- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.701
aa ne güzel oda çok iyi zaten sporsuz diyet asla olmuyor canım biryerlerden başlamak lazım ok hayırlısı olsun tekrar dönmek istersen topiğimize eklerim bilgin olsunSlm kızlar. Cocuklar hasta brnım. Gıreöedım. Pek...kg degısıllık yol. Dıyetı. Bıraktım..spora. Başladık. Esimle hafta 3 gun gıdıyoruz.
kek birazcık bozuvermiş ama olsunGünaydın
Kahvaltım: sahanda bir yumurta
Bir avuç badem
Peynir
Beş zeytin
Bir kuru incir
Bir dilim az şekerli kek
Ve yeşil çay
Evet canım çekmiştikek birazcık bozuvermiş ama olsun
az şekerliymiş madem haydi afiyet olsunnnnnnn
oh süperr.. ben işe gidip gelirken yüüyorum.. Günde en az 1 saatim yürüyüş oluyor..Zaten yürümesem bu yemeye herlade bir 60-70 kg olurdum..Bir saat daha yürüyüş
Öğle yemeğini kahvaltı şeklinde yaptım peynir zeytin salata pastırma çay
Ay nr bileyim , diyet bitse de artık doya doya yesem diyorumoh süperr.. ben işe gidip gelirken yüüyorum.. Günde en az 1 saatim yürüyüş oluyor..Zaten yürümesem bu yemeye herlade bir 60-70 kg olurdum..
canım yürüyünce hakketende dengeliyorsun ya.. sadece aç kalmakla kilo verilmiyor.. ben bunu bilir bunu söylerim.. en azından yürüyüş şart.. günde en az 30-45 dk..Ay nr bileyim , diyet bitse de artık doya doya yesem diyorumama ondan sonra da verilenleri geri almama çabaları olcak dimi en iyisi sizin gibi hergün yürümek
Ay kolay gelsin. Suyu ben de unutuyorum içmeyi . Aklıma geldikçe büyük bir bardak suyu hemen içiveriyorum.Merhaba kızlar bu ara işyerimde çok yorgunum. şuan dökülüyorum yorgunluktan diyebilirim. diyete devam etmeye çalışıyorum. kahvaltımı evden getiriyorum halen. suyu tüketmekte zorlanıyorum zaman bulup ama elimden geleni yapıyorum.şuan kafamı koyup uyuyasım var ama yapamam tabiki
şişeler gözümün önünde işyerinde ama evde unutuyorum ya da vakit bulamıyorum falanAy kolay gelsin. Suyu ben de unutuyorum içmeyi . Aklıma geldikçe büyük bir bardak suyu hemen içiveriyorum.
evet canım 21 mart pazartesi tartı günümüzzzzzzzz inşallah vermişsinizdirrrrGünaydın4 gün sonra tartı günü dimi?
Aynen canım .. Bende dün regl oldum..pazartesiye kadar biter inş..aslında 2-3 gün sonra bekliyordum.. biraz erken geldi..Aşırı iştahım ondanmış meğerim..evet canım 21 mart pazartesi tartı günümüzzzzzzzz inşallah vermişsinizdirrrr
ben rgl dönemimeyim o yüzden uğraşmıyorum pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?