- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.381
Aynen beni anlatıyorsunAyy ben iradeli olamiyorum artk ya offf 2 hafta uysam 3.hafta kitliktan çikmisa dönüyorum.bekarken verirdim ama simdi cok zor geliyorrr
Sen maşallah az kaldı hedefine. 58 i görsem şubatın sonunda uçucambu arada benim iyi gidiyor çok şükür biraz toparladım
tamam. canim. olur. haklisin. valla@eecem01 sana 75 yazdım arkadaşım 84 den 70 nasıl olacan şubat sonunda hatta 80 yazsamda yeterdide neyse hasta olursun canım
_aysenurcgb sanada 62 yazdım canım çok büyük iddalara gerek yok veriirsek hasta oluruz veremezsekde sinirlerimiz bozulur ne gerek var adı üstünde esnek diyet arkadaşlığıyız aşırı yorulup yıpranmaya gerek yok canlar
Tsk ederim allah razi olsun dedem vefat edencanım başın sagolsun yakınınmıydı?
basiniz sağolsun canimTsk ederim allah razi olsun dedem vefat eden
Çok teşekkür ederim, iyi çok şükür ama işte moraller kötü normal olarak :/ sağolasın :)aaa
canım çok geçmiş olsunnnnnn Allah yardımcınız olsunnnnnnnn ok canım kilonu yazdım anne ne durumda?
Tsk ederim allah razi olsunbasiniz sağolsun canim
aynen canım bende ne zaman boşlasam tartılmasam aynen öyle oluyor ondan hep dikkat etmek veya en azından ara ara hep tartılmak gerekiyor olsun yinede aşırı almış sayılmazsın ama bundan sonra dikkat edersin görüşmek dileğiyleBen ölmüşüm ben bitmişimmmm(54.1 geldim canım : Haftaya pazartesi düzen giricem inş (çok canım sıkıldı yaa (Gerçi belldiydi.. bu aralar abarttım da abarttım (
Sağol canım.. inş ya.. beni mahveden şeyleri biliyorum.. abur cubur vs akşam yemekten sonra çay ile yediklerimaynen canım bende ne zaman boşlasam tartılmasam aynen öyle oluyor ondan hep dikkat etmek veya en azından ara ara hep tartılmak gerekiyor olsun yinede aşırı almış sayılmazsın ama bundan sonra dikkat edersin görüşmek dileğiyle
Bnede fenayım canımBende haberler kötü
Bu hafta doğum günü davet derken sonuç
61.7 ofyaaaaaa
Ay sorma o davetler bitirdi benide okul açılıyor artık evdeyim inşBnede fenayım canımaynen.. bu ara bende aynen gezmeydi davetti..işyerinde gün falan sonuç bekliyordum böyle zaten
İnş canım bende pazartesiden itibaren dikkat ediceğim inş.. hafta sonu yapamam ben.. ama pazartesi tamgaz başlıyorum inşş.Ay sorma o davetler bitirdi benide okul açılıyor artık evdeyim inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?