- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.401
Hadi inş bende başlıyorum bugünden itibaren dikkatli olucam ama ciddi olarak pazartesi inş başlıycam bendeİnş canım bende pazartesiden itibaren dikkat ediceğim inş.. hafta sonu yapamam ben.. ama pazartesi tamgaz başlıyorum inşş.
evet hemen biraz fazla yedikmi etkiyi görüyoruz malesef olsun zamanla toparlarsın emziriyorsun yavaş toparla haaaBende haberler kötü
Bu hafta doğum günü davet derken sonuç
61.7 ofyaaaaaa
bende aynen ve hepimizde aynıyız canım hiç kafana takma arada oluyor öyle hayat şartları kafamıza taktıklarımız insanlık hali bizi bizden alıyor olsun ama önemli olan kısa zamanda toparlanabilmek kendimize gelebilmek bak ben 65 den düştüm 55e sonra oldum 58 gene düştüm gene aldım falan ama çoğunlukla 56 yı pek aşmamaya gayret gösteriyorum hep o aralıkta dolanıyorum yoksa temelli bıraksam 65i bırak 70 bile olurum Allah muhafaza o yüzden ipin ucu kaçınca hemen kendine gel ne yaptın diyorum bu çok önemli canım dirayetini kaybetmediğin sürece kendini çok üzme ve dikkatini dağıtma hiç bişey olmaz korkma canımSelam arkadaşlar
nzlbolat başınız sağolsun..
eylemsevcan bu sabah tartıldım 60,4 ben napim kendimi yaaa...
Tabloyu çok beğendim yalnız bide yenilik yapmışsın gerçekten çok iyi olmuş..
Şubat sonu hedefim 58,5 umarım başarırım..
Hırslanıyorum çok güzel kilo veriyorum sonra nasılsa verdim ya biraz yesem nolur diyorum ipin ucu kaçtımı hoooppp tekrar kilo alıyorum..
bende aynen ve hepimizde aynıyız canım hiç kafana takma arada oluyor öyle hayat şartları kafamıza taktıklarımız insanlık hali bizi bizden alıyor olsun ama önemli olan kısa zamanda toparlanabilmek kendimize gelebilmek bak ben 65 den düştüm 55e sonra oldum 58 gene düştüm gene aldım falan ama çoğunlukla 56 yı pek aşmamaya gayret gösteriyorum hep o aralıkta dolanıyorum yoksa temelli bıraksam 65i bırak 70 bile olurum Allah muhafaza o yüzden ipin ucu kaçınca hemen kendine gel ne yaptın diyorum bu çok önemli canım dirayetini kaybetmediğin sürece kendini çok üzme ve dikkatini dağıtma hiç bişey olmaz korkma canım
Ay inş canım rahatlattın inanki çok moralim bozuldu bütün gün miskin miskin yattımBideSeymasevde canım bunlarınhepsi kilo değildir çok yemeye bağlı şişkinliktir oda dikkat edince büyük bir kısmı hemen geri iniyor korkma yani bebeğim
Selamnzlbolat SendebenBendesen Eymenliakifli LaMeKaN369 A asianzade E eecem01 _aysenurcgb kilolar nerde hatunlarr hadi ama bekliyorummmm????
Kilo bildirimim 63 ☺nzlbolat SendebenBendesen Eymenliakifli LaMeKaN369 A asianzade E eecem01 _aysenurcgb kilolar nerde hatunlarr hadi ama bekliyorummmm????
Tsk ederim allah razi olsunbende aynen ve hepimizde aynıyız canım hiç kafana takma arada oluyor öyle hayat şartları kafamıza taktıklarımız insanlık hali bizi bizden alıyor olsun ama önemli olan kısa zamanda toparlanabilmek kendimize gelebilmek bak ben 65 den düştüm 55e sonra oldum 58 gene düştüm gene aldım falan ama çoğunlukla 56 yı pek aşmamaya gayret gösteriyorum hep o aralıkta dolanıyorum yoksa temelli bıraksam 65i bırak 70 bile olurum Allah muhafaza o yüzden ipin ucu kaçınca hemen kendine gel ne yaptın diyorum bu çok önemli canım dirayetini kaybetmediğin sürece kendini çok üzme ve dikkatini dağıtma hiç bişey olmaz korkma canım
olsun canım önemli değil bu seferlik daha yenisin biz her cuma bildiriyoruz bildirmeyenleri siliyorum bilgin olsun bu arada bu haftanın birincisi sensin ama vaktinde bildirim yapmadığın için diğer arkadaşı ilan ettim bilgin olsun tatlım bildirim günleri saat 3 e kadar mutlaka bildirimini yapmış ol veya bildiremiyceksen mazeretini bildir o zamanda sorun olmaz beraber güzel kilo vermelere canım inşallahhhhhhhhBen kilo bildirum gununu bilmiyordum cok mu gec kaldim kilom 81
süpersin canım maşallah tebriklerrrrrrBen kilo bildirum gununu bilmiyordum cok mu gec kaldim kilom 81
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?