- 28 Kasım 2015
- 49
- 27
- 3
- 38
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.421
Tsk ederim bu super bir motivasyon oldu ☺☺bu haftanın birincisi
@nzlbolat
tebriklerrrrrrrrr
tabiiki yeniden aramıza alırız canım ne demek her zaman beklerizz inşallah seni saha iyi bir motiveyle bekliyrummmmmEylemsevcan bu ara hep misafir agirliyorum perşembe de kayinvalidemler geliyor istersen beni sil çünkü bir dönem katılmam aranıza kendimi hazır hissedince tekrar aranıza alırsanız çok sevinirim
wawwww tebrikler beybiiiiiiiii aramıza yeniden hoşgeldin kutlarımmmmGünaydınlar canlar..
Bugün itibari ile diyete başladım inş.. devamı da gelir inş..Bu hafta hedefim en az 1 kg ..
Hadi bismillah diyelim::)
Kahvaltım:
-1 haşlanmış yumurta
-1 zeytin
-1,5 dilim çavdarlı ekmek
-1 kibrit kutusu kadar kekikli peynir
-3-4 çatal acılı domates sos kahvaltılık
Ara öğün:
- 1 kupa yeşil çay..
bu arada şubat sonu hedefin kaç canım??günaydın arkadaşlar
güncel kilom 70.3
kilo almamışım cok sevindim
sağol canım.. döndüm de öğlen browni yedim yawawwww tebrikler beybiiiiiiiii aramıza yeniden hoşgeldin kutlarımmmm
Maşh canım süper.. ya ben zaten gündüz iyi gidiyorum.. gayet dikkatliyim.. ama akşam olunca içime canavar kaçıyor sankiKızlar napıyonuz
Bende bugün sıkı başladım
Mekik programı uygulamaya başladım bide
Maşh canım süper.. ya ben zaten gündüz iyi gidiyorum.. gayet dikkatliyim.. ama akşam olunca içime canavar kaçıyor sankieşim yiyince bende ona uyuyorumm.. tüm gün boşa gidiyor
Sağol canım ya.. olursun olursun merak etme.. daha yeni doğum yapmışsın sen.. vücut kendini toparlaası bile belli bir süreç zaten.. çocuğun ayaklansın bak nasıl gider.. hele yazın.. daha çauk veriliyor.. özelliklede ben ramazanda güzel kilo veriyorum.. ee bu senede Ramazan haziranda .. az kaldı sayılır:) Atmaazz atmaz merak etmee:))benim eşim çok yemez ama aynen o akşam kaçamakları çok oluyo bendede
Seninkilonda süper ah ah 5 li rakamları bi görsem
Atacak yoksa eylem beni topikten
Evet ramazanı bekliyorum inşşşSağol canım ya.. olursun olursun merak etme.. daha yeni doğum yapmışsın sen.. vücut kendini toparlaası bile belli bir süreç zaten.. çocuğun ayaklansın bak nasıl gider.. hele yazın.. daha çauk veriliyor.. özelliklede ben ramazanda güzel kilo veriyorum.. ee bu senede Ramazan haziranda .. az kaldı sayılır:) Atmaazz atmaz merak etmee:))
şubatı 68 ile bitirmeyi düşünüyorumbu arada şubat sonu hedefin kaç canım??
yanlız hdef kiloya ulaşmayanıda silecem canım bilgin olsun ona göre bir kilo söyle
Atmaz canım atmazz:))Evet ramazanı bekliyorum inşşş
Bi sürü borcumda var
Atmaz dimi kııııız atarsa geri atlarım ben
kapıdan kovulsanız bacadan girecenizz bu işin oluru bu...Evet ramazanı bekliyorum inşşş
Bi sürü borcumda var
Atmaz dimi kııııız atarsa geri atlarım ben
bakAtmaz canım atmazz:))
EWEEETTT Tanıdım tabi canım:))Şaka maka bir yıldır burada beraberiz..bakSeymasevde gördünmü beni iyi tanımışş göz korkutmaya çalıştığımı anlamış...
Ewet ya maşh o azmettimi veriyor.. biraz dikkatle gidiyor kilosu onun.. ben akşam gene batırdımŞaka bi yana valla eylem tebrik ederim sabırla verdin kiloları
Kız ben ilk sayfaları okudumda 57 kiloya bile düşmüşüm valla
eylemsevcan KIZLARIMCANLARIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?