Esnek Diyet Arkadaşlığı

Slm kızlar. Cocuklar hasta brnım. Gıreöedım. Pek...kg degısıllık yol. Dıyetı. Bıraktım..spora. Başladık. Esimle hafta 3 gun gıdıyoruz.
aa ne güzel oda çok iyi zaten sporsuz diyet asla olmuyor canım biryerlerden başlamak lazım ok hayırlısı olsun tekrar dönmek istersen topiğimize eklerim bilgin olsun

E bende yazayım bari..
1haşlanmış yumurta, 2 dilim çavdarlı ekmek ,1 zeytin, top peynir..accık beyaz peynir,2 -3 tatlı kaşığı portakal reçeli..1 kuoa çay..

oh süperr.. ben işe gidip gelirken yüüyorum.. Günde en az 1 saatim yürüyüş oluyor..Zaten yürümesem bu yemeye herlade bir 60-70 kg olurdum..
Ay nr bileyim , diyet bitse de artık doya doya yesem diyorum ama ondan sonra da verilenleri geri almama çabaları olcak dimi en iyisi sizin gibi hergün yürümek

Ay nr bileyim , diyet bitse de artık doya doya yesem diyorum ama ondan sonra da verilenleri geri almama çabaları olcak dimi en iyisi sizin gibi hergün yürümek
canım yürüyünce hakketende dengeliyorsun ya.. sadece aç kalmakla kilo verilmiyor.. ben bunu bilir bunu söylerim.. en azından yürüyüş şart.. günde en az 30-45 dk..

Merhaba kızlar bu ara işyerimde çok yorgunum. şuan dökülüyorum yorgunluktan diyebilirim. diyete devam etmeye çalışıyorum. kahvaltımı evden getiriyorum halen. suyu tüketmekte zorlanıyorum zaman bulup ama elimden geleni yapıyorum.şuan kafamı koyup uyuyasım var ama yapamam tabiki

Ay kolay gelsin. Suyu ben de unutuyorum içmeyi . Aklıma geldikçe büyük bir bardak suyu hemen içiveriyorum.

evet canım 21 mart pazartesi tartı günümüzzzzzzzz inşallah vermişsinizdirrrr
ben rgl dönemimeyim o yüzden uğraşmıyorum pek
Aynen canım .. Bende dün regl oldum..pazartesiye kadar biter inş..aslında 2-3 gün sonra bekliyordum.. biraz erken geldi..Aşırı iştahım ondanmış meğerim..

slmlarrrrrrrrrrr nasıl gidiyorrrrrrrrrr yemeler içmelerrr
artıkın kaçamaklar olmasınn bildirime 4 gün kaldııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…