- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.581
hareketli yüz dediğiniz yazı yazma yerinin üst kısmında yuz amblemi var oraya tıklıyorsunuz ordan açılıyor ama aynı şeyimi kasdediyorsunuz onu bilemedim tam olarak anlamadım yani değilse tekrar yazın olur mu ne demen hiç sıkılmam asla öyle düşünmeyin elimden geldiğince cevaplarımÇok teşekkürler:) aslında var bir sorum daha , acaba şu hareketli yüzleri nasıl yapabilirim? Sizi sıkmamıştırım inş
hareketli yüz dediğiniz yazı yazma yerinin üst kısmında yuz amblemi var oraya tıklıyorsunuz ordan açılıyor ama aynı şeyimi kasdediyorsunuz onu bilemedim tam olarak anlamadım yani değilse tekrar yazın olur mu ne demen hiç sıkılmam asla öyle düşünmeyin elimden geldiğince cevaplarım
teşekkürler canım karışık olmasının önemi yok sağol uğraşman yeter canım bu arada bilgilerini tekrar yollarmısın tam olarak tabloya ekliyim seni boy kilo hedef kilonu yazarsan sevinirimKızlar bunu yapıyorum kardesım qrkadası bır hafta dört kg vermis bıraz karısık oldu ama ılk foto yukleyısım
Sloganımızzz;; Gidecek Bu Kilolarrr o Kadarr!!!...
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]No[/td]
[td]isimler[/td]
[td]Boylar[/td]
[td]baş. kilo[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]10martperş.[/td]
[td]21martpzrtsi[/td]
[td]31martperş.[/td]
[td]aylıkfark[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1[/td]
[td]eylemsevcan [/td]
[td]1,58[/td]
[td]65[/td]
[td]54[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2[/td]
[td]KIZLARIMCANLARIM [/td]
[td]1.62[/td]
[td]55.3[/td]
[td]51[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3[/td]
[td] @Seymasevde [/td]
[td]1.58[/td]
[td]63.7[/td]
[td]50[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4[/td]
[td] @nzlbolat [/td]
[td]1.67[/td]
[td]66[/td]
[td]57[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5[/td]
[td] @neclat [/td]
[td]1.66[/td]
[td]63[/td]
[td]56[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6[/td]
[td] [B]@LaMeKaN369[/B] [/td]
[td]1.60[/td]
[td]72.3[/td]
[td]62[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[/tr][/td][/tr][/td][/table][td][tr][td][tr]
arkadaşlar bakın tablomuzu yeniledim lütfen bildirimleri veya mazeretleri zamanında yapın çok rica ediyorum yoksa tadımız tuzumuz kalmıyor birde ilk bildirimimiz 10 Mart Perşembe günü artık cuma olayını kaldırdım ayda 4 kez olmuyor birde cuma bildirmeyenleri hafta sonu takip edemiyorum o yüzden bundan sonra 3 kere bilidirim yapıyoruz aylık bilginize... görüş bildirmek isteyen varsa dinlerim canlar görüşmek dileğiyle [/tr][/td][/tr][/td]
Yoo ben takip ediyorum sizikendi kendime yazışıyorum sağolunnnn varolunnnnn....
çok teşekkür ederim bir yaznım oldu çok şükür sizide ekleyelimmi tablo muza?Yoo ben takip ediyorum sizi
Yani olur , diyet günlüğüme de yazarım buraya da yazarım yeter ki kilo verelimçok teşekkür ederim bir yaznım oldu çok şükür sizide ekleyelimmi tablo muza?
ok tabiiki yazın istediğiniz yere bizede yazınYani olur , diyet günlüğüme de yazarım buraya da yazarım yeter ki kilo verelim
birde ayın 10unda bildirim yapmayı unutmayın olur mu?Yani olur , diyet günlüğüme de yazarım buraya da yazarım yeter ki kilo verelim
Tamam inş.birde ayın 10unda bildirim yapmayı unutmayın olur mu?
unutanları siliyorum çünkü
canım beni biliyorsun.. kız hastaydı evdeydim.. bugün işe geldim. iş birikmişkendi kendime yazışıyorum sağolunnnn varolunnnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?