Esnek Diyet Arkadaşlığı

canım akşam 6 ya kadar yediklerinin kalorisinin aşşa yukarı kaç olduğunu soyleyebilirmisin olmazsa bende o yöntemi deneyim??

Canım afedersin de kazbılık varmı iu bir kaç gündür.. oda etkiliyor biliyorsun.. ben senin o kiloda olmadığına eminim.. bugün wc ye çıkmaya çalış.. yeşil çay vs iç.. ödem varsa at vücüdundan.. yarın tartıl gene sabah..bak gör kesin eksi çıkarsın..

inşallah canım yaaa sağolasın tekrarda deneyim bir sorun var diye bende düşünüyorumda bakalım

neclat I inthehll kilolar veya mazeretler gelmedi beybilerr????
Kusura bakmayın ya bugün nete giremedim. Benim 59.6..
Beni listeden çıkartın bari ya şu ara verecek gibi değilim. Biraz kendimi tutmam ve spora yazılmam lazım. Zaten hedef de yalan oldu :/ kendimi tam hazır hissettiğimde gelirim tekrar kabul ederseniz eylemsevcan :)

canım akşam 6 ya kadar yediklerinin kalorisinin aşşa yukarı kaç olduğunu soyleyebilirmisin olmazsa bende o yöntemi deneyim??
Valla hiç saymıyorum kalori ama sabah 11 akşam 6 arası ne istersem yiyorum kısıtlamadan abartmadan yemeklerim genel olarak hafifte pasta tatlı çikolatada yiyorum onlarsız yapamıyorum bu yöntem işime geliyor

tamam canım ne zaman kedini hazır hisseedersen tekrar bekleriz ama acele et ara çok uzamasın olurmuı canım??? yaza hepimiz incecik fit olalımmm...

Yaaa. Cıkmısmıyım. Lısteden tel bozuktu benım anca gırebıldımmm. 64.200 dum subat bası 2 Gundur lahana dıyetı yapıyorum 62.400 oldum eklerseniz :)
eylemsevcan
tabiiki eklerim canım yanlız cuma günleri mutlaka bildirim yap yoksa siliyorum seni 2 hafta bekledim yine gelmeyince silmek zorunda kaldım ok bundan sonra her cuma kilo bile alsan bildir canım veya bildiremeyeceğinin mazeretini bildir oda yeterli canım en kısa surede ekliyorum performansınıda bekliyorum inşallah canımmm

Foto nasıl atılıoko

Tamamdır her cuma yazarım. Cnm... eylemsevcan

Bu bilgiden ben de yararlandım şimdi:) çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…