- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.561
canım akşam 6 ya kadar yediklerinin kalorisinin aşşa yukarı kaç olduğunu soyleyebilirmisin olmazsa bende o yöntemi deneyim??Zaten vermeme sebebim belli dikkat etmiyorum saldım iice sıkıldım bu ara bildirim yapmak kilomu kontrol etmemi sağlıyor hiç olmazsa kilo almam diyet yaptığım yok anlıycağın
Herşryi yiyip 6 dan sonra bişey yemiyorum ve gr da olsa veriyorum
Bu hafta oynamadı hayırlısı vucut alıştı belkide
Canım afedersin de kazbılık varmı iu bir kaç gündür.. oda etkiliyor biliyorsun.. ben senin o kiloda olmadığına eminim.. bugün wc ye çıkmaya çalış.. yeşil çay vs iç.. ödem varsa at vücüdundan.. yarın tartıl gene sabah..bak gör kesin eksi çıkarsın..56.9 arkadaşlarım hüzünlüyüm, mutsuzum snirliyimmmmmmmRuhum bozuldu yaaa ödemmi ne var anlamadım dikkat etmeme rağmen neden boyle oldu bilemiyorummm hadi bakalım umudumuz marta kaldıııı Marta çok sıkı girelim arkadaşlar lütfenn....
inşallah canım yaaa sağolasın tekrarda deneyim bir sorun var diye bende düşünüyorumda bakalımCanım afedersin de kazbılık varmı iu bir kaç gündür.. oda etkiliyor biliyorsun.. ben senin o kiloda olmadığına eminim.. bugün wc ye çıkmaya çalış.. yeşil çay vs iç.. ödem varsa at vücüdundan.. yarın tartıl gene sabah..bak gör kesin eksi çıkarsın..
Kusura bakmayın ya bugün nete giremedim. Benim 59.6..
Valla hiç saymıyorum kalori ama sabah 11 akşam 6 arası ne istersem yiyorum kısıtlamadan abartmadan yemeklerim genel olarak hafifte pasta tatlı çikolatada yiyorum onlarsız yapamıyorum bu yöntem işime geliyorcanım akşam 6 ya kadar yediklerinin kalorisinin aşşa yukarı kaç olduğunu soyleyebilirmisin olmazsa bende o yöntemi deneyim??
tamam canım ne zaman kedini hazır hisseedersen tekrar bekleriz ama acele et ara çok uzamasın olurmuı canım??? yaza hepimiz incecik fit olalımmm...Kusura bakmayın ya bugün nete giremedim. Benim 59.6..
Beni listeden çıkartın bari ya şu ara verecek gibi değilim. Biraz kendimi tutmam ve spora yazılmam lazım. Zaten hedef de yalan oldu :/ kendimi tam hazır hissettiğimde gelirim tekrar kabul edersenizeylemsevcan :)
tabiiki eklerim canım yanlız cuma günleri mutlaka bildirim yap yoksa siliyorum seni 2 hafta bekledim yine gelmeyince silmek zorunda kaldım ok bundan sonra her cuma kilo bile alsan bildir canım veya bildiremeyeceğinin mazeretini bildir oda yeterli canım en kısa surede ekliyorum performansınıda bekliyorum inşallah canımmmYaaa. Cıkmısmıyım. Lısteden tel bozuktu benım anca gırebıldımmm. 64.200 dum subat bası 2 Gundur lahana dıyetı yapıyorum 62.400 oldum eklerseniz :)
eylemsevcan
lahana diyetinide tam anlatırmısın canım?Yaaa. Cıkmısmıyım. Lısteden tel bozuktu benım anca gırebıldımmm. 64.200 dum subat bası 2 Gundur lahana dıyetı yapıyorum 62.400 oldum eklerseniz :)
eylemsevcan
Foto nasıl atılıokotabiiki eklerim canım yanlız cuma günleri mutlaka bildirim yap yoksa siliyorum seni 2 hafta bekledim yine gelmeyince silmek zorunda kaldım ok bundan sonra her cuma kilo bile alsan bildir canım veya bildiremeyeceğinin mazeretini bildir oda yeterli canım en kısa surede ekliyorum performansınıda bekliyorum inşallah canımmm
Tamamdır her cuma yazarım. Cnm...tabiiki eklerim canım yanlız cuma günleri mutlaka bildirim yap yoksa siliyorum seni 2 hafta bekledim yine gelmeyince silmek zorunda kaldım ok bundan sonra her cuma kilo bile alsan bildir canım veya bildiremeyeceğinin mazeretini bildir oda yeterli canım en kısa surede ekliyorum performansınıda bekliyorum inşallah canımmm
bak canım yazma butonunun altında cevapla botonu varya hemen yanında doya yükle var ona tıkla dosyanı seç ordan alta eklediğin resim çıkıyor onuda tam resim olarak işaretle yoksa çok küçük oluyor o zaman hemn ekler zaten ardına cevaplaya basarsın o kadarFoto nasıl atılıoko
bak canım yazma butonunun altında cevapla botonu varya hemen yanında doya yükle var ona tıkla dosyanı seç ordan alta eklediğin resim çıkıyor onuda tam resim olarak işaretle yoksa çok küçük oluyor o zaman hemn ekler zaten ardına cevaplaya basarsın o kadar
Bu bilgiden ben de yararlandım şimdi:) çok teşekkürler.bak canım yazma butonunun altında cevapla botonu varya hemen yanında doya yükle var ona tıkla dosyanı seç ordan alta eklediğin resim çıkıyor onuda tam resim olarak işaretle yoksa çok küçük oluyor o zaman hemn ekler zaten ardına cevaplaya basarsın o kadar
rica ederim ne demek aklınıza takılan sorular olursa sorabilirsinin memnuniyetle cevaplarım bildiğim kadarıylaBu bilgiden ben de yararlandım şimdi:) çok teşekkürler.
Çok teşekkürler:) aslında var bir sorum daha , acaba şu hareketli yüzleri nasıl yapabilirim? Sizi sıkmamıştırım inşrica ederim ne demek aklınıza takılan sorular olursa sorabilirsinin memnuniyetle cevaplarım bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?