Esnek Diyet Arkadaşlığı

Çok teşekkürler:) aslında var bir sorum daha , acaba şu hareketli yüzleri nasıl yapabilirim? Sizi sıkmamıştırım inş
hareketli yüz dediğiniz yazı yazma yerinin üst kısmında yuz amblemi var oraya tıklıyorsunuz ordan açılıyor ama aynı şeyimi kasdediyorsunuz onu bilemedim tam olarak anlamadım yani değilse tekrar yazın olur mu ne demen hiç sıkılmam asla öyle düşünmeyin elimden geldiğince cevaplarım

Ay çok kolaymış çok teşekkür ederim

Kızlar bunu yapıyorum kardesım qrkadası bır hafta dört kg vermis bıraz karısık oldu ama ılk foto yukleyısım
teşekkürler canım karışık olmasının önemi yok sağol uğraşman yeter canım bu arada bilgilerini tekrar yollarmısın tam olarak tabloya ekliyim seni boy kilo hedef kilonu yazarsan sevinirim

bakın ilk bildirimimize 9 gün var az sıksak aslında çok şey değişir havalarda güzelleşti yürüyüşe falanda çıkabiliriz o la laaaaaa....

Kahvaltım iki yumurta, bir avuç kuruyemiş, sekiz zeytin, iki dilim peynir, domates, paprika, yeşilçay . Ekmek yok
Atıştırma yapacaksam bile dört saatin geçmesi gerekiyor ama aralarda su, kahve, çay serbest. Akşam yemeğimi en geç altıda yapmaya çalışıyorum Bu ara böyle takılıyorum he bi de günlük yürüyüşümü ihmal etmemeye çalışıyorum . Sizler neler yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…