- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.361
slmlar tabiikide aramıza hoşgeldiz bundan sonra birlikte ilerleyelim inşallah boyunuzu birde şubat ayı sonunda olmak istediğiniz hedefinizidebyazarsanız sizide tabloya eklerim yanlız ay sonunda o hedefe ulaşamazsanız siliniyorsunuz bilginiz olsun birde her cuma bildirim yapmazsanız yine siliyorum tekrar hoşgeldinizBen de katilabilirmiyim diyeti bozdum bu ara.ayrica kosu bandim var.ha bir de insulin direncim76 kiloyum 65 kilo olmak istiyorum.bana eslik edecek kim var.
hedefinizide yazın sizide ekliyim hoşgeldinizBende katilabilir miyim 84 kiloyum hedesim 60
slmlar tabiikide aramıza hoşgeldiz bundan sonra birlikte ilerleyelim inşallah boyunuzu birde şubat ayı sonunda olmak istediğiniz hedefinizidebyazarsanız sizide tabloya eklerim yanlız ay sonunda o hedefe ulaşamazsanız siliniyorsunuz bilginiz olsun birde her cuma bildirim yapmazsanız yine siliyorum tekrar hoşgeldiniz
aaaeylemsevcan Kusura bakmayın ya malesef yoğunduk abimlerin bebeğini anne karnında kaybettik... yoktum bu hafta. Bu sabah tartıldığımda 59.6 geldim. Sabitlendim inşallah vereceğim :/
60kg çökmüş. iddaali. olur iki
evet canım bildirimlerimiz her cuma günüsanirim 5 şubatta kg. yazmam. gerek.eylemsevcan
toparlarsın canımm senin maşallahın var doğum gününüzde hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnn Rabbim nice mutlu doğum günleri geçirmek nasip etsin inşallahhhhhhhhhGünaydın kızlarrr
Nasıl gidiyor benim iyi gitmiyor dün çok kaçırdım kızımın doğum günüydü
İnş şu 3 gün toparlıycam
bu arada benim iyi gidiyor çok şükür biraz toparladımGünaydın kızlarrr
Nasıl gidiyor benim iyi gitmiyor dün çok kaçırdım kızımın doğum günüydü
İnş şu 3 gün toparlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?