Esnek Diyet Arkadaşlığı

gunaydinnnnnn
offff. bnde. dun. fazla kacirdim. yaş zaten. uç gün düzenli olsam. kesin dördüncü güne bozuyorum simdi yumurta hasladim. peynir falan. yiyecek bi dilim ekmek tam buğday. arada elma yiyorum öğlen çorba arada yine meyve. badem falan yiyorum aksmada.artik ne yaparsan. az şekilde yiyorum. su tatil isteğinin korelmesi gerek. sanirim.bide aybasi yaklaşık. sendromlar başladı.

tamam. canim. olur. haklisin. valla eylemsevcan

ıb allah razi olsun dedem vefat eden[/QUOTE]
aa başın sağolsun canımmm Allah mekanını cennet eylesin Allah sabır versinn

aaa
canım çok geçmiş olsunnnnnn Allah yardımcınız olsunnnnnnnn ok canım kilonu yazdım anne ne durumda?
Çok teşekkür ederim, iyi çok şükür ama işte moraller kötü normal olarak :/ sağolasın :)
Şubat sonu isteğim 57.5 kg olmak.. Takıldım kaldım. Tabi arkadaşlarla toplanıp bir şeyler yemekten olmuyor inşallah sıkabileceğim kendimi yarın da geçsin :)

Ben ölmüşüm ben bitmişimmmm(54.1 geldim canım:Haftaya pazartesi düzen giricem inş(çok canım sıkıldı yaa(Gerçi belldiydi.. bu aralar abarttım da abarttım(

Ben ölmüşüm ben bitmişimmmm(54.1 geldim canım:Haftaya pazartesi düzen giricem inş(çok canım sıkıldı yaa(Gerçi belldiydi.. bu aralar abarttım da abarttım(
aynen canım bende ne zaman boşlasam tartılmasam aynen öyle oluyor ondan hep dikkat etmek veya en azından ara ara hep tartılmak gerekiyor olsun yinede aşırı almış sayılmazsın ama bundan sonra dikkat edersin görüşmek dileğiyle

Sağol canım.. inş ya.. beni mahveden şeyleri biliyorum.. abur cubur vs akşam yemekten sonra çay ile yediklerim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…