyim haberin olsun tartılamadım. İnş vermişimdir kendimi hafif hissediyorum 2 gündür
Bu arada güvercin uğur getirsin yeni odanda huzurlu çalışmalar dilerim canım

sağol canım benimm ok dönünce yazarsın eklerim canımcımmm inşallah vermişsindir

[QUmada canım vermediği dönemlrde oluyor insanın duraklama dönemleriOTE="nzlbolat, post: 44527640, member: 719908"]64.5 ayni kilo verememisim[/QUOTE]
aman aman almA
CANIM SLM.. SABAH TARTILDIM 53,2 ÇOKK SEVİNDİM TABİ:))
sendende bunu bekliyordum tabiii sana yakışan budur canımmmm gelsin halayın

[QUmada canım vermediği dönemlrde oluyor insanın duraklama dönemleriOTE="nzlbolat, post: 44527640, member: 719908"]64.5 ayni kilo verememisim
aman aman almA

sendende bunu bekliyordum tabiii sana yakışan budur canımmmm gelsin halayın
[/QUOTE]
SAĞOL CNM.. YA BEN BİRİNCİ OLMAYAYIM.BEN BİLDİRİYİM DİYE YAZDIM ZATİ:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…