Esnek Diyet Arkadaşlığı

Ben de katilabilirmiyim diyeti bozdum bu ara.ayrica kosu bandim var.ha bir de insulin direncim 76 kiloyum 65 kilo olmak istiyorum.bana eslik edecek kim var.

Ben de katilabilirmiyim diyeti bozdum bu ara.ayrica kosu bandim var.ha bir de insulin direncim 76 kiloyum 65 kilo olmak istiyorum.bana eslik edecek kim var.
slmlar tabiikide aramıza hoşgeldiz bundan sonra birlikte ilerleyelim inşallah boyunuzu birde şubat ayı sonunda olmak istediğiniz hedefinizidebyazarsanız sizide tabloya eklerim yanlız ay sonunda o hedefe ulaşamazsanız siliniyorsunuz bilginiz olsun birde her cuma bildirim yapmazsanız yine siliyorum tekrar hoşgeldiniz

Ayy çok güzelmis burasıı boyum 165 kilo 76.şubat sonunda 73 olmak hedefim

slm. iyi aksamlar kizlar ben araniza katilmak istiyorum üçüncü doğum yaptim göbek bölgede sikintim var. soğuk lipolize gittim. tamam inceltti. ama. yağlar. gitmiyor aksamlari yoğurt kurune baslqdim onun dişinda ekmek günde 3 dilim yerim meyve ve bol su içerim spora henüz baslamadim belki sizlerle daha iyi olur diyeti bozmam.
boy 1.65
kg 64.5
hedef 55

E eecem01 sana 75 yazdım arkadaşım 84 den 70 nasıl olacan şubat sonunda hatta 80 yazsamda yeterdide neyse hasta olursun canım
_aysenurcgb sanada 62 yazdım canım çok büyük iddalara gerek yok veriirsek hasta oluruz veremezsekde sinirlerimiz bozulur ne gerek var adı üstünde esnek diyet arkadaşlığıyız aşırı yorulup yıpranmaya gerek yok canlar

Günaydın kızlarrr
Nasıl gidiyor benim iyi gitmiyor dün çok kaçırdım kızımın doğum günüydü
İnş şu 3 gün toparlıycam

Günaydın kızlarrr
Nasıl gidiyor benim iyi gitmiyor dün çok kaçırdım kızımın doğum günüydü
İnş şu 3 gün toparlıycam
toparlarsın canımm senin maşallahın var doğum gününüzde hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnn Rabbim nice mutlu doğum günleri geçirmek nasip etsin inşallahhhhhhhhh

Ayy ben iradeli olamiyorum artk ya offf 2 hafta uysam 3.hafta kitliktan çikmisa dönüyorum.bekarken verirdim ama simdi cok zor geliyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…