Esnek Diyet Arkadaşlığı

Eylemsevcan bu ara hep misafir agirliyorum perşembe de kayinvalidemler geliyor istersen beni sil çünkü bir dönem katılmam aranıza kendimi hazır hissedince tekrar aranıza alırsanız çok sevinirim
tabiiki yeniden aramıza alırız canım ne demek her zaman beklerizz inşallah seni saha iyi bir motiveyle bekliyrummmmm

Günaydınlar canlar..
Bugün itibari ile diyete başladım inş.. devamı da gelir inş..Bu hafta hedefim en az 1 kg ..
Hadi bismillah diyelim::)
Kahvaltım:
-1 haşlanmış yumurta
-1 zeytin
-1,5 dilim çavdarlı ekmek
-1 kibrit kutusu kadar kekikli peynir
-3-4 çatal acılı domates sos kahvaltılık
Ara öğün:
- 1 kupa yeşil çay..

wawwww tebrikler beybiiiiiiiii aramıza yeniden hoşgeldin kutlarımmmm

Maşh canım süper.. ya ben zaten gündüz iyi gidiyorum.. gayet dikkatliyim.. ama akşam olunca içime canavar kaçıyor sankieşim yiyince bende ona uyuyorumm.. tüm gün boşa gidiyor
benim eşim çok yemez ama aynen o akşam kaçamakları çok oluyo bendede
Seninkilonda süper ah ah 5 li rakamları bi görsem
Atacak yoksa eylem beni topikten

benim eşim çok yemez ama aynen o akşam kaçamakları çok oluyo bendede
Seninkilonda süper ah ah 5 li rakamları bi görsem
Atacak yoksa eylem beni topikten
Sağol canım ya.. olursun olursun merak etme.. daha yeni doğum yapmışsın sen.. vücut kendini toparlaası bile belli bir süreç zaten.. çocuğun ayaklansın bak nasıl gider.. hele yazın.. daha çauk veriliyor.. özelliklede ben ramazanda güzel kilo veriyorum.. ee bu senede Ramazan haziranda .. az kaldı sayılır:) Atmaazz atmaz merak etmee:))

Evet ramazanı bekliyorum inşşş
Bi sürü borcumda var
Atmaz dimi kııııız atarsa geri atlarım ben

Şaka bi yana valla eylem tebrik ederim sabırla verdin kiloları
Kız ben ilk sayfaları okudumda 57 kiloya bile düşmüşüm valla
eylemsevcan KIZLARIMCANLARIM
Ewet ya maşh o azmettimi veriyor.. biraz dikkatle gidiyor kilosu onun.. ben akşam gene batırdımgündüz süperim.. akşam bitiyor azim bende(,
Seymasevde Canım gene veriisn ya..çok bir kilon yok.. benimde yokda ama bir türlü şu 2 kilocuğu veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…