- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.541
arkadaşlar nerelerdesinizzzz????? öldünüzmü kaldınızmıı 1-2 kişi topiği canlı tutmaya çalışıyoz ama olmuyor böyle yani esnek dedik diye temellide gevşek demedik yanii arada katılın be ya....
Haklısın canım ya.. doğru diyorsun.. sadece kilo bildirimi yapmak için girmemek gerek.. neler yapılıyor diyet olsun spor olarak olsun.. yazmak lazım..he ya delirdim sonundaaa....
tamam canım sıkıntı yok:)bu arada telim evde kaldı whatshaptaki arkadaşlar akşama kadar yazamıcam bilginize...
şu yürüme işi muhteşem yaa ben bir türlü yapamıyorum özel yürümem laazım evle iş arası sadece 200 metre olunca özel yürüyüşe çıkmak geekiyor oda olmuyorHaklısın canım ya.. doğru diyorsun.. sadece kilo bildirimi yapmak için girmemek gerek.. neler yapılıyor diyet olsun spor olarak olsun.. yazmak lazım..
ben bu ara diyet yapamadığım için yazmıyorum.. yoksa biliyorsun eskiden yazardım..
ama kilo almamak için bol yürüyorum hareket ediyorum.. birde ekstra yeşil çay içiyorum.. hibiskus içiyorum..arada sabahları greyfurt suyu içiyorum..Diyet yapanlarda bunlardan içebilir.. metoyu hızlandırıyor..
Bide sabah akşam işe gelip giderken yürüyorum ben.. günlük yaptıklarım sabit bunlar:)
evet kimseler yokkkkhuhu kimse yokmiii?
canım benim reglim tam bitmedi.. Onun için tartılmadım bu sabah.. ya yarın ya da pazar sabah tartılır yazarım buraya evden inş..ve bugün BÜYÜK GÜN! Hayde gelsin kilolarrrrrrrrr....
Canım demorolize olmak yokk..günaydın arkadaşlar
güncel kilom gecen haftayla aynı 69.4
hedefime ulaşamadımeylemsevcan silebilirsin beni cnm
Olsun canım sıkma canını... zaman zaman oluyor böyle.. bir duruyor bir gene gidior..
Zaten vermeme sebebim belli dikkat etmiyorum saldım iice sıkıldım bu ara bildirim yapmak kilomu kontrol etmemi sağlıyor hiç olmazsa kilo almam diyet yaptığım yok anlıycağınCanım demorolize olmak yokk..
Devam devamm..
Olsun canım sıkma canını... zaman zaman oluyor böyle.. bir duruyor bir gene gidior..
Bende saldım valla.. sıkmıyorum.. Ama belli bir noktada bırakıyorum.. birde yürüyüş bana iyi geliyor.. yürüyüş sayesinde kotarıyoum belkide..gerçi tartıya çıkmadım henüz.. yarın sabah tartılcam inş.. görücem anyayı gonyayı:))Zaten vermeme sebebim belli dikkat etmiyorum saldım iice sıkıldım bu ara bildirim yapmak kilomu kontrol etmemi sağlıyor hiç olmazsa kilo almam diyet yaptığım yok anlıycağın
Herşryi yiyip 6 dan sonra bişey yemiyorum ve gr da olsa veriyorum
Bu hafta oynamadı hayırlısı vucut alıştı belkide
yok canım silmem merak etme onu herkes bir gayret içine girsin diye yapıyom ona bakarsan başta benim kendimi silmem lazım....günaydın arkadaşlar
güncel kilom gecen haftayla aynı 69.4
hedefime ulaşamadımeylemsevcan silebilirsin beni cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?