Esnek Diyet Arkadaşlığı

he ya delirdim sonundaaa....
Haklısın canım ya.. doğru diyorsun.. sadece kilo bildirimi yapmak için girmemek gerek.. neler yapılıyor diyet olsun spor olarak olsun.. yazmak lazım..
ben bu ara diyet yapamadığım için yazmıyorum.. yoksa biliyorsun eskiden yazardım..
ama kilo almamak için bol yürüyorum hareket ediyorum.. birde ekstra yeşil çay içiyorum.. hibiskus içiyorum..arada sabahları greyfurt suyu içiyorum..Diyet yapanlarda bunlardan içebilir.. metoyu hızlandırıyor..
Bide sabah akşam işe gelip giderken yürüyorum ben.. günlük yaptıklarım sabit bunlar:)

şu yürüme işi muhteşem yaa ben bir türlü yapamıyorum özel yürümem laazım evle iş arası sadece 200 metre olunca özel yürüyüşe çıkmak geekiyor oda olmuyor

Canım demorolize olmak yokk..
Devam devamm..

Olsun canım sıkma canını... zaman zaman oluyor böyle.. bir duruyor bir gene gidior..
Zaten vermeme sebebim belli dikkat etmiyorum saldım iice sıkıldım bu ara bildirim yapmak kilomu kontrol etmemi sağlıyor hiç olmazsa kilo almam diyet yaptığım yok anlıycağın
Herşryi yiyip 6 dan sonra bişey yemiyorum ve gr da olsa veriyorum
Bu hafta oynamadı hayırlısı vucut alıştı belkide

Bende saldım valla.. sıkmıyorum.. Ama belli bir noktada bırakıyorum.. birde yürüyüş bana iyi geliyor.. yürüyüş sayesinde kotarıyoum belkide..gerçi tartıya çıkmadım henüz.. yarın sabah tartılcam inş.. görücem anyayı gonyayı:))

56.9 arkadaşlarım hüzünlüyüm, mutsuzum snirliyimmmmmmmRuhum bozuldu yaaa ödemmi ne var anlamadım dikkat etmeme rağmen neden boyle oldu bilemiyorummm hadi bakalım umudumuz marta kaldıııı Marta çok sıkı girelim arkadaşlar lütfenn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…