Esnek Diyet Arkadaşlığı

Selam arkadaşlar
nzlbolat başınız sağolsun..
eylemsevcan bu sabah tartıldım 60,4 ben napim kendimi yaaa...
Tabloyu çok beğendim yalnız bide yenilik yapmışsın gerçekten çok iyi olmuş..
Şubat sonu hedefim 58,5 umarım başarırım..
Hırslanıyorum çok güzel kilo veriyorum sonra nasılsa verdim ya biraz yesem nolur diyorum ipin ucu kaçtımı hoooppp tekrar kilo alıyorum..

bende aynen ve hepimizde aynıyız canım hiç kafana takma arada oluyor öyle hayat şartları kafamıza taktıklarımız insanlık hali bizi bizden alıyor olsun ama önemli olan kısa zamanda toparlanabilmek kendimize gelebilmek bak ben 65 den düştüm 55e sonra oldum 58 gene düştüm gene aldım falan ama çoğunlukla 56 yı pek aşmamaya gayret gösteriyorum hep o aralıkta dolanıyorum yoksa temelli bıraksam 65i bırak 70 bile olurum Allah muhafaza o yüzden ipin ucu kaçınca hemen kendine gel ne yaptın diyorum bu çok önemli canım dirayetini kaybetmediğin sürece kendini çok üzme ve dikkatini dağıtma hiç bişey olmaz korkma canım

Eylemsevcan teşekkür ederim. Çok güzel yazmışsın.. bi an içime bi ferahlık geldi.. mutlu oldum :)
Bu akşam misafirlikte olcaz eve geç geldim yemek yiyemedim fazla kaçırmamak içinde 1 kutu süt+2 petibör+2 küçük parça helva yedim.
Misafirlikte çay dışında bişey yiyip içmeyi düşünmüyorum.

Benim bu hafta istahim inanilmaz açildi.kendimi surekli kontrol altina almaya calistim.doymak bilmiyorum.güya rejimdeydim ben çabuk toparlanmam için bana dua edin yoksa degil 70,olucam 85 bu arada korkarak tartildim allahtan kilo almamisim ama tabiki ayni kilodayim.haftaya toparliycsm ins vericem.

Tsk ederim allah razi olsun

Ben kilo bildirum gununu bilmiyordum cok mu gec kaldim kilom 81
olsun canım önemli değil bu seferlik daha yenisin biz her cuma bildiriyoruz bildirmeyenleri siliyorum bilgin olsun bu arada bu haftanın birincisi sensin ama vaktinde bildirim yapmadığın için diğer arkadaşı ilan ettim bilgin olsun tatlım bildirim günleri saat 3 e kadar mutlaka bildirimini yapmış ol veya bildiremiyceksen mazeretini bildir o zamanda sorun olmaz beraber güzel kilo vermelere canım inşallahhhhhhhh

Eylemsevcan bu ara hep misafir agirliyorum perşembe de kayinvalidemler geliyor istersen beni sil çünkü bir dönem katılmam aranıza kendimi hazır hissedince tekrar aranıza alırsanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…