- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.661
OO maşallah tebriklerrr sırrını bizede söyleee.....Ben bugünden bildireyim o zaman : tam 1 kilo vermişimEki Görüntüle 1791648
canım sırrı belli:))Bizim bir türlü yapamadığımızı yapmış arakdaş..Boğazını tutmuş):)OO maşallah tebriklerrr sırrını bizede söyleee.....
Ay çok tatlısıncanım sırrı belli:))Bizim bir türlü yapamadığımızı yapmış arakdaş..Boğazını tutmuş):)
OO maşallah tebriklerrr sırrını bizede söyleee.....[/QUOTE
kahvaltımı paylaşmıştım burada , her sabah aşağı yukarı o şekilde besleniyorum
Sabah kalktığımda ilk işim büyük bir bardakla limonlu suyumu içiyorum
Üç öğün besleniyorum, öğünler arası en az dört saat olmalı. Akşam saat altıdan sonra çay kahve kalorisi çok hafif olan şeyler dışında bişey yemiyorum. Ekmek yerine badem, ceviz, kaju, yerfıstığı gibi kavrulmamış kuruyemişler tüketiyorum. Tatlı krizimi şimdilik kuru incir ya da kuru kayısı ile yatıştırmaya çalışıyorumçok acıktığımı hissedersem hemen bir büyük bardak limonlu su
ola laaaaaaaa hayda bre... iki yiğit çıktı meydane ikiside birbirinden merdane bakalım bizimde yarın belli olacak akmı karamı???
Olsun canım ..sıkma canını ..DünCok ozur dilerim ben 10 marti cuma olarak hesaplamistim kacirdim sanirim gunu 62.9 dum dun simdi fakettim cok uzuldum
Tamam o zaman gerci regl oldugum icin cok az vermisim ama atlamis gibi olmayayim gunu.Olsun canım ..sıkma canını ..Düneylemsevcan da gelemdi zaten.
Maşh canım genede iyi vermişsin.. Tebrikler..Tamam o zaman gerci regl oldugum icin cok az vermisim ama atlamis gibi olmayayim gunu.
teşekkürler canım motivasyonumu arttırdın :) benim iki kilo oldu toplamda 2 haftada.Maşh canım genede iyi vermişsin.. Tebrikler..
Süper canım bence.. tebrikler.. ayda en az 4 kg eder.. gayette güzel..teşekkürler canım motivasyonumu arttırdın :) benim iki kilo oldu toplamda 2 haftada.
Çok güzel maşallahteşekkürler canım motivasyonumu arttırdın :) benim iki kilo oldu toplamda 2 haftada.
Sağol canım. inşallah.. Allah emeklerimizin karşılığını versin hepimizin :)Süper canım bence.. tebrikler.. ayda en az 4 kg eder.. gayette güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?